Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i moja situaci je je bas ista kao tvoja,a za platu sam i ja cula da ce biti oko 20-g.Evo moj dragi je jutros krenu put Beograda :heart: posle malo vise od 2 meseca,i ja sam morala juce da mu uplatim na racun od moje nikakve plate da bi imao jer stize tek sutra uvece...a deca su pustila tatu da ide u Rusiju tako sto im je obecao svasta nesto (verovatno znas kako to vec ide)...a mozda ce imati bar za one cuvene ruske bombone :confused:
a kako ce te pare da potrosi tamo kada su visa i master card blokirali rusiju?
sva sreca vise ne moram da brinem za platu, plate nema :)

dobro vece..evo i mene,svekrvi je malo bolje,a muz se javlja retko.sada mu istice viza 9.4 neznam da le ce je produziti i neznam kako to sada ide.dajte mi neki odgovor da li se tamo produzuje ili mora da dodje ovde u firmu.inace on je u kujumbi:( i iskreno bas bi volela da dodje vamo sada bar praznike da provedemo zajedno...
odgovorite mi molim vas imali jos ko da je u kujumbi i kako to sa vizom ide

da li neko nesto zna o gradilistu kujumba,suprug bi uskoro trebao da putuje,ide prvi put,svaka informacija je dobro dosla,po
prvoklasna nedodjija, los net, los signal za mobilne.

za @solari to su preneli i strani i domaci mediji, da visa i master card blokiraju usluge u rusiji, i da je putin rekao da ce oni izgraditi novi sistem placanja, ali im treba vremena.

Sve će ovo jednog dana proći ,i daće Bog da ovaj napaćeni narod počne da živi od svog rada,a da rukovodioci ove firme nekad samo na par meseci osete sve ovo kroz šta mi prolazimo čekajući svoje supruge,plate koje nikad dočekati i objsniti deci zašto tata nema plate dva i po meseca a radi tako daleko od kuće,dali je zdrav i brine kako smo mi.....sve najbolje svima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back