milan mima
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
Dare jos jednom srecan ti put,da te sluzi zdravlje,poso da ti ide dobro i da se ne umoris puno a dolari samo da lete.......Srecno,Srecno,Srecno pa mozda se i upoznamo nikada se nezna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre ce biti da je ovako nesto zastitni znak Sabette
Kako ti se cini posao? Prvi dan obuke je bila gomila informacija. Sve haoticno. Milion papira, ne znam hoce li vremenom biti lakse.
Hvala na odgovoru.
Sent from my GT-S6810P using Forum mobile app
Javi mi se na pp jer ja tebi nemogu da posaljem poruku da bi ti dao brojeveMoze li neko, ako nije problem, da mi da Mikicin broj, telefon mi je pobrljavio a papir sa brojem su mi klinci sj...iHvala
Sent from my HTC Desire 200 using Forum mobile app
Mikice ja il sam lud il sam blesav ali ne mogu da nadjem kako da ti posaljem pp 0_o
klikni mišem na njegov nick....pojaviće se pp
Mikice ja il sam lud il sam blesav ali ne mogu da nadjem kako da ti posaljem pp 0_o
Чуо сам за Кујумбу да је ново градилиште још није формирано смештај, жешћа вуко.ебина.. месец дана само бетон, бетон и бетон..никакви услови. Ако неко има више инфо за Кујумбу, где се налази и какве су темп. нек јави.i zadnju informaciju sto imam je da idem u Kujumbu i da se ceka priglasenje![]()
Раде ми папире за нпс 11, али имам јаку везу за нпс 2. Надам се да ће ме пре позвати са двојке него са једанаестице. Даре ће пре мене у Русију.Drnjaca sretno i tebi vidim da ces sa Daretom .
имам инфо да је са 20 дигнуто на 30. може ли неко да потврди или демантује. већ сам питао два пута али сви ћуте.Drinjaca otkud 30 na dvojci,
Nemam pojma,ja bi trebo za koji dan tamo i cuo se sa nekim nasima koji su sinoc sleteli,kazu 20Чуо сам за Кујумбу да је ново градилиште још није формирано смештај, жешћа вуко.ебина.. месец дана само бетон, бетон и бетон..никакви услови. Ако неко има више инфо за Кујумбу, где се налази и какве су темп. нек јави.
Раде ми папире за нпс 11, али имам јаку везу за нпс 2. Надам се да ће ме пре позвати са двојке него са једанаестице. Даре ће пре мене у Русију.
имам инфо да је са 20 дигнуто на 30. може ли неко да потврди или демантује. већ сам питао два пута али сви ћуте.
Hvala Vera na mnogobrojnim informacijama za koje si muza pitala i koje si mi uputtila, stvarno su mi od velike pomoci!!! Hvala jos jednom i svako dobro, pa pisemo se kada bude moglo.darebre
evo ti još jedna za tebe bitna informacija....ako budeš išao za Sabettu, imaju vezu sa svetom preko skyp-a i to bolju nego na NPS2. jer ih tamo ima manje pa je bolji protok.
Moj muž je još na NPS2....čeka te neke dozvole da bi išao za Sabettu.
Želimo ti prijatan dan, a sutra srećan put!
Hvala Sale i tebi zelim sto skoriji polazak i da ti posao od ruke ide, cujemo se kada budem mogao da se javim.Hvala Vera na informaciji za Sabettu a Daru srecan put i sve najbolje komsoa ko zna mozda se i vidimo, sve je moguce i onda
Javi nam kako je tamo ako budes u prilici !!! pozzz
Hvala velika, takodje svako dobro i sto skoriji polazak vam zelim i da vas lepo vreme i lepe Ruskinje prate!Dare jos jednom srecan ti put,da te sluzi zdravlje,poso da ti ide dobro i da se ne umoris puno a dolari samo da lete.......Srecno,Srecno,Srecno pa mozda se i upoznamo nikada se nezna
![]()
Hvala Mikice pa dace Bog da nam se i ti uskoro pridruzis!Debare prijatelju
Sretan put i pazi na sebe nadam se da ces zaraditi kesa dovoljno i onoliko koliko si zamislio da mozes. Svaka te sreca pratila tamo i nazad i dace bog da se mozda i sretnemo pa popijemo pivo.
Sabeta klub pa ja zovem sutra da vidim sta se desava oko papira.
Rekao sam da cu da odem posle rodjendana ali neda mi djavo da vas napustim.
Mislim da imam opciju otisao bi ali nemam trenutno pa cekam.
Drnjaca sretno i tebi vidim da ces sa Daretom zajedno biti pa vam zelim svu srecu obojici i pazite na sebe.
Mama daj strikaj te kapice ljudima da se nesmrznu tamo.
Cujem da ima neta eto dobre stvari javite nam se moj skajp imate pa javite se koji put.
Hvala, takodje svako dobro!samo da pozelim sretan put momcima koji putuju.Sve najbolje i cuvajte se.Moram ovako posto niko nece da se javi koliko i zasto sam kaznjen.Sta ces ljudi i cudi.Dekararus83.Drinjaca otkud 30 na dvojci,
Zastitni znak je das odgovarajuci
Hvala drinjaca pa da necekas ni ti dugo do ponovnog kretanja
Hvala, nadam se da cu se sresti i popricati sa njim i svakako preneti pozdrave!!!
Dobro na gradiliste NPS2 ali gde, procitao sam da ih ima vise, dali kod Novog Urengoja ili negde drugde?
Nema više, samo jedan NPS2, cca 350km od Novog Urengoja
Hvala mamiceeee na lepim zeljama i da znas da cu ti mahnuti kada budemo poletali ovakostigla majkaaaaaaaaaaaaaa .strika:
Dare, sretan ti put, zdravlje i pamet da te služi .....i jedno i drugo je preko potrebno
od majkui mahni mi čim poletiš
ps nemoj da zaboraviš ćarapke da spakuješ![]()