Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Popunice oni kvotu za Sabetu sa drugih gradilista,A MI CE MO BITI ZLATNA REZERVA,u slucaju da se neko vrati da popune kvotu,a nas ce zvati tamo krajem januara pocetkom februara kad ce se krenuti sa vise posla na gradilistu a do tada ce mo slusati bice uskoro budite strpljivi...ovo je moje misljenje ako neko moze da me demantuje voleo bih da je drugacije,,,ali za sada je to REALNOST :hahaha::hahaha::hahaha::guza::guza::guza:

Nemoj tako :nono3::nono3::nono3: krenucemo i mi :metla::metla::metla:

na drugom u V.Stepe se radi snimanje pluca,vadjenje krvi (na droge i dr) ginekolog, i na kraju da dr. mr odobri da ste ok i da mozete na rad i to je to :dontunderstand: ni ja sto ali ajd odradio sam i ja taj pregled mada neznam sto :whistling:

- - - - - - - - - -

pa ok bicu samo da nebude navrat nanos u sredu idem a kad ako me obaveste u utorak pa treba se organizovati i putovati 150km do BG jbg nisam ja tako blizu bas da mogu da skocim i u BG sam
Nisam razumeo ono crveno druze....:hahaha::per:

Popunice oni kvotu za Sabetu sa drugih gradilista,A MI CE MO BITI ZLATNA REZERVA,u slucaju da se neko vrati da popune kvotu,a nas ce zvati tamo krajem januara pocetkom februara kad ce se krenuti sa vise posla na gradilistu a do tada ce mo slusati bice uskoro budite strpljivi...ovo je moje misljenje ako neko moze da me demantuje voleo bih da je drugacije,,,ali za sada je to REALNOST :hahaha::hahaha::hahaha::guza::guza::guza:[/

Uzas ,cekaju ljudi tolkio dugo ,a kad pozvemo firmu niko nista nezna,bice ,budite strpljivi katastrofa :dash:

Sad sam ih zvao ponovo, po stoti put, po onom tonu ,,molim vas smarate,, izvodim zakljucak da je sve samo jedna pusiona, ali njima dobro dodju radici na lageru, ispalicu ih u poslednjem casu. Rekli su mi do 5 novem. pa posle aj na jos jedan lekarski, pa onda do 15.11. a sad vec nemaju pojma, nego mi treba da se strpimo.hahahaha...

Pa gledao nam polni organ jbg kad me teras da kazem da nemamo neke polene bolesti:rumenko::rumenko:
To je isto obaveza na tom drugom lekarskom jbg na kome sam ja bio
Па доктор који гледа наш полни орган није гинеколог... хахах.. .. и мушкарци не иду на гиноколошки преглед )))) То што је он теби гледао је да немаш спољне знаке неке полне болести... Може да те прегледа уролог и дерматовенеролог....

Sad sam ih zvao ponovo, po stoti put, po onom tonu ,,molim vas smarate,, izvodim zakljucak da je sve samo jedna pusiona, ali njima dobro dodju radici na lageru, ispalicu ih u poslednjem casu. Rekli su mi do 5 novem. pa posle aj na jos jedan lekarski, pa onda do 15.11. a sad vec nemaju pojma, nego mi treba da se strpimo.hahahaha...
Pa druze ceka se od 3-6 meseci a moze i duze da potraje sve zavisi koje je zanimanje u pitanju i dali imaju potrebe za tim. Ja sam ih danas isto zvao da vidim jel idem ipak u sredu za RF i rekli mi da cekam na vreme cu biti obavesten a sreda preksutra treba da znamo unapred a ne zadnji dan kad idemo i da se mozemo organizovati ali ovako cekaj pa kad te nazovu ices smor

- - - - - - - - - -

Па доктор који гледа наш полни орган није гинеколог... хахах.. .. и мушкарци не иду на гиноколошки преглед )))) То што је он теби гледао је да немаш спољне знаке неке полне болести... Може да те прегледа уролог и дерматовенеролог....

