Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srecan mu put,neka ga zdravlje sluzi....:super::super:

Hvala vam svimaaa punoooooo... Javio mi se u 8 h stigao je u moskvu a tek ujutru u 4 h ima avion za tjumen..
S' obzirom da kada ga je zvala iz velestroja rekla da mora da ostane 75 dana, a moze da produzi koliko hoce,sada je to bila drugacija situacija..
Kada je pogledao u ugovoru koji treba da potpise Pisalo je 6 meseci... I naravno mora da ostane za sada 6 meseci Puno pozdrava svima vama i hvala vam na lepim zeljama koje upucujete mom tati Pozdrav svimaaa :D :super:

Hvala vam svimaaa punoooooo... Javio mi se u 8 h stigao je u moskvu a tek ujutru u 4 h ima avion za tjumen..
S' obzirom da kada ga je zvala iz velestroja rekla da mora da ostane 75 dana, a moze da produzi koliko hoce,sada je to bila drugacija situacija..
Kada je pogledao u ugovoru koji treba da potpise Pisalo je 6 meseci... I naravno mora da ostane za sada 6 meseci Puno pozdrava svima vama i hvala vam na lepim zeljama koje upucujete mom tati Pozdrav svimaaa :D :super:
Ако у уговору пише 6 месеци не мора да значи да мора толико да остане у Русији. Битно је која је виза у питању и друге ствари.

Decko mi je juce otisao u Tjumen, kad se uvece javio da je stigao rekao mi je da su uslovi katastrofa, u jednoj sobi njih 8 spava, hladno je mnogo. On je otisao po prvi put, i receno mu je da ide samo na mesec dana. Pa me sad zanima da li stvarno vracaju posle mesec dana ili produzuju jos na 3 meseca?

Наташа, из Тјумена често праве пресеке за Казахстан стога ако остане дуже од месец немој да те чуди. У Тјумену имаш неколико хиљада Срба и то што је осам у соби није изненађујуће. Позз.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back