Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da brod tone ! Suprug mi je prosli mesec rekao kako su im rekli da nece vise biti kasnjenja plata, da ce ova plata biti 04.04. i da nema razloga za brigu! Pa sto nije bila ako je sve ok :think: A mnogo me brine i to sto nemaju ni za akontacije pa kako ce onda imati za plate ? :dontunderstand:

U pravu si jos akontacije nisu uplatili ljudima koji su vec gotovo mesec ipo dana tamo,tako je u nasem slucaju ne znam za druge.Meni su rekli da radnici moraju da urgiraju kod sefova da bi im se uplatila akontacija,a moj nikako da se javi sa 11ice da mu to kazem,strasno.

U pravu si jos akontacije nisu uplatili ljudima koji su vec gotovo mesec ipo dana tamo,tako je u nasem slucaju ne znam za druge.Meni su rekli da radnici moraju da urgiraju kod sefova da bi im se uplatila akontacija,a moj nikako da se javi sa 11ice da mu to kazem,strasno.

Kada je moj muz otisao, uplatili su 4. dan akontaciju ili u roku od 10-15 dana i nije trebalo nikakvo urgiranje kod sefova za to. Zato i mislim da nesto nije u redu kad dosta kasne sa akontacijama sta ce tek biti sa platama !!!

Evo malo i ja da se ukljucim na temu PLATA, samo mogu reci da je velestroj Beograd dobio uplatu za platu da je plata pustena Rusima i Kirkizima jedino mi Srbi smo ostali na cekanju do daljnjeg,,,a zasto.......to mislim da niko nemoze da kaze sem velikog brata.pozzzz

Šta će nama plata,.....da to kaže i moj suprug Rusi I Kirkizi primili plate ......

Poslednja izmena:
Na dvojci je bio jedan smrtni slucaj u martu 13 - 14 ti , i jedan srcani udar ali srecom je taj covek preziveo. Veliki problem je sto je dvojka daleko od prave bolnice, i onda su male sanse da se stigne na vreme kada su tako hitne stvari.

Na dvojci je bio jedan smrtni slucaj u martu 13 - 14 ti , i jedan srcani udar ali srecom je taj covek preziveo. Veliki problem je sto je dvojka daleko od prave bolnice, i onda su male sanse da se stigne na vreme kada su tako hitne stvari.
bio sam tih dana na dvojci... a kako je tek bilo coveku sa keca koji je slomio nogu a vozili ga vahtom do bolnice preko onih dzombi a vrlo dobro znamo kako rusi vahtu voze kao da je formula. velestroj tu nije kriv sto je bolnica daleko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back