Durmstrong89
Početnik
- Poruka
- 32
Zvao sam ih danas posto su mi rekli da bi priglasenje trebalo da mi stigne 20og juna, a sad mi kazu 15og jula..
i ja sam zvao danas kazu opet predat za priglasenje,a prvi put sam predat u aprilu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvao sam ih danas posto su mi rekli da bi priglasenje trebalo da mi stigne 20og juna, a sad mi kazu 15og jula..
i ja sam zvao danas kazu opet predat za priglasenje,a prvi put sam predat u aprilu...
na koji br zoves?Zvao sam ih danas posto su mi rekli da bi priglasenje trebalo da mi stigne 20og juna, a sad mi kazu 15og jula..
na koji br zoves?
za koje gradiliste cekas,ja cekam za Magadan zato pitam..Zvao sam ih danas posto su mi rekli da bi priglasenje trebalo da mi stigne 20og juna, a sad mi kazu 15og jula..
Za koje gradiliste ti cekas, ja za Tjumen..
cekam priglasenje za Kujumbu vec mesec i 7 dana i jos nista ne javljaju zna li neko nesto?
Najpovoljnija varijanta je zvati sa skajpa na ruski mobilni. Ima paket od 400 min. a cena je 1600 din. sto znaci 4 din/min. To je mesecna pretplata.
Da li mogu da vas zamolim da otvorite novu temu za platu?
Pre nego sto treba da stigne plata citamo par strana o tome a onda i kad stigne jos par strana dok se svi pohvale.
Ako biste otvorili novu temu prvo biste vi lakse videli sve informacije, vidim da ima puno onih koje jedino to zanima... Drugo olaksali biste ljudima koje ovde zanimaju neke konkretne informacije da lakse i brze iscitaju temu vezano za Posao u Rusiji!
HVALA!
dali neko zna o gradilistu PUR PE i kolko se dugo ceka za priglasenije predat sam 1 marta pre deset dana bio na lekarski.hvala
a kako i gde da uplatim taj kredit...reci mi molim te da znam....hvala ti od srca...