Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e hvala na odgovoru ja sam bio 15.11.2013 i cekam isto tu obuku za varioca..zvao sam ih i rekli su mi da sad nisi radili zbog ovih praznika pa ih je to malo usporilo ali da ce me uskoro pozvati..javljam cim dobijem poziv a ako i ti nesto saznas javi...nadam se da cemo biti zajedno pa se vidimo...srecno

on je neki dan kupio novu megafonovu karticu,zajedno smo bili u gradu a isti dan smo mu napravili i profil na fejsu,tako da ti je najjednostavnije tako.Puno ime i prezime,prepoznaces ga.Sto se tice signala,ima megafon pokriva sve.Pozdrav
Слао сам му на српску сим... јер углавном одавде шаљемо на српску, а ви од тамо одговарате са руске. имаш ПП. Срећна свима нова година.

Juče zvali muža iz Velesa, putuje 17.1. u Magadan (Gok Pavlik). Prvi put odlazi tako da bih bila zahvalna na bilo kakvim informacijama što se komunikacije tiče.
Signala je bilo,internet nesto sporiji ali ide,suprug je bio u oktobru i novembru,Ponese nasu mts gde prima poruke,a za razgovor kupi na aerodromu u Magadanu njihovu karticu,ti aktiviraj medjunarodne razgovore sa kartice 063 telenor i za 17din je minut.Nekad nema signala ili se losije cuje,uglavnom smo se culi svaki dan.tada je bilo do -30,nije lako ali se izdrzi,Pozdrav i srecan put i sve najbolje!!!!

Signala je bilo,internet nesto sporiji ali ide,suprug je bio u oktobru i novembru,Ponese nasu mts gde prima poruke,a za razgovor kupi na aerodromu u Magadanu njihovu karticu,ti aktiviraj medjunarodne razgovore sa kartice 063 telenor i za 17din je minut.Nekad nema signala ili se losije cuje,uglavnom smo se culi svaki dan.tada je bilo do -30,nije lako ali se izdrzi,Pozdrav i srecan put i sve najbolje!!!!

Hvala na informaciji :konfete:

javljam da mi je muz stigao jutros u novi urengoj..sutra lete za sabetu. imao je problem sa prtljagom ..poslali mu za berlin umesto za moskvu ne samo njemu nego pola putnicima iz aviona. tako da se nadam da ce dobiti danas jer su mu tu sve toplije stvari a i obroci. za sada je javio da je temperatura -35. javljam ako nesto saznam od njega. pozz

Pre par minuta zvali supruga da kazu da su stigli papiri,a da karta stize do kraja januara za Golk Pavlik,povratnik je i ide od 2011 godine i nikad mije isto sa njihovim obecanjima.dali ce biti do kraja januara to je pitanje.....osecanja pomesana....

ooooo srecno ,,,,ajmoooooooo ee nema pravila ali od kada cekate preiglasenje ,,,[/QUOT
vratio se 15-og decembra....i prosli put je cekao oko mesec dana...a sa vama sta se desava ?

- - - - - - - - - -

ooooo srecno ,,,,ajmoooooooo ee nema pravila ali od kada cekate preiglasenje ,,,

vratio se 15-og decembra....i prosli put je cekao oko mesec dana...a sa vama sta se desava ?

Trebo sam da idem na informativni i strucni razgovor u Velesstroj, rekli su mi da dodjem u Zlatiborsku 5,a posle par dana da se direkcija preselila u Surcinski put|3.Zna li neko kakva je ta firma, sto se ceka toliko na vizu i proziv od 1-5meseci,i sta znaci ako prodjes razgovor kod njih.Inace sam nov na forumu, imam 28g,armirac sam.Inace iz Nove Varosi.Unapred hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back