Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boze ti hvala da nema niko od nasih kad sam cuo na vestima da se srusio avion odma sam pomislio da nema nekog od nasih nedaj boze mada mi je zao svih ljudi koji su izginuli na tom letu. Nedaj se boze nikome da mu se tako nesto desi a ovim jadnicima na tom letu neka je laka crna zemlja.
Dragisa ako odemo posle tog 22 imas pivo od mene to ti garantujem posto je prva vest od tebe.

Boze ti hvala da nema niko od nasih kad sam cuo na vestima da se srusio avion odma sam pomislio da nema nekog od nasih nedaj boze mada mi je zao svih ljudi koji su izginuli na tom letu. Nedaj se boze nikome da mu se tako nesto desi a ovim jadnicima na tom letu neka je laka crna zemlja.
Dragisa ako odemo posle tog 22 imas pivo od mene to ti garantujem posto je prva vest od tebe.
:( jaojj ja sad procitala vest ,,,i nije mi dobrooo,,,uuuuu,,,tugaaaaa,,,,nisam slusala vestiii,,,u guzvi deca prehladila pa slava,,,

Да ли имате оверене здравствене књижице преко Велестроја? Питам вас који радите на уговор а тренутно још нисте на раду у Русији, чекате да вас позову.

Да ли имате оверене здравствене књижице преко Велестроја? Питам вас који радите на уговор а тренутно још нисте на раду у Русији, чекате да вас позову.
DRINJACA moj muz je prosli put bio tu mesec dana i cekao poziv predhodno overene knjizice su pokrile i taj period,,,vodila decu na sistematski bez problema ,,sve ok,,ali kad isteknu onda zovem ponovo ,,pa cekam da mi posalju ,,tada je moj muz vec bio u rusiji,,posalju samo markice ,,,

PIVO I OD MENE ZA DRAGISU,,evo i ja da prokomentarisem i da kazem da sam srecan sto u avionu nije bilo nasih,a svima koji su poginuli neka im je vecna slava.........

Sretan vam put želim, moj sin je tamo, svakodnevno se javlja preko FB, on nije poneo svoj laptop, ali se javlja sa cimerovog. Sa mobitela ne može, nije u Urengoyu uspeo kupiti pravu karticu. Ovih dana, ide za Sabbetu, još čeka propusnicu, pa ne znamo kako će biti tamo. Još jednom SRETNO :vatromet:

Pozdrav JAVI kada krene put SABETE jer ima nas dosta sto cekamo sabetu pa kada on krene tamo sigurno ce i nas zvati pozzzz:D:D

Вероватно ћу и ја.. мада ми се нешто не иде.. слатке ове парице руске за трошење..:lol: остало ми од ове плате нешто мање од 900 евра.. за десетак дана још ће једна од 1.500... нешто сам се улењио за посао и путешествије:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back