Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da me pogresno neshvatite,meni je isto u interesu da sada dodje da bar izbegne zimu gde je -50,ali zbog situacije kod nas kakva je sto se tice posla,vrlo mi je bitno a i njemu da ponovo ode za Rusiju,znate i sami kako je kod nas.A jeste volim tatu najvise na svetuz:poz:
Да дође кући и да поново оде у Русију? То је жеља свих нас, и који радимо тамо, и који нас воле и чекају у Србији.

Sto mi niko ne odgovara , kolika je plata za to sto vi radite u Rusiji ?
Пословна тајна.z:D

Upravo zavrsio razgovor u zlatiborskoj.Ljudi pa onakvo ponasanje zaposlenih u velestroju je...Neznam ni kako da nazovem,onolika nervoza,onoliki bezobrazluk,onakvo ophodjenje prema ljudima pa to je stvarno katastrofa.A onaj Zika,nije vredan ni pomena.Stvarno zalosno kako postupaju sa ljudima,kao sa stokom!

Upravo zavrsio razgovor u zlatiborskoj.Ljudi pa onakvo ponasanje zaposlenih u velestroju je...Neznam ni kako da nazovem,onolika nervoza,onoliki bezobrazluk,onakvo ophodjenje prema ljudima pa to je stvarno katastrofa.A onaj Zika,nije vredan ni pomena.Stvarno zalosno kako postupaju sa ljudima,kao sa stokom!

hahahaha,pa sta si ocekivao ,pa taj velestroj je dno,sada si kao bio na razgovor i predas dokumenta i onda cekas ,cekas i cekas da bih te pozvali posle 5 ili 6 a mozda i vise meseci, i onda odes na 3 ili 6 meseci ,pa onda opet te zavlace mesecima da bih isao ,vidis ovde kolko se ljudi pale jao idem a vise je proveo na ovom forumu nego sto ce raditi u velestroju ,ljudi vataj te se posla od velestroja necete se mnogo ovajditi

Papire sam predao krajem 7 meseca , uradio 2 lekarska pregleda i idem kao bravar , a za vizu nisam siguran mislim da je na 3 meseca.

katstrofa jel vidite covek predao u julu pa vidite kolko ceka da bih isao na pisljivih 3 meseca i posle ce opet cekati ko zna koliko da bih ponovo isao,to vam govorim jel znam mnogo ljudi koji su tako prolazili,tamo radili ko konji da bih se dokazali i nakraju opet izlet duzi.zato batalite to i nepalite se previse videcete i sami bezite odatle i trazite neki sigurniji posao,ovo je posao danas imas pa ko zna kad opet

katstrofa jel vidite covek predao u julu pa vidite kolko ceka da bih isao na pisljivih 3 meseca i posle ce opet cekati ko zna koliko da bih ponovo isao,to vam govorim jel znam mnogo ljudi koji su tako prolazili,tamo radili ko konji da bih se dokazali i nakraju opet izlet duzi.zato batalite to i nepalite se previse videcete i sami bezite odatle i trazite neki sigurniji posao,ovo je posao danas imas pa ko zna kad opet

nemaju bas svi takvoo iskustvo....moj muz je predao u avgustu,posle 7 dana otisaao na mesec dana...proveo kuci 20-ak dana,pa ponovo otisao na 2,5 meeseca....vratio se i do kraja januara ponovo putuje...najbolje je da svako radi kako misli da treba...ako neko mora da ceka 6 meseci da bi dobio posao shvati da nema drugi izlaz..

nemaju bas svi takvoo iskustvo....moj muz je predao u avgustu,posle 7 dana otisaao na mesec dana...proveo kuci 20-ak dana,pa ponovo otisao na 2,5 meeseca....vratio se i do kraja januara ponovo putuje...najbolje je da svako radi kako misli da treba...ako neko mora da ceka 6 meseci da bi dobio posao shvati da nema drugi izlaz..

daj boze da ce ici.polako videces i sama jos ste vidim zeleni bez uvrede,videcete sada im je trenutno bio potreban taj profil a videcete kad bude da im netreba polako.iz iskustva vam govorim

Огиша прича како ВЕЋИНА људи пролази, а не поједини случајеви као што је твој муж у питању.

upravo tako, ja sam bio predao papire i otisao brzo, posle dolaska kuci otisao sam isto posl 15 dana bio na 3 meseca pa onda cekao mesec dana bio na 6 meseci ocene mi bile super ,ali posle nismo bili potrebni pa sam cekao 9 meseci da bih otisao na mesec dana ,posle sam lepo uzeo sve papire i pozdravio se sa njima za sva vremena vise sam cekao nego radio,to u zlatiborsku su ti neznalice oni nemaju pojma koga salju zajebavaju bre ljude ja znam da pola ljudi u stari skoro i svi od stare ekipe koji smo radili su uzeli dokumenta i vise nikada. pa ljudi moji svima trebaju pare ,a ove dame sto ovde pisu pisu samo kada ce plata ,dok im muzevi se smrzavaju i potencijalni bolesnici u stare dane sto posto ,***** i pare i sve ko ce te onda pita ,LJUDI ZDRAVLJE NECETE MOCI DA KUPITE .a to sto tamo zaradite je smesno ,bolje ovde da radim kolko tolko ali necu vise da mi ruke mrznu

Veliki pozdrav svima na forumu.

Danas su me kontaktirali: 11.01. idem na potpis ugovora a 13.01.imam let u 6.45 gradiliste Sabeta , ako neko putuje u to vreme neka se javi . :ortaci::drugari::ortaci3:
Sretan put i da se dobro provedete i zaradite svaka sreca vas pratila

:babamrazica::babamrazica::babamrazica:z:dm5:z:dm5::vatromet::vatromet::orkestar::orkestar: CEKAMO SALE

P.S. Ja i Vujke ce da ih preselimo pa putujemo,xexexexexexe
Milane eto neides sam imas i cimera sretan vam put obojici i zdravlja najvise i debele gace :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back