Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima, ja sam predao papire u februaru, i od maja sam stigao do kraja jula sa informacijama da mi stize priglasenje, a sad su mi rekli da idem za Sabetu, inace sam bravar, ima li ko da ceka za Sabetu i da li neko zna kako je tamo? Pozzz.....

Tamo je ok sto se hrane tice,kupujes u prodavnici preko kartice posto bankomata nema .Trenutno je u plusu ali opet ceste oluje samo poneti sto toplije stwari i problem je sto u avionu za urangoj donji prtljag moze samo do 10kg pa ponesi rezervnu torbu za rucni da pretovaris.. Net moze preko fona sa rostelekom karticom koju kupis u Urangoju i najbolje je dopisivanje preko watssappa

on je odneo telefon prestizzio sa dve kartice to je jedan od skuplji telefona,draga veliko ti hvala od srca.znaci mi puno,on je bio u kujumbi na 1 gde je bilo bez telefona i bilo je strasno necuti se po 2 nedelje...:( draga veliko ti hvala na informacijama od srca znaci mi puno..

Da li mogu da vas zamolim da otvorite novu temu za platu?
Pre nego sto treba da stigne plata citamo par strana o tome a onda i kad stigne jos par strana dok se svi pohvale.
Ako biste otvorili novu temu prvo biste vi lakse videli sve informacije, vidim da ima puno onih koje jedino to zanima... Drugo olaksali biste ljudima koje ovde zanimaju neke konkretne informacije da lakse i brze iscitaju temu vezano za Posao u Rusiji!
HVALA!

podrzavam predlog...

Ne znam sta da vam kazem i kako bilo koga da ohrabrim.prosle godine u oktobru bio na razgovoru,u novembru na proveri u lestanima,u februaru na lekarskom i onda u martu otisao za Sabetu.bio sam tamo dva meseca i zbog neke njihove greske morao posle dva meseca da se vratim.dobio sam napismeno od direktora gradilista da sam tamo neophodan,da sam dobar majstor,ali evo vec dva meseca neznam sta cekam.toliko o tome

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back