Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Вероватно ћу и ја.. мада ми се нешто не иде.. слатке ове парице руске за трошење..:lol: остало ми од ове плате нешто мање од 900 евра.. за десетак дана још ће једна од 1.500... нешто сам се улењио за посао и путешествије:mrgreen:
Ma nesekiraj se samo daj ukucanima te parice da oni uloze i brzo ces dobiti volju da ides opet:D

Pozdrav JAVI kada krene put SABETE jer ima nas dosta sto cekamo sabetu pa kada on krene tamo sigurno ce i nas zvati pozzzz:D:D

Juče su mu rekli da će danas ili sutra za Sabetu, ali mi je jutros javio da su propusnice gotove, ali da danas još ne ide. O treba da radi na betonari, a kao treba da montiraju betonaru. Već je lagano lud, tamo je nedelju dana, a kao na godišnjem odmoru - ništa ne radi. Jutros je otišao do betonare na NPS2, bar da vidi šte će raditi kad ode. A u Sabeti se još uvek, navodno, sve priprema za početak radova.

Juče su mu rekli da će danas ili sutra za Sabetu, ali mi je jutros javio da su propusnice gotove, ali da danas još ne ide. O treba da radi na betonari, a kao treba da montiraju betonaru. Već je lagano lud, tamo je nedelju dana, a kao na godišnjem odmoru - ništa ne radi. Jutros je otišao do betonare na NPS2, bar da vidi šte će raditi kad ode. A u Sabeti se još uvek, navodno, sve priprema za početak radova.

Puno hvala na informaciji,neka ga sluzi zdravlje i sreca!!!!!!!

P.S."I MAJKA NEMOJ PUNO DA SE SEKIRAS!!!" :D:ok::ok::D:klap:

Вероватно ћу и ја.. мада ми се нешто не иде.. слатке ове парице руске за трошење..:lol: остало ми од ове плате нешто мање од 900 евра.. за десетак дана још ће једна од 1.500... нешто сам се улењио за посао и путешествије:mrgreen:

ma sta se FALIS :zcepanje:

Molim vas jel može neko da mi pomogne kako tatu da pošaljem u rusiju.Poslao je papire preko velestroja još u maju,ali jos nema nikakvog odgovora ima li neko broj nečijeg telefona ko bi mogao da pomogne da se ubrza.Išao je dve godine preko njih pa je onda morao jednu godinu da preskoči jer se mama razbolela a sad zato što ih je tad odbio nikako da ga zovnu a jako nam je potrebno da ode.Molim vas ako ko može da pomogne.

Pozdrav svima
Sretan put onima sto putuju sutra i vidim da ce uskoro da bude papira i za nas sto cekamo daj boze
Citao sam da je neko pisao da ima i ljudi iz Hrvatske koji su isli ili treba da idu u RF molio bih te koji su iz HR da mi posalju brojeve telefona firme ili agencije preko koje su konkurisali za rad u RF za Velestroj. Imam jednog rodjaka koji bi da konkurise za posao pa da neide kod nas ako vec moze u HR da pita i salje papire.
Hvala svima

Pozdrav svima
Sretan put onima sto putuju sutra i vidim da ce uskoro da bude papira i za nas sto cekamo daj boze
Citao sam da je neko pisao da ima i ljudi iz Hrvatske koji su isli ili treba da idu u RF molio bih te koji su iz HR da mi posalju brojeve telefona firme ili agencije preko koje su konkurisali za rad u RF za Velestroj. Imam jednog rodjaka koji bi da konkurise za posao pa da neide kod nas ako vec moze u HR da pita i salje papire.
Hvala svima

