Ja radim u toj firmi 3 godine i malo jace isto sam prvi put cekao skoro 1 mesec i pozvali ,naravno bilo je priglasenja i cekanja 3 meseca 6 meseci itd ali se ipak ode ,treba biti strpljiv i cekati naravno i biti uporan moras ih zvati skoro svaki drugi - treci dan jert ima mnogo majstora koji cekaju,jedno znajte firma uvek prvo zove majstore koji su da ih nazovemo povratnici jer vec imaju papire i jeftinije i brze im je njih da posalju,ostale zovu po potrebi struke u zavisnosti od gradilista koja struka zahteva kakvog majstora (Zidar,tesar,betondzija,moler itd...) ja sam sada dosao iz Sabete 3 meseca sam tamo bio pa se vracam sada 12-og zvali da pitaju dal sam raspoloziv,tamo daju 20% na platu smestaj je ok ima 2 mesta Prvo se zove Garadok i to je kompleks od kontejnera 4 osobe po kontejneru,drugo se zove Sabeta tu su zdanja zgrade tj montazne zgrade i tamo 5 osoba po sobi zivi....klopa je standard svaki dan je isti jelovnik dorucak,rucak i vecera...klima pa hm....hladno jeste od sezone npr sada je malo otoplilo da je vreme tamo u plusu ali je peskovito bljuzgavica,pocele su i bele noci koje traju 6 meseci....Pozdrav za sve Clanove ovog interesantnog foruma i ako ima ko kakvo pitanje slobodno moze da mi postavi na isto cu i odgovoriti