JELENA8521
Zainteresovan član
- Poruka
- 360
Hvala svima na informacijama....Mnogo ste mi pomogli stvarno ste najbolji! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelena evo nasao sam ti ali za ove daneAeroflot u ovom mesecu cenu 528 eura povratna karta a evo ti i link pa sama kucaj datume i izbacice ti i cifruJoj draga hvala ti puno...Valjda cu do kraja decembra da uspem da uradim nesto....Inace Karbadinka se zove mesto gde je smesten moj dragi,a radi u Grusovaja(kruska)....Rekao mi je da skoro sve zene dolaze kod svojih muzeva za praznike,pa ako neka cita ovu temu iz prikrajka neka mi se javi porukom...Moj dragi mi je rekao da ima direktan let sada Beograd-Krasnodar povratna karta je oko 800$....
Danas sam se raspitao,i trenutno je zaista na NPS kama bez signala.Sto ne mora da znaci da ce tako da ostane,ja gde sam radio,u sred NPS je postavljena megafonova antena,tako da smo imali signal...Ne od samog pocetka,ali...Hvala! Nadam se da ces uspeti jos nesto da saznas.
Ajd proveri, mislim da je jeftinije ići avionom do Instabula pa iz Istanbula do Sochija....mislim da mi je muž tako rekao pre.
Dali mi se isplati da na aerodromu u Moskvi ili nekom drugom u Sibiru (ali neznam koji bi to mogao biti ) da kupim neku sim karticu nekog njihovog operatera koji je aktivan u Sibiru i dali se moze uplacivati na Sim karticu za net i od kojeg operatera bi moglo, pitam jer moj modem vec ima ugradjene impostacije i za Ruske operatere MTS i Megafon stoga da nebih kupovao drugi ako bas nije moranje. Tj kupim karticu i sluzi mi da se cujem sa kucom gde ima signala a ako je ima i u radnom kampu onda samo uplatim za net i koristim svoj modem.Danas sam se raspitao,i trenutno je zaista na NPS kama bez signala.Sto ne mora da znaci da ce tako da ostane,ja gde sam radio,u sred NPS je postavljena megafonova antena,tako da smo imali signal...Ne od samog pocetka,ali...
Ajd proveri, mislim da je jeftinije ići avionom do Instabula pa iz Istanbula do Sochija....mislim da mi je muž tako rekao pre.
Ne znam kompanije, nego mislim da je isplativije ići do Instambula pa odatle i ako treba nekom drugom kompanijom do Sochija ili gde već...Neki su mislim tako išli i mislim da je bržei kraće nego preko Moskve.....treba proveritiPegasus Airlines jefina turska kompanija, ali ne lete iz BG za Soci nazalost, ali mozda ima neke druge..
Evo u Sociju sta sam i gde ja boravio tj nas je bilo 3 u sobi jedan oramar ali imali smo i tv sa samo jednim kanalom za gledanje ali daj sta das. Imali smo i frizider jer smo imali samo jedan obrok na gradilistu. Postavicu jos slika ako zelite i Socija ima ja toga dosta
Pogledajte prilog 308105Pogledajte prilog 308106Pogledajte prilog 308107Pogledajte prilog 308108Pogledajte prilog 308109
Обесио вам се миш у фрижидеру )))
pozdrav svimajuce sam zvao velesstroj i javila se neka cura,zakazala mi je probu 25 novembar,daleko majku mu
interesuje me dali mi mozete reci sta su vam trazili na probu,kakve varove,Co2 ili elektrodu,vertikala provar ili sta god,sve sto mi kazete bice mi od velike pomoci....hvala unapred buduce kolege u rusiji
)))))
ufffff ima li koga da mi odgovori na post iznad![]()
GSM i 3g pojacivaci nisam znao sve do danas da ih ima u prodaji i ne znam dali ce ovo biti nekome od pomoci ali eto cisto radi informacije evo linka:
http://gsm-pojacivaci.webs.com/modeli-2
Inace cena je prava sitnica![]()
UH nije valjda takva situacija ako je tako sta mi vredi da idem tamo i da se patim dva meseca pa da me vrate u Srbiju i da opet cekam 4-5-6 meseci da bi otisao opet ili 6 meseci ili nista manje neprihvatamMuž je saznao od kolega koji su na NPS 11 da gradilište Sabet porede sa NPS1 i da će biti jedno od gorih svaki dan se vrši provera krvnog pritiska zbog razredjenog kiseonika i da za sada misle da će se grupe menjati na dva tri meseca i da niko neće ostajati duze svi koji krenu neka vam je sa srecom i da vas zdravlje služi
UH nije valjda takva situacija ako je tako sta mi vredi da idem tamo i da se patim dva meseca pa da me vrate u Srbiju i da opet cekam 4-5-6 meseci da bi otisao opet ili 6 meseci ili nista manje neprihvatam![]()
pozdrav svimajuce sam zvao velesstroj i javila se neka cura,zakazala mi je probu 25 novembar,daleko majku mu
interesuje me dali mi mozete reci sta su vam trazili na probu,kakve varove,Co2 ili elektrodu,vertikala provar ili sta god,sve sto mi kazete bice mi od velike pomoci....hvala unapred buduce kolege u rusiji
)))))
ufffff ima li koga da mi odgovori na post iznad![]()