milan mima
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
A mislim da ce u narednih dana biti dosta vatrometa,...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da...Negde u januaru ce da se pokrene cela masinerija,i ocekuje se do kraja januara ogroman broj ljudi.Koliko znam,samo nekoliko ce u toku decembra dolaziti,dace Bog da budes medju njima.Ali,ovde mnogo zavisi od vremenskih uslova,trenutno je temperatura oko 0,a da bi se sve pocelo,treba vec mesec da bude -20 i vise.ti i ja...
Najverovatnije ces i ti cekati Novu Godinu kuci... :-(Pozdrav svima, nov sam ovde na forumu ali kao što neko pre mene reče pratim vas već neko vreme, pa reko aj i ja da se javimU petak su me zvali iz VS i rekli mi da se papiri rade, da se čeka proglašenje i da idem za Kujumbu. Tako da evo jos jednog koji ide na novo gradilište
![]()
Sta te konkretno zanima,mozda mogu da ti pomognem...Ko se nalazi u Tjumenu od nasih clanova foruma voleo bih da malo popricam sa njima o necemu hvala na odgovoru
Tih 30% ja koliko znam NIKO nije ni video,to je severni dodatak za Ruse,i to ne u svim delovima severa i Dalekog Istoka.Posebno u Hopeks-u (Velesstroy-Srbija).I da,30% od 1500$ je obicno 450$...Drinjaca brate nema tih 30 posto nikakve veze sa satnicom nego sa celom platom ako naguras 1500 dolara ona se uvecava 30 posto znaci negde oko 300 dolara plus na tih 1500 dolara ide eto primera![]()

- - - - - - - - - -
Kom su potrebne informacije ima predhodne 378 strane foruma,ova strana je zakupljena za cestitke pozdrave i zelje.........![]()

A mislim da ce u narednih dana biti dosta vatrometa,...![]()
Da...Negde u januaru ce da se pokrene cela masinerija,i ocekuje se do kraja januara ogroman broj ljudi.Koliko znam,samo nekoliko ce u toku decembra dolaziti,dace Bog da budes medju njima.Ali,ovde mnogo zavisi od vremenskih uslova,trenutno je temperatura oko 0,a da bi se sve pocelo,treba vec mesec da bude -20 i vise.
:
Brate,morpheusxxx je jedan od da tako kazem osnivaca teme,i u samom pocetku se pridruzio,mnogo pre nas.Tako da...Zna on zasto i sta prica...![]()
Mima, mislim da si ti juče pitao, eto za tebe i sve Sabetaše, jutros je sa NPS2 odletela jedna grupa za Sabetu. Ako išta saznam novo javit ći vam. Pozdrav!

Stiglo mi priglasenje sad me zvali iz Velestroja da u roku 5-7 dana dolaze u Srbiju iz RF da ce me jos kontaktirati i da se spremam idem u Tjumen
- - - - - - - - - -

ista prica i kod mene. malo pre su me zvali.
Kakvi su uslovi u tjumenu? hvala

Evo jos jednog problema koji je stari problem ali se eto ponovi opet u ovoj godini i opet ista firma nevredi govoriti ljudima
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/420863/Srpski-radnici-zarobljeni-u-kuci-u-Sociju
U januaru se desio isti problem sa istom firmom ako se secate bili ljudi u zatvoru mesec dana i tuzili firmu dobili novac a sad opet isto i isti fazon i isti problem i nije mi jasno kako opet na slobodi gazda koji krivotvori pecate u jednom drzavi

Прочитао сам текст.. и искрено,не знам да ли су ми јаднији ти који то доживљавају или коментари на самом сајту... То толико врви од глупости и полу истина и неистида,да је просто смешно..Evo jos jednog problema koji je stari problem ali se eto ponovi opet u ovoj godini i opet ista firma nevredi govoriti ljudima
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/420863/Srpski-radnici-zarobljeni-u-kuci-u-Sociju
U januaru se desio isti problem sa istom firmom ako se secate bili ljudi u zatvoru mesec dana i tuzili firmu dobili novac a sad opet isto i isti fazon i isti problem i nije mi jasno kako opet na slobodi gazda koji krivotvori pecate u jednom drzavi
pročitaj forum. Ima tu mnogo odgovora na tvoja pitanja..pisali ljudi 

bosanskiKing pozdrav. Koji pasos imas?
Interesantno. Pre nekoliko meseci na ovom forumu su pisali da u Zemunu ne zaposljavaju radnike sa stranim pasosima, konkretno sa bosanskim.