Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da...Negde u januaru ce da se pokrene cela masinerija,i ocekuje se do kraja januara ogroman broj ljudi.Koliko znam,samo nekoliko ce u toku decembra dolaziti,dace Bog da budes medju njima.Ali,ovde mnogo zavisi od vremenskih uslova,trenutno je temperatura oko 0,a da bi se sve pocelo,treba vec mesec da bude -20 i vise.
Pozdrav svima, nov sam ovde na forumu ali kao što neko pre mene reče pratim vas već neko vreme, pa reko aj i ja da se javim :) U petak su me zvali iz VS i rekli mi da se papiri rade, da se čeka proglašenje i da idem za Kujumbu. Tako da evo jos jednog koji ide na novo gradilište :)
Najverovatnije ces i ti cekati Novu Godinu kuci... :-(
Ko se nalazi u Tjumenu od nasih clanova foruma voleo bih da malo popricam sa njima o necemu hvala na odgovoru
Sta te konkretno zanima,mozda mogu da ti pomognem...
Drinjaca brate nema tih 30 posto nikakve veze sa satnicom nego sa celom platom ako naguras 1500 dolara ona se uvecava 30 posto znaci negde oko 300 dolara plus na tih 1500 dolara ide eto primera:D
Tih 30% ja koliko znam NIKO nije ni video,to je severni dodatak za Ruse,i to ne u svim delovima severa i Dalekog Istoka.Posebno u Hopeks-u (Velesstroy-Srbija).I da,30% od 1500$ je obicno 450$...:per:

Da...Negde u januaru ce da se pokrene cela masinerija,i ocekuje se do kraja januara ogroman broj ljudi.Koliko znam,samo nekoliko ce u toku decembra dolaziti,dace Bog da budes medju njima.Ali,ovde mnogo zavisi od vremenskih uslova,trenutno je temperatura oko 0,a da bi se sve pocelo,treba vec mesec da bude -20 i vise.
:

ja i ako budem isao ici cu u februaru. Sutra bi trebalo da idem za NPS19 a vracam se pocetkom februara. Videcemo za posle...

Brate,morpheusxxx je jedan od da tako kazem osnivaca teme,i u samom pocetku se pridruzio,mnogo pre nas.Tako da...Zna on zasto i sta prica...:per::rtfm::hahaha:

Postujem svakoga na forumu,jer smo ovde svi manje vise u istoj situaciji,ali posle 5 meseci cekanja ovakva vest mora da se proslavi..:D:D P.S. nisam imao nikakve lose namere bilo koga da uvredim,ako se nekom cini da sam to uradio,ja se izvinjavam...

- - - - - - - - - -

Mima, mislim da si ti juče pitao, eto za tebe i sve Sabetaše, jutros je sa NPS2 odletela jedna grupa za Sabetu. Ako išta saznam novo javit ći vam. Pozdrav!

Vharaci hvala ti puno na informacijama,hvala,hvala,hvala....:ok::super:

Poslednja izmena:
Evo jos jednog problema koji je stari problem ali se eto ponovi opet u ovoj godini i opet ista firma nevredi govoriti ljudima
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/420863/Srpski-radnici-zarobljeni-u-kuci-u-Sociju
U januaru se desio isti problem sa istom firmom ako se secate bili ljudi u zatvoru mesec dana i tuzili firmu dobili novac a sad opet isto i isti fazon i isti problem i nije mi jasno kako opet na slobodi gazda koji krivotvori pecate u jednom drzavi

Evo jos jednog problema koji je stari problem ali se eto ponovi opet u ovoj godini i opet ista firma nevredi govoriti ljudima
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/420863/Srpski-radnici-zarobljeni-u-kuci-u-Sociju
U januaru se desio isti problem sa istom firmom ako se secate bili ljudi u zatvoru mesec dana i tuzili firmu dobili novac a sad opet isto i isti fazon i isti problem i nije mi jasno kako opet na slobodi gazda koji krivotvori pecate u jednom drzavi

E Mikice prijatelju,ali ti sto su otisli nisu cekali ni dva dana samo se jave i za tri dana podju a sad im kriv djavo,,da su cekali ko mi pet sest meseca pa se nerviras,sedis kuci i cekas,cekas a neznas kad ces......:hahaha::hahaha::hahaha:

Прочитао сам текст.. и искрено,не знам да ли су ми јаднији ти који то доживљавају или коментари на самом сајту... То толико врви од глупости и полу истина и неистида,да је просто смешно..
Друже,како да туже фирму кад су у главном дошли преко под извођача,на лепу реч? Ја не верујем да је ико од таквих извукао свој новац..Дружина скупљена с конца и конопца... Не могу никако да докажу било шта...
Само ми није јасно,ако је све то тако... зашто седе тамо? Покупиш пинкле и дома... Без намере да било кога вређам,мислим да је то само један од доказа какви долазе овамо..

veliki pozdrav za sve koji su na forumu i na radu u RF posto sam novi na ovom forumu zanima me sta i kako ide sve to vezano za rusiju ja sam iz bosne a u petak sam isao u Beograd i radio ljekarski vezano za posao u rusiji danas su me zvali iz velestroja i rekli da sam prosao na ljekarskom da im dostavim papire koji jos nedostaju da bi oni mogli da to posalju za moskvu a uz to mi je rekla gospodjica koja me je zvala mislim kolko sam je ja razumio da idem na NPS2 ja mislim da mi je rekla urengoj ali opet nisam siguran sutra cu je nazvati i ponovio pitati pa bi molio za neke informacije ako nije problem sta i kako to ide zanima me kakvo je to mjesto i dali se placa i koliko unaprijed hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back