Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E tamo je moj muz....kreveti dobri,hrana dobra...ali u prodavnici nista nema i to sto ima je skupo...npr.75gr.kafe kosta oko 1000 din,cigarete nekad ima nekad nema...interneta nema,samo ruska kartica u telefonu nasa nema domet...ja ga zovem od fiksnog tel.a racun kad stigne videcemo...pozz

Kako se zove gradiliste? :-D Da ne ispadnem glup pa da nzm kad me neko pita

Pozdrav , nova sam na forumu ,ali dosta sam procitala o firmi ALK i otprilike je tako kako kazete i moj muz je tamo radi kao mehanicar u Sociju u ALK i je i krektni su bili bar do sad tamo je nekoliko godina trebalo bi sad da dodje.Zanima me da li se znate ako kazes da si tamo radio?

577_419772614743450_265811837_n.jpg

lepa li dana.prvo legla razlika plate,a zatim fina teta obavestenje.priglasenje za sabettu stiglo i sada samo da izvade kartu.kada bude izvadjena javljam se da vidim ima li koga poznatog da ide ili iz indjije

Pozdrav , nova sam na forumu ,ali dosta sam procitala o firmi ALK i otprilike je tako kako kazete i moj muz je tamo radi kao mehanicar u Sociju u ALK i je i krektni su bili bar do sad tamo je nekoliko godina trebalo bi sad da dodje.Zanima me da li se znate ako kazes da si tamo radio?
Ne znam jel ovo pitanje meni upuceno ako jeste onda ovako.
Ja jos radim kod njih a mozda ga i znam jer ih je tamo manje nego na gradjevini.Ja nisam ni rekao da nisu korektni.Korektni su naravno nego ih da kazem "panjkaju"oni koji dodju ovamo da rade a na svoju porodicu ne misle vec se ovamo razbacuju sa novcem (piju i provode se po lokalima ,jure za zenama)pa tako brzo ostaju bez love a kad krenu kuci i dodju kod svonih onda pricaju kako su ih zeznuli u firmi kako im nisu isplatili itd.U tome je problem kod nas.Druga stvar zamislite coveka koji svaki dan popije po dve boce od po 2 litra piva,popusi po 1-2pakle cigareta a kuci mu dete mesecno ne pojede ni kilogram banana.Takvih je nas ovamo veliki br.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back