Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a da ne spominjem sto su organizovani do j. jedan dan kad zovem dobijem podatak da sam predat za priglasenje,posle par dana odem da pitam dokle sam stigao kazu da nisam predat...posle toga me zovu da pitaju jel sam raspoloziv da idem u kujumbu,naravno od tog poziva ima tri meseca,onda poziv za nps 2 i od tog obecanja proslo je oho ho i tako....a odlaze ljudi koje znam a koji su bili 2 meseca posle mene na lekarskom...nista ako neko ima recept kako otici nek javi:worth:

Ne znam da li ce ovo biti od pomoci ali mozes da pogledas ovaj sajt: http://www.posaourusiji.rs/index.html Srecno!

Vidim da niko nije odgovorio na moju molbu za pomoc oko zaposlenja.....Wileni ....da li bi ti mogao da pomognes meni kako da se ukljucim u ''tokove'' odlaska u Rusiju....Ja sam stolar s 15g iskustva 41g...kome da se obratim,koga da zovem...gde da idem...daj neku sugestiju ..hvala

na 1. nema poplave,ez brige cuo sam se sa kolegom:D

- - - - - - - - - -

surcinski put 1z je firma idi direktno tamo i pitaj
Vidim da niko nije odgovorio na moju molbu za pomoc oko zaposlenja.....Wileni ....da li bi ti mogao da pomognes meni kako da se ukljucim u ''tokove'' odlaska u Rusiju....Ja sam stolar s 15g iskustva 41g...kome da se obratim,koga da zovem...gde da idem...daj neku sugestiju ..hvala

pozdrav narode kako ste mi.jeste li obavesteni o ovim poplavama u sibiru,zna li neko nezsto vise.mnogo se brinem jer je moj dragi u kujumbi na GNPS1sam se bas uplasila:(

malo ``guglanja``` nije na odmet...onda nema brige
Olujne kiše, koje padaju od 29. maja, podigle su vodostaj reka, pa je došlo do delimičnog plavljenja nenaseljenih mesta u republikama Kakazija, Altai, Tuva i Teritorija Altai-kopirala sam ti samo deo teksta

Velestroj Moskva Surcinski put 1z mozes i da ih zoves ali ces se nazvati na broj 011-655-5970 i 011-655-975 mada po mojoj preporuci ti je da odes direktno tamo i da predas svoj CV i diplomu i napises molkbu za posao i da to lepo predas molkbu osmisli da bude opasna kako bi im privukla paznju jer tada imas vise sanse da te pozovu...mada sada mislim da najvise traze bravare i varioce

Posle pet meseci i 20 dana su mi javili da putujem za Jakutu tacnije prekoustra imam let, ovo mi je drugi put da idem na rad u Rusiju!Da li povratnici primaju akontaciju?Samohran otac sam pa da znam dal deca da racunaju na taj novac? Hvala puno i srecno svima !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back