Mikice, stavar ti ovako stoji. Moj sin je išao iz Hrvatske. Ako ti je rođak u Hrvatskoj onda sigurno zna za portal za traženje poslova, a zove se "Posao.hr". Preko tog portala sin se javio na natječaj za operatera u betonari(negde polovinom osmog meseca).Za nekih petnaestak dana pozvan je na razgovor u Zagreb(na žalost ne mogu ti reći ime čoveka s kojim je razgovarao, jer ga nisam nisam zapamtila), odmah zatim, dve nedelje kasnije, je imao poziv sa sakrivenog broja s kog je zvala žena (po naglasku je shvatio da je poziv iz Srbije) s pitanjem dali je odlučio prihvatiti posao. Kako je odgovorio da prihvaća nakon toga se sve odvijalo relativni brzo, mail iz Rusije za slanje kopije putovnice, Odlazak u Zagreb u ambasadu po vizu i konačno avionska karta. Ono što je sigurno jest da u Hrvatskoj ne postoji Velesstroj Hrvatska, ni Rusija. Jedino što sam uspela naći, budući mu je laptop ostao kod kuće je mail adresa od pravnice, gđe Despot Ane, koja radi za Velesstroj (branka@nit-projekt.com). Čitajući Vaš forum shvatila sam da je njegov put do ovog posla bio puno brži, nego što je to kod vas, iako se njemu činilo da to sve dugo traje, ali je u stvari trajalo baš onoliko koliko su mu rekli, otprilike 2-3 meseca. Eto toliko od mene, ukoliko sam ikako mogla pomoći. Ako mogu još nčim pomoći biće mi jako drago, jer sam i ja prateći sve ono što vi pišete puno naučila kako spremiti sina na taj put. Pozdrav.

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet: Stiglo mi priglasenje sad me zvali iz Velestroja da u roku 5-7 dana dolaze u Srbiju iz RF da ce me jos kontaktirati i da se spremam idem u Tjumen :worth: :worth: :worth: :worth:

- - - - - - - - - -

Mikice, stavar ti ovako stoji. Moj sin je išao iz Hrvatske. Ako ti je rođak u Hrvatskoj onda sigurno zna za portal za traženje poslova, a zove se "Posao.hr". Preko tog portala sin se javio na natječaj za operatera u betonari(negde polovinom osmog meseca).Za nekih petnaestak dana pozvan je na razgovor u Zagreb(na žalost ne mogu ti reći ime čoveka s kojim je razgovarao, jer ga nisam nisam zapamtila), odmah zatim, dve nedelje kasnije, je imao poziv sa sakrivenog broja s kog je zvala žena (po naglasku je shvatio da je poziv iz Srbije) s pitanjem dali je odlučio prihvatiti posao. Kako je odgovorio da prihvaća nakon toga se sve odvijalo relativni brzo, mail iz Rusije za slanje kopije putovnice, Odlazak u Zagreb u ambasadu po vizu i konačno avionska karta. Ono što je sigurno jest da u Hrvatskoj ne postoji Velesstroj Hrvatska, ni Rusija. Jedino što sam uspela naći, budući mu je laptop ostao kod kuće je mail adresa od pravnice, gđe Despot Ane, koja radi za Velesstroj (branka@nit-projekt.com). Čitajući Vaš forum shvatila sam da je njegov put do ovog posla bio puno brži, nego što je to kod vas, iako se njemu činilo da to sve dugo traje, ali je u stvari trajalo baš onoliko koliko su mu rekli, otprilike 2-3 meseca. Eto toliko od mene, ukoliko sam ikako mogla pomoći. Ako mogu još nčim pomoći biće mi jako drago, jer sam i ja prateći sve ono što vi pišete puno naučila kako spremiti sina na taj put. Pozdrav.

Hvala mnogo

hahahaha da sam znao da ces da mi donesec srecu pre bi te pitao ali i dosao u HR da sam znao :hahaha: isplatilo bi mi se ziva bila i hvala jos jednom

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,,,TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Izvini Mama ali morao sam:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

- - - - - - - - - -

Vwselo.veselo,veselo,veselo,,srecnooooo MIKICE prijatelju......

У шта се ова тема претворила.... Од корисних савета и информација.. претворила се у честитања и цртане ватромете.. Дај мало одрастите!

Hvala svima na cestitkama isplatilo se cekanje a zelim vam da i vi dobijete papire sto pre i da odemo da uzmemo kesa. Ja imam vizu do 15.02.2014 pa posle toga se vracam u Srbiju i opet nazad.
Ko je od nasih sa foruma u Tjumenu nek mi se javi u inbox da ga ponesto pitam :)

У шта се ова тема претворила.... Од корисних савета и информација.. претворила се у честитања и цртане ватромете.. Дај мало одрастите!

Izgleda da nema vise ni saveta a ni informacija, sve je vec receno :whistling: iiiiiiiii konacno doslo vreme da se ide :bye::bye::bye: po nove informacije :super:

TRIPUT URA ZA MIKICU !!!!!!!:srecan::srecan::srecan::hej::hej::hej:

Sale nisi mozda zvao...:telefon::telefon:

- - - - - - - - - -

Kom su potrebne informacije ima predhodne 378 strane foruma,ova strana je zakupljena za cestitke pozdrave i zelje.........:gace::gace::gace:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back