Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozes na to da se vadis, da ne mozes iz zdravstvenih razloga da se vratis, pribavis neku dokumentaciju ako traze kao opravdanje. Tako su neki radili ranije.

Vec sam im ja poslao dokumentaciju da sam ozdravio ali prema nekom mom misljenju nece me zvati jer sam im "nepouzdan" pa nece da rizikuju a u rezervi imaju nekoliko hiljada pasosa na stand by. Isao bih ja nije problem da se oduzim zbog ugovora samo dok cekam nw mogu da se zaposlim u drugoj firmi a imam lepu ponudu- platu. Tako da sam u nezgodnoj poziciji nit tamo nit 'vamo. Najbolje ce biti da odem u firmu i da otvoreno porazgovaram, jesam li u opciji ili nisam.

bio sam kratko ali sam se vratio iz zdravstvenih razloga

Vladane,moj muz je izmedju dva odlasaka hteo da uzme pasos zbog biroa i zdravstvenih knjizica,a oni su mu tad rekli da ako podigne pasos ,znaci da odustaje od dalje saradnje...ali isto tako vidim da pogotovo na forumu svako ima svoje iskustvo....ja licno mislim da ne placas nikakve penale,a ti proveri pa javi i nama :)

A sad ako neko ima problema sa z. knjizicom cisto da obavestim da i dalje strajkuju i da mogu da prijave samo 2 radnika dnevno...ja licno ne mogu da dobijem knjizice jer moj muz jos nije stigao na red za prijavu,a tamo je 10-ak dana i pitanje je da li ce moci da mi uopste posalju markice dok je tamo,jer naravno guzva je nenormalna

Na NPS2 ima signala telefon,za internet zaista ne znam,koristim ga preko naseg servera.Mozda negde ima,ali je ovde granica dometa,i nema signala telefon na svim tackama.

Na GNPS1 nema signala i dalje,i koliko sam shvatio,nece skoro.Ima nekih novih gradilistaali su isto tako sa losim signalom ili potpuno bez.

Ok, hvala, trustnoone . Čekam da mi jave kada krećem, pa zato i pitam. Ajd poz.... pa se vidimo. :)

Pozdrav. Nov sam na forumu. Pre 2 dana su me kontaktirali iz velestroja da dodjem na razgovor. konkurisao sam za sefa gradilista. bilo kakva informacija je dobro dosla,cena rada,uslovi itd.Inace sam u stalnom radnom odnosu,ali je plata jako mala, pa ne znam koliko je sigurno da napustam ovaj posao posto vidim da dosta ljudi jos uvek ceka da krene za Rusiju.

neznam sta da ti kazem,dobre su pare,isplacuju,al u radnom odnosu si kad odes na teren,problem nastaje kad se vratis,po par meseci se ceka na ponovni odlazak,mene jebu 5 meseci,a kad ne radis nema ni para...dugo se cekaju papiri,ako imas nekog da te pogura onda je ok...ako imas strpljenja dobro dosao...
Pozdrav. Nov sam na forumu. Pre 2 dana su me kontaktirali iz velestroja da dodjem na razgovor. konkurisao sam za sefa gradilista. bilo kakva informacija je dobro dosla,cena rada,uslovi itd.Inace sam u stalnom radnom odnosu,ali je plata jako mala, pa ne znam koliko je sigurno da napustam ovaj posao posto vidim da dosta ljudi jos uvek ceka da krene za Rusiju.

halo halo kujumba javi se:(.....kako ste narode...sta se radi kod vas..

Sta se radi...Neko radi,neko odmara od rucka... :-) Cisti se sneg uglavnom,napadao je poprilicno,kao da je Nova Godina na pragu a ne leto.Nemoj da se brines za dragog,otoplice i ovde..Valjda... :-D
Na GNPS1 je melo nezgodno sto nema veze telefonske...Ali sve ostalo kolko ja znam je ok,cak je u dosta stavri ispred drugih gradilista.Nemoj da se brines,mada znam da nije lako.
Dolaze ljudi ovamo,polako se skuplja,ali je OGROMAN problem sa papirima,u ovom kraju su uzasno spori sa izradom dokumenata,i zato mnogo ljudi ceka na odlazak.A i vreme bas ne ide na ruku,vidis da je sneg ponovo napadao.

Poslednja izmena:
Sta se radi...Neko radi,neko odmara od rucka... :-) Cisti se sneg uglavnom,napadao je poprilicno,kao da je Nova Godina na pragu a ne leto.Nemoj da se brines za dragog,otoplice i ovde..Valjda... :-D
Na GNPS1 je melo nezgodno sto nema veze telefonske...Ali sve ostalo kolko ja znam je ok,cak je u dosta stavri ispred drugih gradilista.Nemoj da se brines,mada znam da nije lako.
Dolaze ljudi ovamo,polako se skuplja,ali je OGROMAN problem sa papirima,u ovom kraju su uzasno spori sa izradom dokumenata,i zato mnogo ljudi ceka na odlazak.A i vreme bas ne ide na ruku,vidis da je sneg ponovo napadao.

a u cemu to je ispred....drugigih gradilista....

kao prvo...iskreno se nadam da ste u ovoj nesreci svi u svojim kucama iz kojih pomazete svim sredstvima onima kojima je ta pomoc potrebna :heart:

na 11-ici je sve super...sija sunce,igra se fudbal,teretana,posao laganica....UZIVANCIJA.....tako da zene ne brinite nista :manikir:

Поздрав свима. У Лештанима сам био у новембру и децембру, завршио аутогено, рел и CO2. папире сам предао 8. јануара. 24. јануара су ме назвали и питали да ли да праве папире за тајшетску кујумбу, прихватио сам. Затим ме зову да 31. марта дођем у Београд на лекарски. Код партизановог стадиона смо радили лекарски и у војводе степе. Ту сам у причи са људима а и на папиру видео да идемо у Волгоград. Пошто су ми браћа отишла две недеље после лекарског мислио сам да ћу и ја убрзо. Међутим ово се одужило, па ме занима да ли неко нешто зна о том градилишту, или било шта нека пише. Браћа су ми 500 км од Новог Уренгоја
Унапред хвала

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back