Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trazeci vise informacija o gradu Sabeta u RF nadjoh i ovaj detalj o aerodromima u blizini :)
Аеродроми у Сабетта и у комшилуку

Аеродроми најближи Сабетта су сортиране по удаљености аеродрома од центра града. Пратите упутства односе Аирпорт Хотел за резервацију смештаја.

Диксон Аеродром (удаљен око 370 км) - Аирпорт хотела
Амдерма Аеродром (удаљен око 420 км) - Аирпорт хотела
Воркута Аеродром (удаљен око 530 км) - Аирпорт хотела
Салехард Аеродром (удаљен око 560 км) - Аирпорт хотела
Нови Уренгои Аеродром (удаљена око 600 км) - Аирпорт хотела

Info sam naso ovde http://translate.googleusercontent....h.html&usg=ALkJrhiiaqPYN3fBnne2_VEdPnhU5u5x8Q

Mikice dzaba trazis nemoj da gubis vreme oko SABETE jer neces naci nista mi smo prvi koji ce mo da zabodemo srpsku zastavu u dalekoj zemlji :zcepanje::hahaha::vatromet::vatromet:

Moj suprug takodje ceka za Sabettu,ide kao zavarivac. Rekli su da treba otici do kraja meseca.
Pozdrav i za vas, evo nas vec cetvorica sa foruma koje ocekuje odlazak u SABETA. Hajmo jos ko ima zelje da se javi.
Koliko se da videti gde je najblizi aerodrom bice tu cini mi se Mikice iskakanja padobranom i to bas iznad radnog mesta. Ko se zezne pa ne iskoci na vreme on produzava ekspediciju do severnog pola.

Moj suprug je upravo krenuo za Beograd i ima let u 22 i30 za Moskvvu pa za Magadan kad stigne pisem sve sto mi prenese,ide sa cetvoricom kolega,Srecno svima koji putuju!!![/QUOT Srecan put i sve najbolje.Moj suprug veceras stize na gradiliste[/

Suprug je krenuo u nedelju za Magadan kad bi trbao biti na gradilistu u utorak uveče?

Pozdrav svima,novi sam na forumu pa bih zeleo da vas pitam da li neko zna za starosnu granicu za odlazak na rad u Rusiju,posto su mi u Hopexu rekli da je donja granica 1963,a cale mi je 1957 (inace je po zanimalju varioc) i hteo bi da ide. Vec je bio konkurisao kod njih,i trebao je da ide 2010,prosao sve testove i lekarski,a dva dana posle lekarskog pukla mu plucna maramica,pa je odustao.:-( Da li neko od vas zna kako bi mogao da ode,i da li postoji neka firma gde mu ne bi pravili problem za godine. Hvala vam unapred na pomoci. Pozdrav

Mikice dzaba trazis nemoj da gubis vreme oko SABETE jer neces naci nista mi smo prvi koji ce mo da zabodemo srpsku zastavu u dalekoj zemlji :zcepanje::hahaha::vatromet::vatromet:

Ma nema veze druze volim da znam gde je gledao sam pokrivenost sa internetom i veliko razocaranje Megafon net tamo nema pokrivenost tako da trazim dalje koji provajder pokriva i dali pokriva to podrucije.

- - - - - - - - - -

Pozdrav i za vas, evo nas vec cetvorica sa foruma koje ocekuje odlazak u SABETA. Hajmo jos ko ima zelje da se javi.
Koliko se da videti gde je najblizi aerodrom bice tu cini mi se Mikice iskakanja padobranom i to bas iznad radnog mesta. Ko se zezne pa ne iskoci na vreme on produzava ekspediciju do severnog pola.
Bravo za nas bicemo prva ekspedicija iz Srbije koja ce da ode na severni pol 2013 godine moracemo da trazimo nadoknadu od drzave za trud :) A padobran ako se neotvori naj..... smo :hahaha:

Prije mesec i po dana sin mi je dobio posao u Velestroju. Nije išao preko posrednika, već se javio na oglas RF za posao građevinskog tehničara U RF. Nakon 2 nedelje je dobio poziv na razgovor. 2 nedelje nakon razgovora, pozvali su ga i pitali da li je odlučio raditi u Sibiru i ukoliko jest, da ide na poluostrvo Jamal. Uskoro je dobio e-mail iz Velestroja da pošalje kopiju pasoša i pre neki dan pozivno pismo. Za par dana mora u ambasadu radi sređivanja vize. Ono što me zanima je koliko to još traje da dobije vizu i što još sve treba. Ide prvi put i ništa ne znamo, osim da ide na tri meseca. Ne znamo što treba poneti, koliko mu novaca treba za početak, na koji način mu se isplaćuje plaća, da li treba otvoriti poseban račun i još puno drugih stvari. Čitam forum i pokušavam povezati, ali nam još uvek puno toga fali. Ako mi možete pomoći nekim informacijama .....

Pozdrav ja sam masinski intenjer i u istoj sam situaciji poslao sam pasos i sve sada cekam,navodno bih trebao biti u Samari,Ne mogu vam puno pomoci, ali treba li biste procitati starije postove sa foruma ima detaljno opisano sta se od garderobe nosi,mada na razgovoru koliko sam ja razumeo radnu opremu obezbedjuje firma.....Hteo sam da vas pitam da li je vas sin isao na lekarski,ako jeste koliko je to bilo posle razgovora za posao? posto su navodno rekli da mladji ne idu na lekarski....pozdrav i zelim svu srecu vasem sinu...

Pozdrav svima, evo da se i ja pridruzim ekspediciji koja odlazi na krajnji sever SABETA.

