Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SVE VAS VOLIM I DRAGI STE MI KAZEM VAM OD SRCA BOLJE RADITI ZA MANJE PARE NEGO NAVUCI BOLESTINU TAMO, I KOME STE ONDA POTREBNI.
potpuno se slazem...

- - - - - - - - - -

Pozdrav svima ,sutra putujem,zelim svima svako dobro ko ide i onima koji ce uskoro,sledece javljanje je iz Sabette.ziveli
srecan put ,,,zdravlja pa svega ostalog ,,,

Dobar dan, ja sam pre tri dana dosao iz krasne poljane kod socija, upravo za pomenutu firmu sam radio ALK++ ... i mogu vam reci da su extra sto se tice svega.. kako ti ispostujes tako i oni tebe.. ugovor i sve se potpisuje, i satnica od 5 do 7 dolara u zavisnosti kako se pokazete i koji posao odradjujete... hvalaa

Danas zvao Velesstr,dobio operaterku ili koga vec za divno cudo.Objasnio gdji da sam dosao posle 4mes 22.12. prosle nam god ,sutradan me zvali da pitaju jel sam za dalju saradnju i da posdaljem pasos.Rekoh posle Nove godine i nisam zad satnicom posto sam vario i radio bravarske poslove a prijavljen kao brusac.Na to me ona uputi na finans sluzbu ali nema nista od toga svestan sam ali necu bez borbe.Poslao pasos 3.januara sta da radim ali ...
Elem,pogleda danas u komp i kaze da nema nista da se priglasenja rade dugo itd ha ha i da ne ocekujem da cu ici negde 2-3meseca a ja prosl put bio cisti turista sa presecima.
Sad mi je lakse i ona narodna use i u svoje kljuse.
Glavu gore koliko god moze nuje Veless jedina firma.Covek se ne poima i ne meri sta i koliko ima itd vec kako i dali ustaje kad padne ili posrne.
Sve najbolje vam zelim

daj boze da ce ici.polako videces i sama jos ste vidim zeleni bez uvrede,videcete sada im je trenutno bio potreban taj profil a videcete kad bude da im netreba polako.iz iskustva vam govorim

ok...nekazem da nisi upravu...smo da ne prolaze svi tako...jesmo zeleni,i da jos jedan-dva odlaska nam treba ...vise se necemo odvajati....imamo neki cilj koji cemo nadam se ostvariti i to je to....

upravo tako, ja sam bio predao papire i otisao brzo, posle dolaska kuci otisao sam isto posl 15 dana bio na 3 meseca pa onda cekao mesec dana bio na 6 meseci ocene mi bile super ,ali posle nismo bili potrebni pa sam cekao 9 meseci da bih otisao na mesec dana ,posle sam lepo uzeo sve papire i pozdravio se sa njima za sva vremena vise sam cekao nego radio,to u zlatiborsku su ti neznalice oni nemaju pojma koga salju zajebavaju bre ljude ja znam da pola ljudi u stari skoro i svi od stare ekipe koji smo radili su uzeli dokumenta i vise nikada. pa ljudi moji svima trebaju pare ,a ove dame sto ovde pisu pisu samo kada ce plata ,dok im muzevi se smrzavaju i potencijalni bolesnici u stare dane sto posto ,***** i pare i sve ko ce te onda pita ,LJUDI ZDRAVLJE NECETE MOCI DA KUPITE .a to sto tamo zaradite je smesno ,bolje ovde da radim kolko tolko ali necu vise da mi ruke mrznu
osecam se prozvanom u ovom tekstu,i nije u redu da komentarises zene koje ne poznajes...pisi o svom iskustvu,ali ne vredjaj druge...nas tri koje se oko prvog zezamo i pisemo o plati GARANTUJEM da se brinemo za svoje muzeve najvise od svih...pas koji laje ne ujeda...

Pozdrav prika.koja tuzna perspektiva.jbg kad smo takvi da nam mogu dusu da vade za malo para.ljudi se oduseve a kasnije razocaraju.ali to je zivot.zato se slazem s tobom da posle svalog pada treba smoci snage I ustati jaci.sve najbolje

e ljudi jel zna neko koja je razlike izmedju biznis vize i radne vize i ima li je uopšte? trebalo bi odprilike u martu preko imd metala (velestroj) brat i ja da idemo za rusiju kao varioci. bitno nam je da nas neko ne prevari i da ne radimo u rusiji kao robovi bez ikakvih prava. kad smo bili u imd metalu rekli su nam da bismo isli na 6 meseci ali prva 3 meseca bismo imali biznis vizu pa onda radnu , ali mi je nejasno zasto jedna pa druga u razmacima od 3 meseca i kako moze da se potpisuje ugovor na 6 meseci ako imas vizu na 3 meseca to mi deluje nejasno. molim onoga ko zna da to pojasni, hvala.

e ljudi jel zna neko koja je razlike izmedju biznis vize i radne vize i ima li je uopšte? trebalo bi odprilike u martu preko imd metala (velestroj) brat i ja da idemo za rusiju kao varioci. bitno nam je da nas neko ne prevari i da ne radimo u rusiji kao robovi bez ikakvih prava. kad smo bili u imd metalu rekli su nam da bismo isli na 6 meseci ali prva 3 meseca bismo imali biznis vizu pa onda radnu , ali mi je nejasno zasto jedna pa druga u razmacima od 3 meseca i kako moze da se potpisuje ugovor na 6 meseci ako imas vizu na 3 meseca to mi deluje nejasno. molim onoga ko zna da to pojasni, hvala.
Мислим да немаш разлога за бригу, много људи путује на бизнис визу 3 месеца а уговор на 6 месеци. Могућ сценарио је да ти у Русији продуже бизнис визу и да останеш до краја уговора.

Salju te prvo na 3 meseca da bi videli kakv si covek i majstor, pa posle na duze!

kad smo bili u imd metalu rekli su nam da bismo isli na 6 meseci ali prva 3 meseca bismo imali biznis vizu
Под предпоставком да те нису слагали, добићеш визу 006 и тамо ће ти је продужити на исту, то је две визе по најму укупно око 6 месеци рада. Ниси још отишао ни једанпут а већ размишљаш хоће ли ти је продужити и шта ће даље бити. Само ти ради и буди вредан, не због њих већ због себе, да ти време брже прође. А ово што Марко прича баш и није правило. Али добро нека буде...

Pozdrav svima! Imam par pitanja posto i ja planiram da idem za rusiju,predao sam sve papire u velesstroju ima skoro mesec dana. Po zanimanju sam limar i monter sendvic panela pa me interesuje sledece. Da li neko zna gde nas salju i koliko se ceka poziv? Receno mi je da treba jos samo da prodjem lekarski i da idem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back