Fajgl
Početnik
- Poruka
- 21
Muža danas zvali iz firme u vezi lekarskog tako da je iskoristio priliku da pita za platu i rekoše mu najverovatnije sledeći petak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muža danas zvali iz firme u vezi lekarskog tako da je iskoristio priliku da pita za platu i rekoše mu najverovatnije sledeći petak.
To i ja nesto kontam nemoguce da nedaju pre uskrsa...Ma ko zna ,nadajmo se da ce biti ovih dana![]()
Plata od 15-20...najkasnije 20...tako su im prosli mesec rekli..s tim sto ce svaki naredni mesec biti 5 dana ranije,tako da se vrate na staro..
ма сигурноPlata od 15-20...najkasnije 20...tako su im prosli mesec rekli..s tim sto ce svaki naredni mesec biti 5 dana ranije,tako da se vrate na staro..
a kako ce te pare da potrosi tamo kada su visa i master card blokirali rusiju?i moja situaci je je bas ista kao tvoja,a za platu sam i ja cula da ce biti oko 20-g.Evo moj dragi je jutros krenu put Beogradaposle malo vise od 2 meseca,i ja sam morala juce da mu uplatim na racun od moje nikakve plate da bi imao jer stize tek sutra uvece...a deca su pustila tatu da ide u Rusiju tako sto im je obecao svasta nesto (verovatno znas kako to vec ide)...a mozda ce imati bar za one cuvene ruske bombone
![]()
a kako ce te pare da potrosi tamo kada su visa i master card blokirali rusiju?
sva sreca vise ne moram da brinem za platu, plate nema![]()
http://www.bizlife.rs/vesti/67831-ko-je-sve-danas-okrenuo-ledja-rusijimeni je stigo izvestaj da je pare podigao,a i culi smo se....nije mi poznato da su nesto blokirali
prvoklasna nedodjija, los net, los signal za mobilne.da li neko nesto zna o gradilistu kujumba,suprug bi uskoro trebao da putuje,ide prvi put,svaka informacija je dobro dosla,po
prvoklasna nedodjija, los net, los signal za mobilne.
za @solari to su preneli i strani i domaci mediji, da visa i master card blokiraju usluge u rusiji, i da je putin rekao da ce oni izgraditi novi sistem placanja, ali im treba vremena.
poz ..muz mi je na 11ici..jer je jos neciji muz mozda tamo?
![]()
Мислите ли да ова кашњења плата имају везе са причом да брод полако тоне? Или је све то проблем привремене природе?[/Q
Kako god,!!!! dobro veliko nije,kako može biti dobro radite od 31.01.a da neprimite dinar dva ipo meseca,a godinama nije bilo tako....
Uvek preko ledja radnika,njima neće faliti dlaka sa glave.....u pravu si VLADANE ,polako se guzva ali opet preko nasih ledja