Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1460296_550129668404636_376924335_n.jpg

Nas zastitni znak u klubu Sabeta...:hahaha::hahaha::hahaha:

Kako ti se cini posao? Prvi dan obuke je bila gomila informacija. Sve haoticno. Milion papira, ne znam hoce li vremenom biti lakse.
Hvala na odgovoru.

Sent from my GT-S6810P using Forum mobile app

PTO-ovci, imam transkript i pratece primere crteza, aktova i dnevnika. Sve je to spakovano u skripte. Posaljite vas e-mail u PM.
P.S. sve je free :)

Jovane, sry ali ne mogu da nadjem kako da ti posaljem PP, pa cu ti ovako odgovoriti :) Bas sam iz Zrenjanina, a bio sam na probi u Lestanima u 10.07. i bio sam pomalo ravnodusan da li cu otici ili ne. Zaposlen sam ali nema plate :(, pa sam konacno prelomio da idem, nisam nikako zvao Bg do skoro i to su oni mene zvali da me pitaju da li sam zainteresovan, culi smo se od onda par puta i zadnju informaciju sto imam je da idem u Kujumbu i da se ceka priglasenje ali kako sam shvatio citajuci forum moze da se ceka i po par meseci, tako da u sustini jos nista ne znam :)

Debare prijatelju
Sretan put i pazi na sebe nadam se da ces zaraditi kesa dovoljno i onoliko koliko si zamislio da mozes. Svaka te sreca pratila tamo i nazad i dace bog da se mozda i sretnemo pa popijemo pivo.
Sabeta klub pa ja zovem sutra da vidim sta se desava oko papira.
Rekao sam da cu da odem posle rodjendana ali neda mi djavo da vas napustim.
Mislim da imam opciju otisao bi ali nemam trenutno pa cekam.
Drnjaca sretno i tebi vidim da ces sa Daretom zajedno biti pa vam zelim svu srecu obojici i pazite na sebe.
Mama daj strikaj te kapice ljudima da se nesmrznu tamo.
Cujem da ima neta eto dobre stvari javite nam se moj skajp imate pa javite se koji put.

i zadnju informaciju sto imam je da idem u Kujumbu i da se ceka priglasenje :)
Чуо сам за Кујумбу да је ново градилиште још није формирано смештај, жешћа вуко.ебина.. месец дана само бетон, бетон и бетон..никакви услови. Ако неко има више инфо за Кујумбу, где се налази и какве су темп. нек јави.

Drnjaca sretno i tebi vidim da ces sa Daretom .
Раде ми папире за нпс 11, али имам јаку везу за нпс 2. Надам се да ће ме пре позвати са двојке него са једанаестице. Даре ће пре мене у Русију.

Drinjaca otkud 30 na dvojci,
имам инфо да је са 20 дигнуто на 30. може ли неко да потврди или демантује. већ сам питао два пута али сви ћуте.

Чуо сам за Кујумбу да је ново градилиште још није формирано смештај, жешћа вуко.ебина.. месец дана само бетон, бетон и бетон..никакви услови. Ако неко има више инфо за Кујумбу, где се налази и какве су темп. нек јави.

Раде ми папире за нпс 11, али имам јаку везу за нпс 2. Надам се да ће ме пре позвати са двојке него са једанаестице. Даре ће пре мене у Русију.

имам инфо да је са 20 дигнуто на 30. може ли неко да потврди или демантује. већ сам питао два пута али сви ћуте.
Nemam pojma,ja bi trebo za koji dan tamo i cuo se sa nekim nasima koji su sinoc sleteli,kazu 20

