Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze biti.uglavnom sam bio bravar monter na rezervoarima(deset terena)i monter metalokonstrukcija i panela.svejedno hvala na podrsci.

Ruzno je to sto radcoa 1812 te naziva tako ,ja mislim da nema potrebe lepo si odgovorio.a sto se molera tice slazem se bilo ih je pre puno sada su smanjili taj broj ,i nema puno posla za njih ,nemaju potraznju za njima najvise 2 meseca za celu godinu ako odu. a farbara imaju mnogo ja samo znam njih bar desetak koji su 3 godine kod njih ali vidim da su kuci vec dugo.najmanje bez ljutnje ima posla za molere i farbare

imao je internet u sobi-konstantno...slabiji ali nebitno mogli smo porukama da komuniciramo...sad NIKO od nasih vec 15 dana nema NIKAKVU komunikaciju sa svojima...hm...a i zasto bi imali to zadovoljstvo da cuju decu...bracu...sestre...zene...ma nema potrebe...to je stoka koja mora da radi 12 sati,pa i vise..da jede tamo neke splacine i moze malo i da spava...a ako bas hoce da cuje svoje onda neka ceka u redu 2 sata na -50...pa ako SLUCAJNO uspe da dobije vezu mozda i poprica 30 sekundi...tamo kao da gledaju kako vise da uskrate i kazne coveka...a ne da mu olaksaju psihicki i fizicki umor...

- - - - - - - - - -

cuj....malo :evil:

ako bi imali internet mozda bi postali jos vise nostalgicni....a mi ovde sto brinemo i ne znamo kako im je, to nema veze. ko zna koliko se i oni sekiraju jer ne mogu da nam se posteno jave. moj tata je samo jednom uspeo da nazove i to na minut tako da uopste nemamo pojma da li mu je ok. mnogo mi bzvz sto sam morao po forumu da se raspitujem za njega jer je uspeo da se javi kuci tek nedelju dana nakon sto je otisao! Interneta i dalje nema... KADA CE GA BITI?

Bili smo i na tom probnom radu. Prvo smo isli u kancelariju na razgovor , tamo su nas pitali o prethodnim poslovima i iskustvu. Potom smo dobili crtez radjen u AC-u , da iscitamo i da objasnimo kako bi smo i sta uradili. Zbog nasih godina ,ja imam 21 a drugar 24 , poslati smo na obuku za bravara/montera

Kad i gde vam pocinje ta obuka za montera, sta ce tamo da vas uce? pozdrav

Evo, posle skoro meseca dana sam uspeo naci vremena da se sretnem sa vlasnikom ove agencije, pa smo detaljno popricali oko posla .
Sve u svemu, on salje ljude na rad na gradjevinske poslove u nekoliko firmi u Rusiju(Moskva,Ekaterinburg,SantPetersburg), te je od aprila poceo da salje ljude u okolinu Rima takodje na gradjevinske poslove.
Sem gradjevinskih, kod njega ponekad ima potrebe i za profesionalnim vozacima.
To je sto se posla tice.Sto se tice nacina na koji mozete otici tamo, te detalja, najbolje da njega licno kontaktirate.
Ono sto vam mogu reci a sigurnoscu je da vas ne kosta nista sve dotle dok vam ne bude obezbedjen posao.
Onda vas zavisno od destinacije kostaju troskovi viziranja pasosa, sredjivanja papira, isl.....
Ono sto vam ponovo mogu reci je da agencija sigurno nije prevarantska, ima svoj lokal u gradu u kojem se nalazi vec 4 godine.Takodje i licno poznajem nekoliko ljudi koji su otisli na rad preko njegove agencije.
One koje zanima, neka mi se jave na pp, pa cu im dati broj telefona agencije(glupo je da javno ovde ostavljam tudji broj).
PS:Trenutno je u pregovorima za slanje ljudi na gradjevinske poslove na Maltu, Nemacku,Sloveniju..
zainte

Evo, posle skoro meseca dana sam uspeo naci vremena da se sretnem sa vlasnikom ove agencije, pa smo detaljno popricali oko posla .
Sve u svemu, on salje ljude na rad na gradjevinske poslove u nekoliko firmi u Rusiju(Moskva,Ekaterinburg,SantPetersburg), te je od aprila poceo da salje ljude u okolinu Rima takodje na gradjevinske poslove.
Sem gradjevinskih, kod njega ponekad ima potrebe i za profesionalnim vozacima.
To je sto se posla tice.Sto se tice nacina na koji mozete otici tamo, te detalja, najbolje da njega licno kontaktirate.
Ono sto vam mogu reci a sigurnoscu je da vas ne kosta nista sve dotle dok vam ne bude obezbedjen posao.
Onda vas zavisno od destinacije kostaju troskovi viziranja pasosa, sredjivanja papira, isl.....
Ono sto vam ponovo mogu reci je da agencija sigurno nije prevarantska, ima svoj lokal u gradu u kojem se nalazi vec 4 godine.Takodje i licno poznajem nekoliko ljudi koji su otisli na rad preko njegove agencije.
One koje zanima, neka mi se jave na pp, pa cu im dati broj telefona agencije(glupo je da javno ovde ostavljam tudji broj).
PS:Trenutno je u pregovorima za slanje ljudi na gradjevinske poslove na Maltu, Nemacku,Sloveniju
ZAINTERESOVAN SAM ZA RAD U RUSIJU JAVI MI BROJEVE MOLIM TE

Da li neko zna da mi kaže koliko važi preglašenje od trenutka kada ga dobijete?Unapred hvala.

Priglasenje nije vezano za datum kada ti kazu da je stiglo i obicno vazi tri meseca.kod mene je datum 14.2-14.5.u tom periodu trebalo bi da se ode,a tamo se viza lako produzava na tri ili sest meseci i sa tom tkz.zelenom vizom mozes dva puta izaci iz rusije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back