qqjay
Domaćin
- Poruka
- 3.568
Sto mi niko ne odgovara , kolika je plata za to sto vi radite u Rusiji ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да дође кући и да поново оде у Русију? То је жеља свих нас, и који радимо тамо, и који нас воле и чекају у Србији.da me pogresno neshvatite,meni je isto u interesu da sada dodje da bar izbegne zimu gde je -50,ali zbog situacije kod nas kakva je sto se tice posla,vrlo mi je bitno a i njemu da ponovo ode za Rusiju,znate i sami kako je kod nas.A jeste volim tatu najvise na svetu![]()
Пословна тајна.Sto mi niko ne odgovara , kolika je plata za to sto vi radite u Rusiji ?
Пословна тајна.![]()
Opet nas razdvojise, jedan po jedan idemoi ja idem 13.01. ali u 20:30h treba da budem u firmi na novoj adresi jer se sele (na Bezanijskoj kosi) SRECNO VUJKE i vidimo se
posto ti i Milan idete pre mene, znaci bicete u odboru za docek
![]()
Vujke Vujkic,na koliko ti je uradjena viza i koliko dugo si cekao?ja isto cekam za sabetu,prvi lekarski sam odradio 29septembra,inace sam farbar ali jos uvek nista od polaska.sta si po struci?unapred hvala i srecan put.
Vujke a kog datuma si radio prvi lekarski?hvala na informacijama
Upravo zavrsio razgovor u zlatiborskoj.Ljudi pa onakvo ponasanje zaposlenih u velestroju je...Neznam ni kako da nazovem,onolika nervoza,onoliki bezobrazluk,onakvo ophodjenje prema ljudima pa to je stvarno katastrofa.A onaj Zika,nije vredan ni pomena.Stvarno zalosno kako postupaju sa ljudima,kao sa stokom!
Upravo zavrsio razgovor u zlatiborskoj.Ljudi pa onakvo ponasanje zaposlenih u velestroju je...Neznam ni kako da nazovem,onolika nervoza,onoliki bezobrazluk,onakvo ophodjenje prema ljudima pa to je stvarno katastrofa.A onaj Zika,nije vredan ni pomena.Stvarno zalosno kako postupaju sa ljudima,kao sa stokom!
Papire sam predao krajem 7 meseca , uradio 2 lekarska pregleda i idem kao bravar , a za vizu nisam siguran mislim da je na 3 meseca.
katstrofa jel vidite covek predao u julu pa vidite kolko ceka da bih isao na pisljivih 3 meseca i posle ce opet cekati ko zna koliko da bih ponovo isao,to vam govorim jel znam mnogo ljudi koji su tako prolazili,tamo radili ko konji da bih se dokazali i nakraju opet izlet duzi.zato batalite to i nepalite se previse videcete i sami bezite odatle i trazite neki sigurniji posao,ovo je posao danas imas pa ko zna kad opet
nemaju bas svi takvoo iskustvo....moj muz je predao u avgustu,posle 7 dana otisaao na mesec dana...proveo kuci 20-ak dana,pa ponovo otisao na 2,5 meeseca....vratio se i do kraja januara ponovo putuje...najbolje je da svako radi kako misli da treba...ako neko mora da ceka 6 meseci da bi dobio posao shvati da nema drugi izlaz..
Огиша прича како ВЕЋИНА људи пролази, а не поједини случајеви као што је твој муж у питању.
Sretan put i da se dobro provedete i zaradite svaka sreca vas pratilaVeliki pozdrav svima na forumu.
Danas su me kontaktirali: 11.01. idem na potpis ugovora a 13.01.imam let u 6.45 gradiliste Sabeta , ako neko putuje u to vreme neka se javi .![]()
Milane eto neides sam imas i cimera sretan vam put obojici i zdravlja najvise i debele gaceCEKAMO SALE
P.S. Ja i Vujke ce da ih preselimo pa putujemo,xexexexexexe