Bio je turisticki mesec dana i rekli su za 15 dana,pitali dali bi se vracao tamo i pozvali jos jednom da ga obaveste da se rade papiri i da bude spreman i to je to....Koliko je dugo bio u Gok Pavliku i kada su mu rekli da se vraća?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio je turisticki mesec dana i rekli su za 15 dana,pitali dali bi se vracao tamo i pozvali jos jednom da ga obaveste da se rade papiri i da bude spreman i to je to....Koliko je dugo bio u Gok Pavliku i kada su mu rekli da se vraća?
Bio je turisticki mesec dana i rekli su za 15 dana,pitali dali bi se vracao tamo i pozvali jos jednom da ga obaveste da se rade papiri i da bude spreman i to je to....
Da li je dobio garderobu i čizme u Zlatiborskoj 5 u Zemunu ili na gradilištu u RF?
Mene malopre zvali i odgodili mi let nema karata kazu javice mi se ako uspeju za cetvrtak da poludi covek ali sta sad da se radi
Sta je dobio od garderobe?U Zlatiborskoj 5![]()
Pozdrav svima,evo pridruzujem se i ja Sabetta klubu.13-tog septembra sam bio na pregledu u V.Stepe i od tada cekam.Jesu li svi Sabetanci bili na 2 pregleda? Sta se radi na tom drugom pregledu?
Sta je dobio od garderobe?
Kako mislis da si cekao 5 meseci? Koliko je proslo od kako su ti rekli da rade papire, kad su ih predali?Dobro dosao u klub, sedi i udobno se smesti ........ jer ce ovo druze potrajati .....
- - - - - - - - - -
Ne znam detalje, rekao je radno odelo i cizme.
Prvo su mi rekli da rade papire za Kazanj jos u julu. Pre tri nedelje su rekli da mi je stiglo priglasenje i biznis viza na 3. meseca za Gok Pavlik, odradio sam lekarski u Maglajskoj, dao sam broj cipela i radnog odela i sada cekam. Prvi mesec biznis vize otkucava, a ja jos nisam otisao.Kako mislis da si cekao 5 meseci? Koliko je proslo od kako su ti rekli da rade papire, kad su ih predali?
Pozdrav svima,evo pridruzujem se i ja Sabetta klubu.13-tog septembra sam bio na pregledu u V.Stepe i od tada cekam.Jesu li svi Sabetanci bili na 2 pregleda? Sta se radi na tom drugom pregledu?
Sin se javio iz Sabette, javlja da su uslovi (hrana i smeštaj) bolji nego na NPS2, samo je puno hladnije, danas zadužuju radnu odeću i počinju raditi. Signal za net je nešto slabiji nego NPS2, ali ga ima.
E,sada ga napadnite sa pitanjima
Recite mu da su oci foruma uprte u njegove odgovore
Pozdrav za vas i vasega sina.![]()
prosledjujte nam informacije iz Sabette svaka nam je rec dragocena,napokon da je neko otisao tamo.![]()
Prvo su mi rekli da rade papire za Kazanj jos u julu. Pre tri nedelje su rekli da mi je stiglo priglasenje i biznis viza na 3. meseca za Gok Pavlik, odradio sam lekarski u Maglajskoj, dao sam broj cipela i radnog odela i sada cekam. Prvi mesec biznis vize otkucava, a ja jos nisam otisao.
nisam sigurna al mislim da jeste,otisao je preko nekog posrednika iz BG a sad kad sam ovde procitala svakakve price o tim posrednicima uplasila se...
jedino mi uliva nadu sto je taj drug isao pre njega isto preko tog coveka i sve je proslo ok,isplacen kad je posao kuci do dinara
Prvo su mi rekli da rade papire za Kazanj jos u julu.
drinjaca kupi li ti kape i sal coveku ,,il da pocnem i ja da strikam da pomognem majciii,,,,Deki poslao sam ti sms u urengoj telefon kaze da poruku nisi primio.imas li tamo srpsku karticu? Pozz
Alka ++ je ok firma ovo pricam iz iskusta drugih ljudi ali i mog sa njima jes da sam proveo samo tri dana ali je ok i sto se tice smestaja i hrane. Imaju svoju kuhinju tri obroka,sobe se greju i toplo je unutra po cetvoro u sobi tj kontejneru ali prave zgradu za stanovanje u okviru svog kompleksa a mozda je vec i gotova neznam ja sam bio kod njih u martu mesecu. Pricao sam sa radnicima njihovim i svi hvale gaze i to je to jedina mana po meni je to sto nerade papire nego se ide turisticki. Ali eto ide se i dalje pa sta sad da se radi. Ako nekog jos nesto interesuje u vezi te firme nek me cimne imam brojeve tell i u Srbiji ali i od gazde u RFPozdrav firma je ok isplacuje,smestaj nije bas sjajan,hrana je ok,mene su zvali otprilike pre dvadesetak dana i nudili mi da idem do nove godine,polazak je bio za tri dana,kako mi je dokumentacija bila u velestroju a ODRADIO SAM DVA LEKARSKA NISAM HTEO DA ISPADNEM DJUBRE I ODEM JER VELESTROJ SIGURNO PLACA LEKARSKE I TO DEBELO,ALI DOBAR I BUDALA SU BRACA,SADA KAD VIDIM POGRESIO SAM MOGO SAM LADNO DA ODEM...ali nema veze cekam jos koji dan zovem ih i ja sam otiso.mesec dana na turisticku,a ako zadovoljavas vracaju te u srbiju i rade ti vizu,informacija proverena.![]()