Pa druze ceka se od 3-6 meseci a moze i duze da potraje sve zavisi koje je zanimanje u pitanju i dali imaju potrebe za tim. Ja sam ih danas isto zvao da vidim jel idem ipak u sredu za RF i rekli mi da cekam na vreme cu biti obavesten a sreda preksutra treba da znamo unapred a ne zadnji dan kad idemo i da se mozemo organizovati ali ovako cekaj pa kad te nazovu ices smor
Druze moj kod njih ti nista nije sigurno, dok ti ne kupe kartu ne racunaj da ides.
Predo sam papire polovinom 7 meseca, kontaktirali me za par dana da idem hitno i da spremim stvari , putujes za 3 do 4 dana u Tjumen (od toga nist, nisu me zvali 2 nedelje, zaboravili da me zovu predpostavljam jer kada sam ih nazvo nisu imali odgovor). Trebo sam da idem na izgradnju naftovoda Kujumba - Tajset, pa me i tu ispalili skinuli me sa spiska posto nisu znali da su mi poslali papire za famoznu SABETU.Odlazak za Sabetu , meni su rekli: krajem Septembra , pa polvina Oktobra , pa krajem Oktobra , pa polovina Novembra , pa krajem Novembra , pa dokle vise to ni oni neznaju.
A ona teta sto nam svima govori istu pricu, pa ko vam je to rekao, odakle vam te informacije, bilo bi postenije da kaze da nema pojma kad cemo ici i gde cemo ici.
Ovom prilikom ocu da se zahvalim organizatoru ovog foruma , jer sam ovde saznao mnoge stvari i ucio se na tudim greskama. Bilo je ljudi koji su davli otkaze u firmama , otkazivali poslov i ckali da se neko smiluje da ih pozovu na ovj posao.Sva sreca pa nisam dao otkaz kada su me prvi put kontaktirali , jer sada bi bio u mnogo goroj situaciji.
Zato ja ih vise ne zovem a kada oni budu zvali mene mislim da cu dobro da razmislim sta cu da im odgovorim , jer ako su tako organizovani i tamo na terenu onda smo mi NAJ...LI.
Kolega puno srece da dobijes tu KARTU i da nam se javis iz TJUMEN.
Pozdrav za sve forumase i Sabetance.