Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima. Ponuđen mi je posao u Velesstroyu Rusija. Poslovi su inžinjera geodezije na gradilištu ne zna još lokaciju di bi išao. Ima li koji geodeta koji je spreman podjeliti iskustva sa firmom, kakav je smestaj, hrana, uveti rada i sl.

Potrebna mi je pomoc. Kako autobusom doci od Maglajske, gde se radi lekarski, doci do firme ? Koji prevoz?

Do tvoje firme sa auto.ili zeleznicke st.sednes u bus br.78 koji ide u pravcu prema n.beogradu tj.zemunu i sa njim ides do kruznnog toka na n.beogradu tu sidjes i najbolje ti je ako nezuris da sacekas 76 ona saobraca retko svakih mozda 45 minuta kazes vozacu da hoces do gradskog zelenila
Kada izadjes kod gradskog zelenila pesacis napred zadnja plava zgrada sa desne strane je tvoja firma

maglajska - to je tamo gde obavljaju lekarski. Maglajska pored stadiona Partizanovog cini mi se :) i ja ponesto znam, ali ne znam kakav auiobus ide tamo. I gugl-mape ne prikazuju gradski transport :(

Poslednja izmena:
Pozdrav svima. Ponuđen mi je posao u Velesstroyu Rusija. Poslovi su inžinjera geodezije na gradilištu ne zna još lokaciju di bi išao. Ima li koji geodeta koji je spreman podjeliti iskustva sa firmom, kakav je smestaj, hrana, uveti rada i sl.

Ima, ima... samo pitaj konkretno sta te zanima.... a posto jos uvek ne znas ni da li da prihvatis ili ne prihvatis posao, javi se kad se odlucis, i kad saznas za koju oblast su ti podneti papiri za vizu, pa ces saznati sve sto te zanima.
Do tad, prafi forum... i manje vise, sve ce ti biti jasno...
:manikir:

Ima, ima... samo pitaj konkretno sta te zanima.... a posto jos uvek ne znas ni da li da prihvatis ili ne prihvatis posao, javi se kad se odlucis, i kad saznas za koju oblast su ti podneti papiri za vizu, pa ces saznati sve sto te zanima.
Do tad, prafi forum... i manje vise, sve ce ti biti jasno...
:manikir:

Trebao bi da dođe job offer sledeci tjedan. Može, javim se kad dobijem pa ću pitati. Hvala ti!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back