Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno od hladnijih mesta,temperatura koju sam ja osetio bila je minus 63.Navodno,posle sam cuo da je rekord 70.I to se desilo.Nije se radilo jedno vreme,sad je ok.Interneta ima kao i telefona.Megafon pokriva sve.Prodavnica na gradilistu opskrbljena solidno.Kafe sokova i cigara ne manjka.Sto se tice posla,napreduje gradiliste,radi se,vodi ga sposoban covek.Sefovi tu i tamo,zavisi,ima dobrih ima losih.

a mozda ja nisam dobro rekla,ovo je Krasnojarsk:think:neznam vise ta Ruska mesta ni da izgovorim:zcepanje:

danas su me pozvali i rekli da se moje priglašenje očekuje svaki dan (isto kao i u novembru) i da im dostavim radnu knjižicu i izvod iz PIO u toku sledeće nedelje ....... prošli put su rekli da stiže do 20.2!!!

p.s. valjda se neće ponoviti novembar(naravno radnu knjizicu tek nosim ako stigne priglašenje);)

dođe i taj 20.2 i nema ih da obaveste da je stiglo, baš kao sto sam i predpostavljao,interesuje me samo sta će ovaj put reći, mislim da su do sada ispucali ceo arsenal jer je ovaj put to obećao Rodoljub Jevđević na sastanku.(na koji su nas oni pozvali)

p.s.zvali sada da pitaju zašto nije dostavljena dokumentacija, a priglašenja nema

Poslednja izmena:
Bili smo i na tom probnom radu. Prvo smo isli u kancelariju na razgovor , tamo su nas pitali o prethodnim poslovima i iskustvu. Potom smo dobili crtez radjen u AC-u , da iscitamo i da objasnimo kako bi smo i sta uradili. Zbog nasih godina ,ja imam 21 a drugar 24 , poslati smo na obuku za bravara/montera

debilcino u celoj jebenoj rusiji ti je sada -40,-50...pa imas i farbara i pun ***** ostalih koji rade!!!!

Svaka ti cast na kulturi.ja sam sedam godina po rusiji,na dvanaest terena do sada.ti ces da me ucis ko i kada sta radi?naravno da za farbare sada nema posla.metal,farba i mraz ne daju nikakav rezultat.mozda mislis na molere,ali u velestroju takvi ne trebaju

Svaka ti cast na kulturi.ja sam sedam godina po rusiji,na dvanaest terena do sada.ti ces da me ucis ko i kada sta radi?naravno da za farbare sada nema posla.metal,farba i mraz ne daju nikakav rezultat.mozda mislis na molere,ali u velestroju takvi ne trebaju

Pozdrav bekut,i ja se slazem nema potrebe za vredjanjem i ja sam par godina radio i znam da nema posla za farbare na minus ,ima ih ali to su stari radnici koji unutra rade ,za novim tu neverujem da bih zvali dok nebude lepo vreme.A sto se tice molera ja znam da ih ima neznam odakle ti to da ih nema prvi put cujem ,ako si radio toliko cudi me da ih nisi vidjao .mnogo ih poznajem kao molere

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back