sasa lo
Zainteresovan član
- Poruka
- 279
Nego, nesto sam razmisljao mozda nas cuvaju za JUZNI TOK od 24.11. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DRINJACA Veliki pozdrav ! Dobro nam se vratio druze!![]()
SABETANCI sad su mi rekli da polovinom meseca ocekuju priglasenje a onda ce se cekati jos 10-15 dana do polaska, sto znaci da ulazimo u decembar u najboljem slucaju ....:zjelka
![]()
Ямал СПГ
"Ямал СПГ" - масштабный проект по производству сжиженного природного газа на Ямале, реализуемый ОАО "НОВАТЭК" на базе Южно-Тамбейского газоконденсатного месторождения. В рамках проекта предусмотрено строительство завода по сжижению газа рядом с поселком Сабетта (первая очередь должна быть запущена в 2016 г.), а также создание морского порта в Сабетте и строительство танкерного флота ледового класса. Инвестиции в проект оцениваются в $20 млрд (без учета вложений в транспортную инфраструктуру).
"НОВАТЭК" приобрел 51% пакет акций в ОАО "Ямал СПГ" в июне 2009 г. В сентябре 2011 г. доля "НОВАТЭКа" в уставном капитале общества была увеличена до 100%. В октябре того же года 20% доли "Ямал-СПГ" приобрела французская нефтегазовая компании Total, которая стала стратегическим партнером "НОВАТЭКа" по проекту. Оператором проекта после завершения строительства будет "НОВАТЭК"
Sale docekacemo mi po njima i novu godinu zajedno ovde na forumuSABETANCI sad su mi rekli da polovinom meseca ocekuju priglasenje a onda ce se cekati jos 10-15 dana do polaska, sto znaci da ulazimo u decembar u najboljem slucaju ....![]()
Dobrodosao nam prijatelju, a vide njega odma pita za dalje da ide, nema reda cekaj sad si dosao prvo mi da odemoКолике су сатнице тесарима на НПС-2 заједно са тим 30% од РФ?
Ma da netreba meni nijedna i ova kod kuce mi je previseGde si Care de si SampioneSuper ti je fotka
Sada ocekujemo masovnu prijavu lepseg pola za rad u Rusiju i sve ce Tjumen da traze
![]()
Curo ni meni se nesvidja ali pametna kosa napusta ludu glavu pa sta cesma meni se nesto ovaj razdeljak ne dopada..![]()
Поздрав свима.Ево мене опет са вама.
Био сам на НПС-11 скоро 2,5 месеца..
Pozdrav svima,
da li ima neko na forumu da je angazovan u "PTO", ili da su mu javili da ce biti u toj grupi pa ceka poziv....ili bilo kakvu info za ovaj sektor.
MEni su iz Moskve javili da sam predvidjen za taj PTO "Pripremno-tehnicki odjel", tu je kao pred odlazak predvidjena obuka 2-3 nedelje.
Cela prica se ne pomera 2 meseca. Da li je nekom jasno kuda se to krece ???!!!!![]()
Pozdrav svima. Danas sam krenuo na obuku preko Velestroja za poziciju Inzenjer PTO-a. Da li je neko imao iskustva sa tim, posto je meni na razgovoru receno jedno, sad na obuci je skroz drugo, a pri tom mi posao deluje kao da celi dan i noc necu stajati od rada. Milion nekih papira , potpisa sta ti ja znam sve vec. Pa me zanima da li neko od vas ima vise iskustva u vezi toga i da li moze da pomogne. Pozdrav.
Avio karta je kupljena i u cetvrtak u 20.30 potpisujem ugovor i pravac SibirDare jel ides u cetvrtak i koliko cekas od priglasenja ? Pozdrav
Malo sale uvek dobro dodjeMa da netreba meni nijedna i ova kod kuce mi je previse![]()
Uvek druze neljutim se ja prijateljuAvio karta je kupljena i u cetvrtak u 20.30 potpisujem ugovor i pravac SibirMa ja ti idem na neku bizMis vizu to je sve sto ti znam ja o tome.
