kavaja
Početnik
- Poruka
- 32
Surcinski put 1-3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav drugari. Dajte mi molim vas tacnu adresu Velestroja sa nove adrese.
No coment !!!!5 meseci cekanja..odradio dva lekarska da bi mi danas rekli da nisam predat za priglasenje...e jebacu im majku kad odem u firmu!!!!prezalicu pare za put do bg ali definitivno uzimam dokumenta!
ide li ko u subotu
1-3 ili 1|3? Kad se adresira napise se 11000 Beograd
Isto ti je 1-3 ili 1/3 ili 1.3 stici ce na tu adresu
1-3 ili 1|3? Kad se adresira napise se 11000 Beograd
da li ti ides u subotu ?
1 z matori.Surcinski put1z.Znam posto su mi danas rekli.Zapisao.
- - - - - - - - - -
Da.Zato i pitam.
Jedno od hladnijih mesta,temperatura koju sam ja osetio bila je minus 63.Navodno,posle sam cuo da je rekord 70.I to se desilo.Nije se radilo jedno vreme,sad je ok.Interneta ima kao i telefona.Megafon pokriva sve.Prodavnica na gradilistu opskrbljena solidno.Kafe sokova i cigara ne manjka.Sto se tice posla,napreduje gradiliste,radi se,vodi ga sposoban covek.Sefovi tu i tamo,zavisi,ima dobrih ima losih.
a mozda ja nisam dobro rekla,ovo je Krasnojarskneznam vise ta Ruska mesta ni da izgovorim
![]()
a mozda ja nisam dobro rekla,ovo je Krasnojarskneznam vise ta Ruska mesta ni da izgovorim
![]()
U petak sam stigao sa nps1, i sve je tacno kao i za nps2. samo da dodam da na Sabeti uslovi su mnogo losiji (smestaj, topla voda, disciplina..) Sve u svemu dobro se pripremi!
Ima li farbara na sabeti?
danas su me pozvali i rekli da se moje priglašenje očekuje svaki dan (isto kao i u novembru) i da im dostavim radnu knjižicu i izvod iz PIO u toku sledeće nedelje ....... prošli put su rekli da stiže do 20.2!!!
p.s. valjda se neće ponoviti novembar(naravno radnu knjizicu tek nosim ako stigne priglašenje)![]()
debilcino u celoj jebenoj rusiji ti je sada -40,-50...pa imas i farbara i pun ***** ostalih koji rade!!!!
U petak sam stigao sa nps1, i sve je tacno kao i za nps2. samo da dodam da na Sabeti uslovi su mnogo losiji (smestaj, topla voda, disciplina..) Sve u svemu dobro se pripremi!
Svaka ti cast na kulturi.ja sam sedam godina po rusiji,na dvanaest terena do sada.ti ces da me ucis ko i kada sta radi?naravno da za farbare sada nema posla.metal,farba i mraz ne daju nikakav rezultat.mozda mislis na molere,ali u velestroju takvi ne trebaju