- - - - - - - - - -

30 je nula

- - - - - - - - - -

bosketa znas

darebre:zpozdrav2:
evo ti još jedna za tebe bitna informacija....ako budeš išao za Sabettu, imaju vezu sa svetom preko skyp-a i to bolju nego na NPS2. jer ih tamo ima manje pa je bolji protok.
Moj muž je još na NPS2....čeka te neke dozvole da bi išao za Sabettu.
Želimo ti prijatan dan, a sutra srećan put!
Hvala Vera na mnogobrojnim informacijama za koje si muza pitala i koje si mi uputtila, stvarno su mi od velike pomoci!!! Hvala jos jednom i svako dobro, pa pisemo se kada bude moglo.
Hvala Vera na informaciji za Sabettu a Daru srecan put i sve najbolje komso z:poz:z:poz:z:poz: a ko zna mozda se i vidimo, sve je moguce i onda :drugari::grudvanje::grudvanje::grudvanje::zima2::zima2::zima2: Javi nam kako je tamo ako budes u prilici !!! pozzz
Hvala Sale i tebi zelim sto skoriji polazak i da ti posao od ruke ide, cujemo se kada budem mogao da se javim.
Dare jos jednom srecan ti put,da te sluzi zdravlje,poso da ti ide dobro i da se ne umoris puno a dolari samo da lete.......Srecno,Srecno,Srecno pa mozda se i upoznamo nikada se nezna
:pivce::pivce:
Hvala velika, takodje svako dobro i sto skoriji polazak vam zelim i da vas lepo vreme i lepe Ruskinje prate! :D
Debare prijatelju
Sretan put i pazi na sebe nadam se da ces zaraditi kesa dovoljno i onoliko koliko si zamislio da mozes. Svaka te sreca pratila tamo i nazad i dace bog da se mozda i sretnemo pa popijemo pivo.
Sabeta klub pa ja zovem sutra da vidim sta se desava oko papira.
Rekao sam da cu da odem posle rodjendana ali neda mi djavo da vas napustim.
Mislim da imam opciju otisao bi ali nemam trenutno pa cekam.
Drnjaca sretno i tebi vidim da ces sa Daretom zajedno biti pa vam zelim svu srecu obojici i pazite na sebe.
Mama daj strikaj te kapice ljudima da se nesmrznu tamo.
Cujem da ima neta eto dobre stvari javite nam se moj skajp imate pa javite se koji put.
Hvala Mikice pa dace Bog da nam se i ti uskoro pridruzis!
samo da pozelim sretan put momcima koji putuju.Sve najbolje i cuvajte se.Moram ovako posto niko nece da se javi koliko i zasto sam kaznjen.Sta ces ljudi i cudi.Dekararus83.Drinjaca otkud 30 na dvojci,
Hvala, takodje svako dobro!
Pogledajte prilog 310994
Nas zastitni znak u klubu Sabeta...:hahaha::hahaha::hahaha:
Zastitni znak je das odgovarajuci :hahaha::hahaha::hahaha:
Zeleo bih da pozdravim i nasu Maaamuuuuu bre osobu bez koje ova tema ne bi bila ono sto jeste a samim time ne bi bilo ni nas ovde veliki Pozdrav :bye: i veliki :cmok: za nasu dragu Ljilju :heart:

stigla majkaaaaaaaaaaaaaa .strika:

Dare, sretan ti put, zdravlje i pamet da te služi .....i jedno i drugo je preko potrebno
od majku :heart: i mahni mi čim poletiš :zag:

ps nemoj da zaboraviš ćarapke da spakuješ :lol:

Poslednja izmena:
stigla majkaaaaaaaaaaaaaa .strika:
Dare, sretan ti put, zdravlje i pamet da te služi .....i jedno i drugo je preko potrebno
od majku :heart: i mahni mi čim poletiš :zag:
ps nemoj da zaboraviš ćarapke da spakuješ :lol:
Hvala mamiceeee na lepim zeljama i da znas da cu ti mahnuti kada budemo poletali ovako :bye: ne se sekiras za carapice tri para sam spakovao :)
Budi mi puno pozdravljena i pazi mi na ovo moje drustvo ovde, cuvaj ga od zalutalih lose namernih ljudi.
ljubi te tvoj dare :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back