Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde sve po starom koliko vidim,zenska podrska u punom sastavu,a nasim momcima i dalje treniraju zivce.
Veliki pozdrav svima i da vas sto pre ispratimo u borbu za svetliju buducnost :ok:.
Ima li neko kojim cudom bilo kakvu komunikaciju sa kecom?

Ala ti zemljace lazes, to nije normalno. Verovatno ti se neko zamerio iz Velesstoja pa ovako siris dezinformacije. Tako da ljudi ovo sigurno nije tacno.

Pa dobro, ako ja lazem, zeleo bih da se i tebi nesto tako desi, pa da vidis da ima puno istine u mom tekstu. Tacno je da je firma jaka, da ne ostaju duzni, sve to stoji, ali u mom slucaju ispali su krajnje bezobrazni i veliki lazovi.

info sa 11-ice...po drugi put ocekuju smanjenje od 10 %...skratili im radno vreme do 7....skratili telefon do 10 (sto i nisu morali,i ovako ne mogu Srbiju da dobiji)...kaze kao na robiji,oni su za sve krivi...a najgore od svega je sto nisam bila pri kompu kad je zvao.....sta reci :dash:

info sa 11-ice...po drugi put ocekuju smanjenje od 10 %...skratili im radno vreme do 7....skratili telefon do 10 (sto i nisu morali,i ovako ne mogu Srbiju da dobiji)...kaze kao na robiji,oni su za sve krivi...a najgore od svega je sto nisam bila pri kompu kad je zvao.....sta reci :dash:

:( tu stvarno nesto gadno ne valja...
moj se muz zali na ruse, kako su grozni radnici, zabusavaju a on im nista ne moze, a nasi, koji bi da rade, dobiju skracenje radnog vremena a samim tim i plate...
ni mi se nismo culi neko vreme, tako da :dash:

hmmmm ...ovo je za debelo se razmisliti sta dalje .....Stvarno mi nije jasno zasto im ne obezbede kontakt najnormalniji ,,,bar taj net ,,koja je tu politika firme ,,, PA JEL TO LOGOR BRATE ,,, nemam lepih reci ...

hmmmm ...ovo je za debelo se razmisliti sta dalje .....Stvarno mi nije jasno zasto im ne obezbede kontakt najnormalniji ,,,bar taj net ,,koja je tu politika firme ,,, PA JEL TO LOGOR BRATE ,,, nemam lepih reci ...

Izgleda da nema puno posla u firmi cim oni tako rade sa ljudima. To ti je u prevodu...trpi ili cao. Doveli nas u takvu situaciju da te pare sto bi tamo zaradili mozemo i ovde u Srbiji da ih zaradimo,ili mozda 100-200 eura manje,ali kad bolje razmislis spavas u svom krevetu,sa svojom zenom. A ne tamo u tudjem krevetu,itd..... :D

Izgleda da nema puno posla u firmi cim oni tako rade sa ljudima. To ti je u prevodu...trpi ili cao. Doveli nas u takvu situaciju da te pare sto bi tamo zaradili mozemo i ovde u Srbiji da ih zaradimo,ili mozda 100-200 eura manje,ali kad bolje razmislis spavas u svom krevetu,sa svojom zenom. A ne tamo u tudjem krevetu,itd..... :D

ja vas stvarno ne razumem sta se uhvatili za taj net!!!???PA SIGURNO VAM FIRMA NECE OBEZBEDITI WIFI U NEKOJ VUKOJEBINI...ALI ZATO IMA DOMETA NA TELEFONU U CELOJ RUSIJI,A SAMIM TIM STO CETE IMATI MREZU IMACETE ZA NEKIH 200 RUBALJA CEO MESEC BESPLATNI INTERNERT..ZATO JE BOLJE PONETI DOBAR TELEFON I NE MISLITI DA LI CE BITI NETA,NEGO NOSITI LAP TOP I NERVIRATI SE...

ja vas stvarno ne razumem sta se uhvatili za taj net!!!???PA SIGURNO VAM FIRMA NECE OBEZBEDITI WIFI U NEKOJ VUKOJEBINI...ALI ZATO IMA DOMETA NA TELEFONU U CELOJ RUSIJI,A SAMIM TIM STO CETE IMATI MREZU IMACETE ZA NEKIH 200 RUBALJA CEO MESEC BESPLATNI INTERNERT..ZATO JE BOLJE PONETI DOBAR TELEFON I NE MISLITI DA LI CE BITI NETA,NEGO NOSITI LAP TOP I NERVIRATI SE...

evo izbrojacu do 10...pa cu ti ljubazno odgovoriti...samo ti ponesi dobar telefon kad krenes, pa se slikaj sa njim....i da znas da su tamo otisli judi koji su ostavili zene,sestre,decu,roditelje...pa bi kao normalni voleli da cuju kako su im najdrazi...jer su oni bas zbog njih tamo...e sad ja stvarno ne znam koliko ti sve to mozes da razumes...

Firma bi trebala da ti obezbedi kad te vec povela, tamo gde vec svi znamo,,, normalan kontakt , kao sto je i satelitski gde druge mogucnosti nema ali ni od toga nista ,,, A ZA STA DA SE UVATIM KAD MI MUZ ODE ,,,TO MI JE JEDINA KOMUNIKACIJA I KONTAKT ...:roll:

slusajte vi ...da vam ja kazem nesto...ove zene koje su na forumu su pretezno i pomogle novim clanovima...jer nam,muzevi...braca...deca...rade tamo pa kad te nesto zanima dajemo ti informacije iz prve ruke...ali posto ste na forumu 5 dana mogu i da vam oprostim...ja na primer koju sam informaciju danas ostavila...veruj ti meni da to mnoge zanima ko ce ici tamo...ili ko ima nekg tamo...ja se tebi ne pravdam...samo pokusavam da ti objasnim kako ovaj forum funkcionise...a trenutno visim na njemu zato sto mnoge informacije dobijam u PP ,a moja dobra volja je sto prenesem ono sto znam...i uvek cu...veliki pozdrav i zelim ti dobrodoslicu...samo ste lose poceli..pozz

Dechoni svaka ti cast! Ovo je bre portal o nama koji treba da radimo tamo. Treba da se otvori nova tema ''Zene zaposlenih u RF''. Molim zene da se ne ljute, samo pogledajte u sta je pretvoreno poslednjih 100 strana ovog foruma
Da da pretvoreno je odavno ,,,ali citajte i sta ko pise ,,,nista tu ne odskace od POSAO U RUSIJI,,,,ALI NEKOME MORAS TAKO NAPISATI KAD SE PRAVI PAMETAN ,, A TICE SE USLOVA SVAKOG OD VAS KOJ ODE ,,,,na sta bi licilo da ode covek na 6 meseci bez ikakvog kontakta ,,,pisite vi sta imate mi citamo ,,, :rtfm:,,,,

mene su zvali 5 meseci posle dolaska iz rusije pa sam jedva ceko da ih odjebem jer se ne isplati raditi 3 ili 4 meseca u godini a ostalo cekati bolje se potruditi ovde za manje novca i biti kuci.oni oko loznice i priboja kao da su npretplaceni za odlazak a ostali na cekanju.svaka cast velesstroju korektni su sa placanjem nije bilo greske ali pauze sve vece se ne isplate.inace sve lekarske sam odradio ali sam odustao od odlaska.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back