milan mima
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
srecan put
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala puno,moj suprug ide prvi put za ovu godinu a isao je 2011,pa prekidao i isao za neku drugu firmu?kako se to racuna?Sto se tice uslova u Magadanu neznamo jos nista jer krece sutra uvece,cim stigne prenosim njegove informacije.pozdravAkontativnu uplatu dobiješ kada odlaziš prvi put da radiš za Velesstroj Srbija i to najkasnije za desetak dana po odlasku. Ukoliko si povratnik nećeš doboti akontaciju, a platu dobiješ najranije za mesec ili dva, opet zavisi kojeg datuma počneš da radiš, ako odeš početkom meseca onda ćeš do prve zarade sačekati pun mesec i još onoliko dana koliko si imao u prvom mesecu.
Poštovani drugari,
molio bih vas ukoliko znate da mi napišete prave informacije vezane za gradilište Gok Pavlik u mestu imeni Gastello - Magadan, da li je krenulo uvećanje zarade od 20% u odnosu na dogovorenu satnicu u ime otežanih uslova rada i boravka?
Hvala!
Da prijatelju jesu bolji su odradio sam i o svom trosku vadjenje krvi i poslao im rezultate i sad je ok posle toga sam isao na jos jedan lekarski u V.Stepe i taj sam prosao i sad navodno samo cekam da me zovu kad stignu papiri i da idem.pozdrav mikice i kod mene isti problem HOLESTEROL samo da te pitam da li si odradeo proveru u svom mestu i da li su ti bolji rezultati nego u maglajkoj.pozdravv
Za sve koji putuju i koji otputovaše najlepše želje od majku
čokolada samo za dečicu
![]()
jok bre.....majka je jedna![]()
Ja bi cokoladu kad vec nudis dok carape nebudu gotoveZa sve koji putuju i koji otputovaše najlepše želje od majku
čokolada samo za dečicu
![]()
Za sve koji putuju i koji otputovaše najlepše želje od majku
čokolada samo za dečicu
![]()
moj zet je od maja meseca bio u tjumenu u rusiji ali je sad dobio premestaj za magadan.voleo bih da cujem informacije iz prve ruke ako je moguce o tome sta se dole desava jer internet ne nudi puno informacija o tom mestu i radnim uslovima koji se tamo nalaze...unapred hvala...
Moj suprug je upravo krenuo za Beograd i ima let u 22 i30 za Moskvvu pa za Magadan kad stigne pisem sve sto mi prenese,ide sa cetvoricom kolega,Srecno svima koji putuju!!![/QUOT Srecan put i sve najbolje.Moj suprug veceras stize na gradiliste
Moj suprug je upravo krenuo za Beograd i ima let u 22 i30 za Moskvvu pa za Magadan kad stigne pisem sve sto mi prenese,ide sa cetvoricom kolega,Srecno svima koji putuju!!![/QUOT Srecan put i sve najbolje.Moj suprug veceras stize na gradiliste
hvala i takodje sve najbolje!
Da vas pozdravim i podnesem izveštaj.
Danas dragi otputovao za Samaru.Do 30 novembra ima priglašenje a od 1 decembra zeleni karton.Inače 5 oktobra vratio se se iz Ufe a danas već putuju za Samaru,kući je bio 6 dana,vraća se početkom aprila
Čim se javi kuckam nove informacije.
Ja bi cokoladu kad vec nudis dok carape nebudu gotove![]()