i na koju vizu ides na kolikoJuce mi je javljeno , umesto na Sabetu idem na Gok Pavlik sredinom sledece nedelje
- - - - - - - - - -
na koliko ides i sta si po zanimanjuJutros me zvali, 29 jula idem na nps1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i na koju vizu ides na kolikoJuce mi je javljeno , umesto na Sabetu idem na Gok Pavlik sredinom sledece nedelje
na koliko ides i sta si po zanimanjuJutros me zvali, 29 jula idem na nps1
i na koju vizu ides na koliko
- - - - - - - - - -
na koliko ides i sta si po zanimanju
Radim grejanje, a idem na 3 meseca , biznis viza ako nesto nisu promenili u medjuvremenu![]()
Potrebna mi je pomoc. Kako autobusom doci od Maglajske, gde se radi lekarski, doci do firme ? Koji prevoz?
Potrebna mi je pomoc. Kako autobusom doci od Maglajske, gde se radi lekarski, doci do firme ? Koji prevoz?
Cao, meni danas javili da idem za Sabetta.Kartu mogu da ocekujem za petak. Iz Stare Pazove sam, masinski ing. Javi se da budemo u kont aktj. Pozzzlepa li dana.prvo legla razlika plate,a zatim fina teta obavestenje.priglasenje za sabettu stiglo i sada samo da izvade kartu.kada bude izvadjena javljam se da vidim ima li koga poznatog da ide ili iz indjije
Pozdrav svima. Ponuđen mi je posao u Velesstroyu Rusija. Poslovi su inžinjera geodezije na gradilištu ne zna još lokaciju di bi išao. Ima li koji geodeta koji je spreman podjeliti iskustva sa firmom, kakav je smestaj, hrana, uveti rada i sl.
Moj muz dolazi za desetak dana i radi za ALK
Ima, ima... samo pitaj konkretno sta te zanima.... a posto jos uvek ne znas ni da li da prihvatis ili ne prihvatis posao, javi se kad se odlucis, i kad saznas za koju oblast su ti podneti papiri za vizu, pa ces saznati sve sto te zanima.
Do tad, prafi forum... i manje vise, sve ce ti biti jasno...
![]()
Jel moze neka informacija o firmi ALK i poslu i iskustvima?
Moze i u pp.
kako mogu doci do njih de se nalazi ovde njihova firma i koji majstori su im potrebniOno sto ja znam korektni su muz nije imao problem do sad radi kao mehanicar dolazi 2 avgusta nadam se .Pitaj konkretno ako znam recicu ti.
ok i hvala samo da kazem ja sam moler gipsarSutra uvece cu da se cujem na skajpu sa muzem pitacu ga sta im trenutno treba i kako da stupis u kontak sa njima pozdrav.
Cao, meni danas javili da idem za Sabetta.Kartu mogu da ocekujem za petak. Iz Stare Pazove sam, masinski ing. Javi se da budemo u kont aktj. Pozzz