U cetvrtak putujem za Gok Pavlik,Magadan,ide li jos neko tog datuma?Zadnji četiri puta sam isao sam,pa se nadam da cu sad imati vise srece.Inace,odande sam se vratio 18.1.bio malo na odmoru.Pozdrav svima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U cetvrtak putujem za Gok Pavlik,Magadan,ide li jos neko tog datuma?Zadnji četiri puta sam isao sam,pa se nadam da cu sad imati vise srece.Inace,odande sam se vratio 18.1.bio malo na odmoru.Pozdrav svima.
AL SI TI SRECNA ZENA ...hahahahahah mi cekamo priglasenje , dosao 29 novembra , mlogo je 2 meseca kuci ,,valjda ce ovih dana al ja uvek sumnjicava .ooooo srecno ,,,,ajmoooooooo ee nema pravila ali od kada cekate preiglasenje ,,,[/QUOT
vratio se 15-og decembra....i prosli put je cekao oko mesec dana...a sa vama sta se desava ?
- - - - - - - - - -
vratio se 15-og decembra....i prosli put je cekao oko mesec dana...a sa vama sta se desava ?
Novi Urengoj?nps 2 il koji?Mima, pozdravi Milana, mi smo se culi sinoc, i ja putujem za 7 dana, ali u Novi Uregnoj. Kad se cujes sa njime,, napisi na forum, da bi mi koji trebamo da idemo, znali, kako stoje stvari tamo, kako je, kakvi su uslovi, temperatura, i ostalo.
Goran
AL SI TI SRECNA ZENA ...hahahahahah mi cekamo priglasenje , dosao 29 novembra , mlogo je 2 meseca kuci ,,valjda ce ovih dana al ja uvek sumnjicava .[/QU
ma javice vam ovvih dana sigurno...pa i nije neka razlika tvoj muzic se 15 dana vratio pre mog....nemoj da si sumnjicava,videcemo mi tvoju poruku ovih dana o odlasku![]()
Pre par minuta su zvali supruga da su stigli papiri i da putuje ponovo za Magadan do kraja januara
Novi Urengoj?nps 2 il koji?
Ja idem za Novi Urengoj, gradiliste nps2 tako su mi rekli, trebalo bi da idem 23. januara, pa ako neko ima da ide na isto gradiliste neka mi se javi na broj telefona 064 49 14 794
Goran. Lakse je kad se ljudi prethodno upoznaju, jer je lakse da se ide sa nekim (bio sam dva puta u Rusiju, jednom u Sociju, a jednom u Skovorodino, blizu Blagovescenskog).
Pozdrav svima koji putuju.
to se i ja pitam,,,ahahahahahahaСурчинска? а ха ха јесу ли могли да оду још даље у вуко..у
Ja idem za Novi Urengoj, gradiliste nps2 tako su mi rekli, trebalo bi da idem 23. januara, pa ako neko ima da ide na isto gradiliste neka mi se javi na broj telefona 064 49 14 794
Goran. Lakse je kad se ljudi prethodno upoznaju, jer je lakse da se ide sa nekim (bio sam dva puta u Rusiju, jednom u Sociju, a jednom u Skovorodino, blizu Blagovescenskog).
Pozdrav svima koji putuju.
Kada si bio u skovorodinu?ja sam bio tamo od marta 2008-marta 2009
A ja sam jos u TjumenuDa ,ja bio
- - - - - - - - - -
Da ja bio ,znam
Dali je ova informacija tacna ili sta otkud da su tamo otisli i sta to sad znaci ajde info u inbox ili nek pise ovde da svi znamoTrebo sam da idem na informativni i strucni razgovor u Velesstroj, rekli su mi da dodjem u Zlatiborsku 5,a posle par dana da se direkcija preselila u Surcinski put|3.Zna li neko kakva je ta firma, sto se ceka toliko na vizu i proziv od 1-5meseci,i sta znaci ako prodjes razgovor kod njih.Inace sam nov na forumu, imam 28g,armirac sam.Inace iz Nove Varosi.Unapred hvala.
ôvaj dole sto se sprda na snimku, pametnije mu je da da neki ozbiljan i iskren kometar ako je on otisao u k..ac neka bar pomogne ovima sto treba da idu tamo,,,