Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre par minuta su zvali supruga da su stigli papiri i da putuje ponovo za Magadan do kraja januara[/QUOTE]

Možeš li mi dati neke malo opširnije informacije o tom gradilištu? Kakva je hrana, smeštaj,?.. Kao i koliko se putuje do tamo? I da li treba poneti hranu ako se dugo čeka na sledeći let i slično?

U cetvrtak putujem za Gok Pavlik,Magadan,ide li jos neko tog datuma?Zadnji četiri puta sam isao sam,pa se nadam da cu sad imati vise srece.Inace,odande sam se vratio 18.1.bio malo na odmoru.Pozdrav svima.

Muž putuje u petak. U četvrtak ide u Velesstroj da potpiše ugovor. Prvi put ide za Rusiju pa molim za malo pobliže informacije..... z:poz:

- - - - - - - - - -

Karticu kog operatera je najpametnije kupiti u Magadanu i koiko košta?

Pozdrav svima!!!
S'obzirom da sam novi clan, procitao sam pitanje, na forumu, ima li ko kakvu informaciju o firmi : OOO AS MDZ Stroy - Moskva? kako nisam uspeo da procitam odgovor, ponovio bi isto pitanje!!! i dodao jos jedno:Kako se trenutno kotiraju Uzicki Putevi kao poslodavci u Rusiji?
pozz....

ooooo srecno ,,,,ajmoooooooo ee nema pravila ali od kada cekate preiglasenje ,,,[/QUOT
vratio se 15-og decembra....i prosli put je cekao oko mesec dana...a sa vama sta se desava ?

- - - - - - - - - -

vratio se 15-og decembra....i prosli put je cekao oko mesec dana...a sa vama sta se desava ?
AL SI TI SRECNA ZENA ...hahahahahah mi cekamo priglasenje , dosao 29 novembra , mlogo je 2 meseca kuci ,,valjda ce ovih dana al ja uvek sumnjicava .

Pre par minuta su zvali supruga da su stigli papiri i da putuje ponovo za Magadan do kraja januara

Put je dug,prosli put u Moskvi sam cekao nekih 8 sati,pa za Magadan let traje 8 sati,pa se ceka za putovanje vahtom do gradilista 400km,hrana podnosljiva,smestaj na koji sam vec navikao po gradilistima.A prvi put kad sam otisao bilo mi je tesko a to mi je bilo najlakse gradiliste.Od hrane sam nosio vakumiranu cajnu za par sendvica,hranu dobijes u avionu,kartica je 200 rublja,Lako nije,hladno je i sve zavisi koliko se brzo uklapas,ali samo napred ako vec moras,ko nemora nikom nebi bas preporucio,ja moram i nemam izbora

Možeš li mi dati neke malo opširnije informacije o tom gradilištu? Kakva je hrana, smeštaj,?.. Kao i koliko se putuje do tamo? I da li treba poneti hranu ako se dugo čeka na sledeći let i slično?[/QUOTE]

Novi Urengoj?nps 2 il koji?

Ja idem za Novi Urengoj, gradiliste nps2 tako su mi rekli, trebalo bi da idem 23. januara, pa ako neko ima da ide na isto gradiliste neka mi se javi na broj telefona 064 49 14 794
Goran. Lakse je kad se ljudi prethodno upoznaju, jer je lakse da se ide sa nekim (bio sam dva puta u Rusiju, jednom u Sociju, a jednom u Skovorodino, blizu Blagovescenskog).
Pozdrav svima koji putuju.

Ja idem za Novi Urengoj, gradiliste nps2 tako su mi rekli, trebalo bi da idem 23. januara, pa ako neko ima da ide na isto gradiliste neka mi se javi na broj telefona 064 49 14 794
Goran. Lakse je kad se ljudi prethodno upoznaju, jer je lakse da se ide sa nekim (bio sam dva puta u Rusiju, jednom u Sociju, a jednom u Skovorodino, blizu Blagovescenskog).

Kada si bio u skovorodinu?ja sam bio tamo od marta 2008-marta 2009

Suprug mi je tamo i kaze da smestaj nije nista losiji od drugih smestaja,hrana takodje a da je hladno,hladno je.Nekad se desava i da masine zamrznu od hladnoce.Jednog dana je bilo ispod minus 50 a sledeceg pa oko minus 20.Od dana do dana je velika razlika u temperaturi.Par dana je bio zastoj valjda zbog temperature i toga sto su masine zamrzle,neznam tacno.I kaze da se zbog tog razredjenog il vec kakvog pritiska oseca umornije al nista posebno da nemoze da se radi.Toliko o svezim informacijama.

Da ,ja bio

- - - - - - - - - -

Da ja bio ,znam
A ja sam jos u Tjumenu :)

Trebo sam da idem na informativni i strucni razgovor u Velesstroj, rekli su mi da dodjem u Zlatiborsku 5,a posle par dana da se direkcija preselila u Surcinski put|3.Zna li neko kakva je ta firma, sto se ceka toliko na vizu i proziv od 1-5meseci,i sta znaci ako prodjes razgovor kod njih.Inace sam nov na forumu, imam 28g,armirac sam.Inace iz Nove Varosi.Unapred hvala.
Dali je ova informacija tacna ili sta otkud da su tamo otisli i sta to sad znaci ajde info u inbox ili nek pise ovde da svi znamo

- - - - - - - - - -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back