Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Akontativnu uplatu dobiješ kada odlaziš prvi put da radiš za Velesstroj Srbija i to najkasnije za desetak dana po odlasku. Ukoliko si povratnik nećeš doboti akontaciju, a platu dobiješ najranije za mesec ili dva, opet zavisi kojeg datuma počneš da radiš, ako odeš početkom meseca onda ćeš do prve zarade sačekati pun mesec i još onoliko dana koliko si imao u prvom mesecu.
Hvala puno,moj suprug ide prvi put za ovu godinu a isao je 2011,pa prekidao i isao za neku drugu firmu?kako se to racuna?Sto se tice uslova u Magadanu neznamo jos nista jer krece sutra uvece,cim stigne prenosim njegove informacije.pozdrav

pozdrav mikice i kod mene isti problem HOLESTEROL samo da te pitam da li si odradeo proveru u svom mestu i da li su ti bolji rezultati nego u maglajkoj.pozdravv
Da prijatelju jesu bolji su odradio sam i o svom trosku vadjenje krvi i poslao im rezultate i sad je ok posle toga sam isao na jos jedan lekarski u V.Stepe i taj sam prosao i sad navodno samo cekam da me zovu kad stignu papiri i da idem.
Evo nesto za pojacavanje signala USB Modema pa pokusajte ja hocu sigurno pre polaska napraviti ovo

:cao:Da vas pozdravim i podnesem izveštaj.
Danas dragi otputovao za Samaru.Do 30 novembra ima priglašenje a od 1 decembra zeleni karton.Inače 5 oktobra vratio se se iz Ufe a danas već putuju za Samaru,kući je bio 6 dana :rida:,vraća se početkom aprila :sad2:
Čim se javi kuckam nove informacije.

Za sve koji putuju i koji otputovaše najlepše želje od majku :strika:
čokolada samo za dečicu :lol:

attachment.php

Drage moje dame da vam muzevi nejure signal evo sta treba da urade.Odu do grada i pronadju prodavnice koje se bave prodajom nelefona a ima ih vise MTS , Megafon , Bilajn idr udju u prodavnicu i traze USB modem za internet. Evo sta sam ja kupio tamo http://moscow.shop.megafon.ru/modems_g__g_33_tree_992_76968.html kad sam bio u Sociju u RF koliko vidim na njihovom sajtu kosta 1150 rubalja ja sam platio 2900 kad sam bio al ok. Uplate neki od paketa na 7-10 ili 30 dana sve zavisi sta i koliko hoce da imaju internet. Ja sam placao 1200 rubalja da imam odlican i signal i brzinu jer modem to moze da podnese.
WIFI signal nikad nemogu da pronadju tamo a da je otkljucan i zato imaju probleme kao muz od Solari vija signal oko kancelarije jbg da bi to izbegao moze da kupi ovo ili da pravi antenu za wifi signal da vata iz sobe tj kontejnera gde spava da nemora da vija signal napolju. Ako imate jos pitanja oko ovoga samo napred
Da napomenem nemorate da kupite ovaj modem ima i jeftinijih od 2G 3G modema ja sam namerno uzeo najjaci da imam dobar signal ma gde bio

moj zet je od maja meseca bio u tjumenu u rusiji ali je sad dobio premestaj za magadan.voleo bih da cujem informacije iz prve ruke ako je moguce o tome sta se dole desava jer internet ne nudi puno informacija o tom mestu i radnim uslovima koji se tamo nalaze...unapred hvala...

moj zet je od maja meseca bio u tjumenu u rusiji ali je sad dobio premestaj za magadan.voleo bih da cujem informacije iz prve ruke ako je moguce o tome sta se dole desava jer internet ne nudi puno informacija o tom mestu i radnim uslovima koji se tamo nalaze...unapred hvala...

Moj suprug je upravo krenuo za Beograd i ima let u 22 i30 za Moskvvu pa za Magadan kad stigne pisem sve sto mi prenese,ide sa cetvoricom kolega,Srecno svima koji putuju!!!

Dali neko zna da mi kaze kakvi su uslovi u Samari,tata mi je otisao pre tri nedelje preko firme Velestroj,culi smo se porukama i on kaze da je zadovoljan,ali me zanimaju jos neka iskustva vezano za tu firmu i to mesto,trebalo bi da ostane navodno 6 meseci.Hvala u napred

:cao:Da vas pozdravim i podnesem izveštaj.
Danas dragi otputovao za Samaru.Do 30 novembra ima priglašenje a od 1 decembra zeleni karton.Inače 5 oktobra vratio se se iz Ufe a danas već putuju za Samaru,kući je bio 6 dana :rida:,vraća se početkom aprila :sad2:
Čim se javi kuckam nove informacije.

tata mi je otisao pre 3 nedelje u Samaru,po njegovoj prici zadovoljan je sa uslovima,smestajem,hranom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back