jbm li ga sta je neznam ali ja se skidao da mi ga pregleda :rumenko: da prostite

Pa druze ceka se od 3-6 meseci a moze i duze da potraje sve zavisi koje je zanimanje u pitanju i dali imaju potrebe za tim. Ja sam ih danas isto zvao da vidim jel idem ipak u sredu za RF i rekli mi da cekam na vreme cu biti obavesten a sreda preksutra treba da znamo unapred a ne zadnji dan kad idemo i da se mozemo organizovati ali ovako cekaj pa kad te nazovu ices smor

Druze moj kod njih ti nista nije sigurno, dok ti ne kupe kartu ne racunaj da ides.

Predo sam papire polovinom 7 meseca, kontaktirali me za par dana da idem hitno i da spremim stvari , putujes za 3 do 4 dana u Tjumen (od toga nist, nisu me zvali 2 nedelje, zaboravili da me zovu predpostavljam jer kada sam ih nazvo nisu imali odgovor). Trebo sam da idem na izgradnju naftovoda Kujumba - Tajset, pa me i tu ispalili skinuli me sa spiska posto nisu znali da su mi poslali papire za famoznu SABETU.Odlazak za Sabetu , meni su rekli: krajem Septembra , pa polvina Oktobra , pa krajem Oktobra , pa polovina Novembra , pa krajem Novembra , pa dokle vise to ni oni neznaju.
A ona teta sto nam svima govori istu pricu, pa ko vam je to rekao, odakle vam te informacije, bilo bi postenije da kaze da nema pojma kad cemo ici i gde cemo ici.

Ovom prilikom ocu da se zahvalim organizatoru ovog foruma , jer sam ovde saznao mnoge stvari i ucio se na tudim greskama. Bilo je ljudi koji su davli otkaze u firmama , otkazivali poslov i ckali da se neko smiluje da ih pozovu na ovj posao.Sva sreca pa nisam dao otkaz kada su me prvi put kontaktirali , jer sada bi bio u mnogo goroj situaciji.
Zato ja ih vise ne zovem a kada oni budu zvali mene mislim da cu dobro da razmislim sta cu da im odgovorim , jer ako su tako organizovani i tamo na terenu onda smo mi NAJ...LI.

Kolega puno srece da dobijes tu KARTU i da nam se javis iz TJUMEN.

Pozdrav za sve forumase i Sabetance. :bye: :bye: :bye:

postovanje majci i svim forumasima...od kada sam usao u ovu pricu sa VELESSTROJ-em redovno pratim novosti na forumu.procitao sam oko 80% stranica i tek sada neznam sta da mislim.vecina ono koji su predali papire ili vec bili na razgovorima i (ili)pregledima vec danima,sedmicama pa i i mesecima cekaju na odlazak....sada sam pravo zbunjen..iz R.SRPSKE sam....ako za vas koji ste SRBIJANSKI drzavljani ide tako sporo ili kilavo....sta li ce i kako ce biti sa nama.ipak ja svoj posao nisam napustio i iskreno nakon ovoliko informacija i ne nadam se mnogo.vec sam radio u RF...znam da je ponekada birokratija katastrofalno spora li sada mi nista,bas nista nije jasno..hvala svima na informacijama..veliki pozz

У В. Степе полни орган, младеже, промене на кожи прегледа дерматовенеролог.

postovanje majci i svim forumasima...od kada sam usao u ovu pricu sa VELESSTROJ-em redovno pratim novosti na forumu.procitao sam oko 80% stranica i tek sada neznam sta da mislim.vecina ono koji su predali papire ili vec bili na razgovorima i (ili)pregledima vec danima,sedmicama pa i i mesecima cekaju na odlazak....sada sam pravo zbunjen..iz R.SRPSKE sam....ako za vas koji ste SRBIJANSKI drzavljani ide tako sporo ili kilavo....sta li ce i kako ce biti sa nama.ipak ja svoj posao nisam napustio i iskreno nakon ovoliko informacija i ne nadam se mnogo.vec sam radio u RF...znam da je ponekada birokratija katastrofalno spora li sada mi nista,bas nista nije jasno..hvala svima na informacijama..veliki pozz
Ја сам српски држављанин а како је код србијанских стварно не знам.

