solari
Primećen član
- Poruka
- 575
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ja sa pitanjem, nadam se ovaj put odgovoruJeste li se culi dok je bio na 15, moj ode pre 10 dana, jos se nije javio uopste
![]()
ej ljudi...evo lepih vesti...forum je postao bogatiji za jos jednog clana...birdy.fish se porodila....super su i bebica i mama,a nadamo se i tata koji je na 11-ici...![]()
Jesmo .Mreze za mob.ima samo dok su na poslu,kad su u kampu samo internet. Ne sekiraj se,i moj muz se javio tek posle 7 dana,dok se snasao.Pozdrav!
ej ljudi...evo lepih vesti...forum je postao bogatiji za jos jednog clana...birdy.fish se porodila....super su i bebica i mama,a nadamo se i tata koji je na 11-ici...![]()
QUOTE=solari;27679858]10
Cao narode, bas me raduje sto sitno odbrojavate mi jos koji dan pa smakli prvi mesec,al ostaje jos pet,nazalost.Jel ima neko nekih vesti sa 11, mi se nismo culi vec desetak dana pa cisto da se ionformisem,hvala i pozz celoj ekipi!
Tesko da ti mozemo pomoci da znamo kako pomogli bi sebi ako je tata masinac onda neznam ali ako je gradevinac mislim (tesar,zidar,gipsar itd) vecina ljudi odlazi preko neke dobre veze ili za novac i to u Velestrojua i uopste u nasem drustvu je tako kako je i to svi znamo.Ako ste mislili da u privatnim firmama nema toga onda stese prevarili.Ja sam predao dokumenta isto tako pre godinu dana ali ja sam bio dva puta po mesec dana i uverio se u ovo sto pisem.Neka tata trazi vezu ili drugi posao.Ja sam slucajno izabran kada je trebalo vrlo brzo mnogo ljudi imao sam srece i hvala im i za to.Zdravo svima.
Treba mi pomoć moj tata je poslao dokumenta u maju prošle godine i još uvek je neraspoređen zna li neko od vas broj nekoga ko može da mu pomogne da što pre bude raspoređen i da ode u Rusiju.
evo ga ja jos sam tu... viza vazi od 11. lekarski uradjen 13. a ja jos nisam otputovao... trebalo je da se ude za Kujumbu a sad se spominje Urengoj NPS 1....
ima li nekih novosti u vezi komunikacije sa nps1 - telefon, net?
QUOTE=solari;27679858]10
Cao narode, bas me raduje sto sitno odbrojavate mi jos koji dan pa smakli prvi mesec,al ostaje jos pet,nazalost.Jel ima neko nekih vesti sa 11, mi se nismo culi vec desetak dana pa cisto da se ionformisem,hvala i pozz celoj ekipi!
kujumba je relativno novo gradiliste. i koliko sam obavesten jos nemaju kvote za kujumbu.evo ga ja jos sam tu... viza vazi od 11. lekarski uradjen 13. a ja jos nisam otputovao... trebalo je da se ude za Kujumbu a sad se spominje Urengoj NPS 1....
ima li nekih novosti u vezi komunikacije sa nps1 - telefon, net?
da me ne shvatite pogresno. sta ako se nije javio 10 dana? sta bi ste radile kada se ne bi javljao po 6 meseci ili godinu dana? kao sto je nekada bilo, posalje 2-3 pisma, i dodje jednom u godinu dve.
nije bilo luksuza u vidu telefona i interneta. da zivite u tom vremenu manje biste histerisale i bespotrebno brinule.
kujumba je relativno novo gradiliste. i koliko sam obavesten jos nemaju kvote za kujumbu.
baba pardon mama ljilja uvek ima razumevanjaJa te pravilno shvatam, a to je ovde vrlo bitno
Ali, one NE žive u tom vremenu, ako nisi primetio, a ni ti, inače ne bi bio ovde![]()
Hvala. Mreza nasa ili ruska?
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Cestitke odza birdy.fish i bebicu, da su nam obe staaaalno nasmejane. I tata sa njima, naravno
![]()
Biznis viza se izdaje na period od 60-90 dana i sa biznis vizom po zakonu tj formalno ne mozete da radite, vec samo da ucite i nadgledate radove i slicno.Pozdrav, da li mozete da mi objasnite u cemu je razlika izmedju obicne vize i Biznis vize sto se tice poslao u Velesstroju. Hvala vam puno