Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наташа, из Тјумена често праве пресеке за Казахстан стога ако остане дуже од месец немој да те чуди. У Тјумену имаш неколико хиљада Срба и то што је осам у соби није изненађујуће. Позз.

A da li moze da ostane duze od 3 meseca ako ide po prvi put?

Sin se javio iz Sabette, javlja da su uslovi (hrana i smeštaj) bolji nego na NPS2, samo je puno hladnije, danas zadužuju radnu odeću i počinju raditi. Signal za net je nešto slabiji nego NPS2, ali ga ima.

Hvala na informaciji znaci ce nama puno,a ima nas dosta na forumu koji cekamo Sabetu,,ali kolko se meni cini nece niko skoro odavde krenuti put sabete,jos uvek nije 100%proverena informacija,,ali videcemo:dash::evil::dash::evil::dash::evil:

pre svega zeli da pozdravim sve forumase...i one koji traze posao u rusiji i one koji se samo informisu. ja sam vec radio 4g urusiji za jednu rusku firmu.napravio sam pauzu od 3g.inace sam BiH drzavljnin.zvao sam VELESSTROJ,ostavio podatke,potom obavili testiranje....nedavno smo radili ljekarski u beogradu...potom su me zvali i rekli da bih trebao na NPS2....ako jos neko ima neku informaciju molio bih da podeli...takodje i ja cu svaku novost da vam prenesem

Nije los ali nema gradova poput Lenska i Urengoja

1fv41w.jpg

Ja se do petka druzim sa vama,posle toga sam otiso u Zlatiborsku i lepo uzeo svoju dokumentaciju nazad,ovo vec nije uredu cekam tri meseca od danas do sutra i nista,odbio sam dve - tri ponude za posao u nadi da ce se krenuti ali vidim da od toga nema nista.Bacio sam par meseci i puj pike ne vazi se.....toliko od mene,,pozdrav i svima zelim srecu oni koji putuju i oni koji ostaju da se nerviraju....:ceka::ceka::udriglavu::poludeo::poludeo::aaa::aaa:

Popunice oni kvotu za Sabetu sa drugih gradilista,A MI CE MO BITI ZLATNA REZERVA,u slucaju da se neko vrati da popune kvotu,a nas ce zvati tamo krajem januara pocetkom februara kad ce se krenuti sa vise posla na gradilistu a do tada ce mo slusati bice uskoro budite strpljivi...ovo je moje misljenje ako neko moze da me demantuje voleo bih da je drugacije,,,ali za sada je to REALNOST :hahaha::hahaha::hahaha::guza::guza::guza:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back