Ma jok,moji kolege su otisli u roku od mesec dana, nego ovo sad neki zastoj nemam pojma sta im drma kavez.

U tome je problem sto oni neznaju nist , a pre ce biti da se prave da neznaju jer problem postoji , to je ocigledno.
Ja samo kazem da je realno da kazu: vasi papiri se rade od mesec pa do sest meseci u tom perijodu ce te da otputujete. A ne da spominju kojekakve datume pa te razvlace od dana do dana.
moje stvari su sprmljene vec 4 mesec i sve ovo vreme zivis u iscekivanju.
Ovo ti je druze moj istina , a mnogi su prosli tako ako ne i svi.

Pozdrav.

Druze moj kod njih ti nista nije sigurno, dok ti ne kupe kartu ne racunaj da ides.

Predo sam papire polovinom 7 meseca, kontaktirali me za par dana da idem hitno i da spremim stvari , putujes za 3 do 4 dana u Tjumen (od toga nist, nisu me zvali 2 nedelje, zaboravili da me zovu predpostavljam jer kada sam ih nazvo nisu imali odgovor). Trebo sam da idem na izgradnju naftovoda Kujumba - Tajset, pa me i tu ispalili skinuli me sa spiska posto nisu znali da su mi poslali papire za famoznu SABETU.Odlazak za Sabetu , meni su rekli: krajem Septembra , pa polvina Oktobra , pa krajem Oktobra , pa polovina Novembra , pa krajem Novembra , pa dokle vise to ni oni neznaju.
A ona teta sto nam svima govori istu pricu, pa ko vam je to rekao, odakle vam te informacije, bilo bi postenije da kaze da nema pojma kad cemo ici i gde cemo ici.

Ovom prilikom ocu da se zahvalim organizatoru ovog foruma , jer sam ovde saznao mnoge stvari i ucio se na tudim greskama. Bilo je ljudi koji su davli otkaze u firmama , otkazivali poslov i ckali da se neko smiluje da ih pozovu na ovj posao.Sva sreca pa nisam dao otkaz kada su me prvi put kontaktirali , jer sada bi bio u mnogo goroj situaciji.
Zato ja ih vise ne zovem a kada oni budu zvali mene mislim da cu dobro da razmislim sta cu da im odgovorim , jer ako su tako organizovani i tamo na terenu onda smo mi NAJ...LI.

Kolega puno srece da dobijes tu KARTU i da nam se javis iz TJUMEN.

Pozdrav za sve forumase i Sabetance. :bye: :bye: :bye:
Pozdrav Vujke
Ma da covek poludi, ja ih danas nazovem i lepo pitam sta se desava treba u sredu da putujem tako mi je receno i da se za taj dan spremim da putujem ali da ce mi javiti u koliko sati imam rezervisanu kartu. I ja naravno spakujem kofer sve sto mi je trebalo i sad cekam ko lud.danas mi zena koja se javila kaze sledece budite strpljivi zvace vas Aleksandra kad budete u planu da putujete bicete blagovremeno obavesteni.Koje bre blagovremeno ja nisam tu u komsiluku bre treba da organizujem i svoj put do BG 150km daleko treba da me vozi prijatelj koji ima svoju firmu nema problema odvojio je taj dan za to a sad ce ispasti da ja i njega zavlacim ko ovi mene. Bolje da su mi rekli da je sve stiglo i da cekam da me zovu a ne ovako priblizava se dan kad bi trebao da idem a ja jos nista neznam ni dali cu uopste ni da odem. Neznam sta da mislim i sta bi rekao ali da neko zavlaci to stoji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back