sasa lo
Zainteresovan član
- Poruka
- 279
Sad mi je suprug preneo da su im danas rekli da ce biti plata u toku sledece sedmice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da brod tone ! Suprug mi je prosli mesec rekao kako su im rekli da nece vise biti kasnjenja plata, da ce ova plata biti 04.04. i da nema razloga za brigu! Pa sto nije bila ako je sve okA mnogo me brine i to sto nemaju ni za akontacije pa kako ce onda imati za plate ?
![]()
MOJ muz stize u sredu u pola jedanaest uvece u Bg....u koliko stizu u Moskvu da znam zbog skype...BLAGO TEBI MENI OSTALO JOS cetiri dana.....hvalan unapred...
U pravu si jos akontacije nisu uplatili ljudima koji su vec gotovo mesec ipo dana tamo,tako je u nasem slucaju ne znam za druge.Meni su rekli da radnici moraju da urgiraju kod sefova da bi im se uplatila akontacija,a moj nikako da se javi sa 11ice da mu to kazem,strasno.
Moj je takodje,nema neta i signala za telefone,a na ostalo se ne zali.Kaze da je klopa ok,a i posao nije tezak, on je varioc, ako te jos nesto zanima pitaj slobodno,pozz za sve!
Evo malo i ja da se ukljucim na temu PLATA, samo mogu reci da je velestroj Beograd dobio uplatu za platu da je plata pustena Rusima i Kirkizima jedino mi Srbi smo ostali na cekanju do daljnjeg,,,a zasto.......to mislim da niko nemoze da kaze sem velikog brata.pozzzz[/QUO
mozda kurs nije pogodan
MOJ muz stize u sredu u pola jedanaest uvece u Bg....u koliko stizu u Moskvu da znam zbog skype...BLAGO TEBI MENI OSTALO JOS cetiri dana.....hvalan unapred...
Sad mi je suprug preneo da su im danas rekli da ce biti plata u toku sledece sedmice.
Evo malo i ja da se ukljucim na temu PLATA, samo mogu reci da je velestroj Beograd dobio uplatu za platu da je plata pustena Rusima i Kirkizima jedino mi Srbi smo ostali na cekanju do daljnjeg,,,a zasto.......to mislim da niko nemoze da kaze sem velikog brata.pozzzz
prosle godine na jesen bila je akcija skupljanja novaca za pomoc jednom od kolega. ko zna mozda se radilo o tom slucaju. zao mi je sto cujem da se lose zavrsilo.od mog muza kolega je otisao da zaradi detetu za operaciju srca...
neznam juce mi bivsi cimer rece da je pricao sa drugaeom sa 2 i da mu je tako rekao zato nije umesno da odmah iskacem sve ocekujem neko sa 2 da javito je bilo u martu da je covek umro od srcanog udara na 2. mozda opet neko u aprilu? izasao sam iz vahte i rece mi bivsi cimer pre nekoliko dana umro covek...
Podžavam,a posebno što su obećali da je februarska plata sigurno 04.04.čak mi muž garantuje biće sigurno.rekli su nam.
prosle godine na jesen bila je akcija skupljanja novaca za pomoc jednom od kolega. ko zna mozda se radilo o tom slucaju. zao mi je sto cujem da se lose zavrsilo.![]()
bio sam tih dana na dvojci... a kako je tek bilo coveku sa keca koji je slomio nogu a vozili ga vahtom do bolnice preko onih dzombi a vrlo dobro znamo kako rusi vahtu voze kao da je formula. velestroj tu nije kriv sto je bolnica dalekoNa dvojci je bio jedan smrtni slucaj u martu 13 - 14 ti , i jedan srcani udar ali srecom je taj covek preziveo. Veliki problem je sto je dvojka daleko od prave bolnice, i onda su male sanse da se stigne na vreme kada su tako hitne stvari.
10.februara u jakutu,nps15.....