Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sin se javio iz Sabette, javlja da su uslovi (hrana i smeštaj) bolji nego na NPS2, samo je puno hladnije, danas zadužuju radnu odeću i počinju raditi. Signal za net je nešto slabiji nego NPS2, ali ga ima.
Наташа, из Тјумена често праве пресеке за Казахстан стога ако остане дуже од месец немој да те чуди. У Тјумену имаш неколико хиљада Срба и то што је осам у соби није изненађујуће. Позз.
Sin se javio iz Sabette, javlja da su uslovi (hrana i smeštaj) bolji nego na NPS2, samo je puno hladnije, danas zadužuju radnu odeću i počinju raditi. Signal za net je nešto slabiji nego NPS2, ali ga ima.
A da li moze da ostane duze od 3 meseca ako ide po prvi put?
hvala. kada stignem pisem utiskeOvaj sajt je po meni ekstra za vremensku prognozu http://rp5.ru/Weather_in_Novi_Sad,_Rimski_Sancevi
Tako da ako neko trazi ima za mnoge gradove i u RF ali i ceo svet
Sretno svima koji lete ovih dana Jax prijatelju i tebi sretno u utorak a u cetvrtak se vidimo u Tjumenu![]()
Pogledaj rp5.ru po meni je ovaj dosta realniji od nekih drugih koje sam pratio. pozzz
Nije los ali nema gradova poput Lenska i Urengoja
E i ovaj je dobar prijatelju hvala
SABETANCI ZOVITE FIRMU SVI SVI SVI![]()