Malo sale uvek dobro dodje![]()
![]()
Pa vidi papirologija je jako obimna, znam iz iskustva vezanog za geodeziju.Uglavnom su Rusi radili taj posao na mom gradilištu.Pozdrav svima. Danas sam krenuo na obuku preko Velestroja za poziciju Inzenjer PTO-a. Da li je neko imao iskustva sa tim, posto je meni na razgovoru receno jedno, sad na obuci je skroz drugo, a pri tom mi posao deluje kao da celi dan i noc necu stajati od rada. Milion nekih papira , potpisa sta ti ja znam sve vec. Pa me zanima da li neko od vas ima vise iskustva u vezi toga i da li moze da pomogne. Pozdrav.
pozdrav i tebi prijateljuDRINJACA Veliki pozdrav ! Dobro nam se vratio druze!![]()
majko ti si
ama ne mogu ja da pustim Dekija bre, nemam pojma o čemu se radi.
za drinjaču veliiiiki majčinski zagrljaj![]()
ma lapsus. htedoh reci legla nam plata 1,novembra, uskoro 1. dec i 1. nov.. nama koji smo radili prethodnih nekoliko meseci,Легла новембарска, ускоро ће и децембарска..јануарска ијуууу
Legla novembarska plata?![]()
Mikice, javili su mi da mi rade papire za staro gradiliste. izgleda da cu ja uskoro opet u rusiju, najkasnije do kraja novembra..Dobrodosao nam prijatelju, a vide njega odma pita za dalje da ide, nema reda cekaj sad si dosao prvo mi da odemo
:
pozzz Centr.Vau! Vau! Vau! Гип-гип! Ураааа!![]()
ma drugar za bele medvede ne vazi zimski san, videce se koji sigurno, al bas ce da bude super zanimljivo ako budu hteli da se gudvaju sa namaUvek druze neljutim se ja prijateljuSretan put ako se necujemo pazi na sebe cuvaj se medveda jes da je zima i da spavaju ali netreba traziti djavola
![]()
Avio karta je kupljena i u cetvrtak u 20.30 potpisujem ugovor i pravac Sibir![]()
Veliki pozdrav kolega, evo da ti i ja pozelim sretan put, da ti posao ide od ruke , da ti ova zima bude blaga , da te zdravlje sluzi dobr , sve najbolje.
Ako budes u mogucnosti javi nam se, da cujemo kakvi su utisci a mozda i mi dodjemo kod tebe na 2.pa se mozda i licno upoznamo.
Jos jednom veliki pozdrav i sve najbolje.![]()
Hvala Vujke, ako budem imao pristup netu sigurno cu se javiti svima vama sa kojima sam vec mesecima u kontaktu i koji ste mi u svemu mnogo pomogli!!!Avio karta je kupljena i u cetvrtak u 20.30 potpisujem ugovor i pravac Sibir![]()
Veliki pozdrav kolega, evo da ti i ja pozelim sretan put, da ti posao ide od ruke , da ti ova zima bude blaga , da te zdravlje sluzi dobr , sve najbolje.
Ako budes u mogucnosti javi nam se, da cujemo kakvi su utisci a mozda i mi dodjemo kod tebe na 2.pa se mozda i licno upoznamo.
Jos jednom veliki pozdrav i sve najbolje.![]()
Hvala Vujke, ako budem imao pristup netu sigurno cu se javiti svima vama sa kojima sam vec mesecima u kontaktu i koji ste mi u svemu mnogo pomogli!!!
gledaj da ga bude........msm pristup......trebaće ti za ....javljanje
![]()
Avio karta je kupljena i u cetvrtak u 20.30 potpisujem ugovor i pravac Sibir![]()
Pa vidi papirologija je jako obimna, znam iz iskustva vezanog za geodeziju.Uglavnom su Rusi radili taj posao na mom gradilištu.
Nema ništa lako, bolje i to nego biti napolju na - ∞..
Prema mom iskustvu potrebno je znati Ruski jezik,a posao kao posao,sve se savlada.