Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da ste mi pomogli :) svaka informacija je dobro dosla. Pa on je na mp11 cini mi se , ako je to isto gradiliste gde radi i vas suprug kako se vi cujete , jel moze da se kupi neka kartica kako bi stupili u kontakt s njima? :)

Nazalost na samom gradilistu nema nikakve varijante komunikacije osim satelitskog telefona u ofisu,kad je slobodan onda im daju da se jave na par minuta.
Redovi su veliki jer se sve svodi na jednu slusalicu,a cesto i taj signal bude izuzetno slab pa ne mogu da dobiju vezu. Meni se suprug javi jednom nedeljno ili jednom u
desetak dana na 2-3min. Druga varijanta je kada idu u grad,a za sve ove mesece sada vec cetiri puna, moj je konkretno isao 2 puta u Lensk i tamo ima signala, on zove sa ruske kartice.
Nemoj da brines sve je sigurno dobro,malo da se snadje pa ce se javiti,veliki pozdrav celoj ekipi:)

Nije problem,sve sto te zanima cu ti reci,kao i svima.WIFI ima na svakom gradilistu,ali samo za potrrebe ofisa,i ne moze da se poveze licni komp,ili telefon.Osim u posebnim uslovima (ljudima).Inace na NPS2 i LOT3 ima signal telefon (na 2 megafon,na LOT3 sve mreze) ali je slab,i nema ga na svim mestima.Opet,dovoljno da mozes da stanes tamo gde imas signal i da se javis.

Decko ti je bio na 2 od trenutno 4 gradilista...:D (i jos 2 u pripremi).

Sto pitas?Radis u firmi pa da znas da li ti zakidaju?:hahaha::per::rtfm:
Salu na stranu,znam licno mnogo ljudi u firmi,i koliko ja znam,niko ne uzima harac od ljudi.Opet,sve je moguce,ljudi su cudna sorta....

da da znam da sam se zeznula cim sam napisala bilo je tri kada je dosao na kujumbu...

Pozdrav,ljudi,kako ste?! :) Moze li neko da mi kaze kakva je situacija na gradilistu Gok Pavlik,komunikacija i slicno? Ako je o tome vec bilo reci,postavite neki linkic. ;) Doslo vreme da se opet putuje...u ponedeljak...Ide li mozda jos neko sa foruma? :)

zemljace recimi kako ides na koju vizu koliko si cekao da krenes i recimi ides ka majstor koji

ja sam predat za priglasenje u aprilu i jos mi nije stiglo inace ja sam moler

zemljace recimi kako ides na koju vizu koliko si cekao da krenes i recimi ides ka majstor koji

Idem kao bravar,ovo mi je drugi put,prvi put sam bio na NPS2.Za priglasenije nema pravila,neko ceka duze,neko krace.Ja sam cekao skoro 9 meseci.

- - - - - - - - - -

Zna li neko nesto o Gok Pavliku (Magadan) ,je l bio neko tamo?

ja sam zvao neki dan firmu,rekli su mi da ce ove nedelje biti priglasenja za magadan,isto sam predat krajem aprila,kolega mi je bio tamo sada je kuci,kaze da su uslovi podnosljivi,moze se ici na internet pa mozes komunicirati preko fejsa..

i ja mislim da ima i toga

- - - - - - - - - -

daju konkurse ,vise puta ponavljaju iste, nikad ne zovu, na telefon se ne javljaju ili retko

Sumnjam da smeju da uzimaju. Mislim da je poenta da moraju da imaju dosta ljudi u rezervi. Neko ne moze da izdrzi tempo posla, drugi klimu, treci se ne uklapaju...
Tako da uvek treba novih ljudi. A i stepen razvijenosti NPS-ki previ potrebu za odredjenim profilom tek u odredjeno vreme. Keramicari, gipsari, moleri tek trebaju u drugoj polovini kada su objekti gotovi.
Bravari, varioci, farbari, armiraci rade od pocetka do kraja. Mada i tu ima udarno vreme, a to je sada kada se moze raditi lakse i na krajnjem severu. Zato uvek ima zastoja sa odlaskom.
A i ljudi kada odu, malo ih ponovo pise ovde na forumu. Veru jda tamo nemas bas ni puno slobodnog vremena. Zato su ovde uglavnom i zene (cast izuzecima) koje su najaktivnije posle prvog kada se ceka plata.
Pare uglavnom uzimaju agencije u sustini nizasta. Sve mozes i sam srediti prijavom u velesstroj i malo strpljenja...

Ima li neko informaciju kada je sledeći polazak (suprug putuje u Kujumbu)? Završio je i lekarski prošle sedmice, jutro je zvao Velestroj i rečeno mu je da se čeka kupovina avionskih karata. Njemu priglašenije važi od 16.06. tako da bi uskoro mora da ide jer mu je rečeno da mora tamo da "sastavi" 2 puna meseca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back