Konkuriso za bravara. :grudvanje2::grudvanje2::grudvanje2:

Pozdrav svima, evo da se i ja pridruzim ekspediciji koja odlazi na krajnji sever SABETA.

Konkuriso za bravara. :grudvanje2::grudvanje2::grudvanje2:

Dobrodosao u klub padobranaca :whistling:
Razocarao sam se kad sam video da nijedan provajder nije pokrio taj region sa internetom i signalom za molilnu telefoniju :dash: ali trazicu i dalje mora biti neke vrste signala tamo za mobilni ili net samo koji :think: ali nepredajem se ako nadjem info obavesticu vas. U svakom slucaju ja nosim laptop a antenu cu da napravim i za wifi ali i za hvatanje boljeg signala za internet pa sta bog da. MTS karticu imam Rusku nosim i nju a imam i Megafon karticu pa cemo da pokusamo ako nista bar da se javimo kuci da smo dobro stigli.
Sretan put svima koji idu na rad u RF

Pozdrav Vujke stari druze!!! Za sada nas je petorica u klubu Sabeta.
MIkice ti ces nam biti tamo glavni vezista :D covek odgovoran za kontakte sa spoljasnjim svetom :D samo cini mi se da ces sa sobom morati da poneses i i satelitsku antenu da bi uhvatio malo net signala :D i to sve sa onom parabolom precnika 2 metra! :D :D :D

MIkice ti ces nam biti tamo glavni vezista :D covek odgovoran za kontakte sa spoljasnjim svetom :D samo cini mi se da ces sa sobom morati da poneses i i satelitsku antenu da bi uhvatio malo net signala :D i to sve sa onom parabolom precnika 2 metra! :D :D :D

Po nekim mojim saznanjima bice ovo veca grupa koja odlazi na ovo gradiliste. Menim je receno o ko 150 bravara i zavarivaca treba da ide i da bi

trebali ici do kraja meseca. :bye::bye::bye:

Ne, nije išao na lekarski. Sutra ćemo videti šta sve treba obaviti. Naime sutra ide u na poziv predstavnice za Velestoj za Hrv. u Zgb po pozivno pismo (vi to nekako drugačije zovete), a nakon toga u ambasadu zbog vize. Vama, pretpostavljam, ne treba viza,ali u svakom slučaju sutra će se znati šts treba dalje. Navodno je viza gotova za nekih 7 dana. Drago mi je da ste se javili, čujemo se sutra. Pozdrav i vama sve najbolje.

XAXAXAXAX Dare e ova ti je dobra :ok:,a mikici bi porucio da ponese aluminijumski kisobran samo zbog transporta prakticniji je:hahaha:mi se salimo ali kad stanemo u red kod mikice da i mi napravimo neki ful kontakt ima da lete dolarcici a Mikica ima samo da trlja ruke isplatice mu se sve...:hahaha::hahaha::rotf:

Dali ima nekog da se javljao sa gradilista Golk Pavik-Magadan a da je otputovao u nedelju?Suprug se javio sinoc pred let za Magadan,ocekujem da se javi,trebalo bi da su stigli ?molim vas ako neko ima neku informaciju da napise!hvala

Izvini nisam bila na forumu.Ovako do Magadana im treba 7 sati pa onda od Magadana do Gok Pavlika jos 8 sati vahtom.Nadam se da znas da je razlika u vremenu 10 sati.Ja mislim da on veceras stize .

Pozdrav ja sam masinski intenjer i u istoj sam situaciji poslao sam pasos i sve sada cekam,navodno bih trebao biti u Samari,Ne mogu vam puno pomoci, ali treba li biste procitati starije postove sa foruma ima detaljno opisano sta se od garderobe nosi,mada na razgovoru koliko sam ja razumeo radnu opremu obezbedjuje firma.....Hteo sam da vas pitam da li je vas sin isao na lekarski,ako jeste koliko je to bilo posle razgovora za posao? posto su navodno rekli da mladji ne idu na lekarski....pozdrav i zelim svu srecu vasem sinu...

sada se ja trpam u vas raygovor ali ako vam je od neke pomoci informacija,moj tata je otisao mesec dana posle lekarskog,moyda malo manje

Dobrodosao u klub padobranaca :whistling:
Razocarao sam se kad sam video da nijedan provajder nije pokrio taj region sa internetom i signalom za molilnu telefoniju :dash: ali trazicu i dalje mora biti neke vrste signala tamo za mobilni ili net samo koji :think: ali nepredajem se ako nadjem info obavesticu vas. U svakom slucaju ja nosim laptop a antenu cu da napravim i za wifi ali i za hvatanje boljeg signala za internet pa sta bog da. MTS karticu imam Rusku nosim i nju a imam i Megafon karticu pa cemo da pokusamo ako nista bar da se javimo kuci da smo dobro stigli.
Sretan put svima koji idu na rad u RF

za par meseci na ovom forumu bice reklama PROVAJDER-MIKICA68 :zcepanje:oglas:pravim sve vrste antena za Rusiju od NPS1 pa dokle god vam treba,pare ce namlatis :D

Izvini nisam bila na forumu.Ovako do Magadana im treba 7 sati pa onda od Magadana do Gok Pavlika jos 8 sati vahtom.Nadam se da znas da je razlika u vremenu 10 sati.Ja mislim da on veceras stize .

Javio se ok stigao je kasno uvece i zvao me ali ga necujem bas najbolje ali bar i to,nedostaje puno i neka je sramota svakog u ovoj zemlji ko je doveo do ovoga da moramo da idemo tako daleko da bi preziveli.SRECNO SVIMA!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back