ivana2203
Početnik
- Poruka
- 45
Ode moj dragi za Skovorodino...
((((Rekli su mu da bude večeras u 8 kod firme...Putuje li još neko večeras?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ode moj dragi za Skovorodino...((((Rekli su mu da bude večeras u 8 kod firme...Putuje li još neko večeras?
Ode moj dragi za Skovorodino...((((Rekli su mu da bude večeras u 8 kod firme...Putuje li još neko večeras?
Zato što se za 6 godina koliko smo zajedno nismo nikad razdvajali na ovoliko dugo, i što se sekiram za njega, da li će dobro proći u putu, kako ćemo se čuti, i tdsto tako tuzno, Ivana??? Raduj se!![]()
Sad je kreno moj kum za Beograd treba da je tamo isto u 8 casova na potpis ugovora i onda pravac Nikola Tesla ali nezna kad tacno ima let za moskvu ali ja mislim oko 1 posle ponoci ima ima da se nacekaju ali procice i to![]()
moze li mala pomoc... Dok sam citala celu temu, jednom prilikom sam naisla na neciji link sa mapom skoro svih NPS, gde se koja nalazi. Da li bi iko, ikako mogao da mi pomogne da ponovo dodjem do te mape? Hvala unapred!
Ja sam samo na ovu naisao:moze li mala pomoc... Dok sam citala celu temu, jednom prilikom sam naisla na neciji link sa mapom skoro svih NPS, gde se koja nalazi. Da li bi iko, ikako mogao da mi pomogne da ponovo dodjem do te mape? Hvala unapred!
Izgleda da vise firma nije ozbiljna cim su spustili satnicu na 4 dolara ja necu ici sugurno za taj novac daleko im lepa kuca stvarno sramota jednaJa sam danas video oglas i zvao. Rekli su mi da dodjem sutra na razgovor i pitali me da li sam spreman da u narednih par dana odem. Spominjali su sever Rusije i satnicu od 4$ plus 500$ u prvoj nedelji da imam za trosak. Ako neko ima nekog ko duze vremena vec radi za Velestrooj, nek me kontaktira na FB ako moze. Zanima me koliko je firma ozbiljna i koliko su radnici sigurni da ce biti ispostovan svaki dogovor. Nisu mi spominjali inace nikakav pregled vec samo da bi mogao do kraja nedelje vec krenuti na put. Inace sam farbar...
Ja sam danas video oglas i zvao. Rekli su mi da dodjem sutra na razgovor i pitali me da li sam spreman da u narednih par dana odem. Spominjali su sever Rusije i satnicu od 4$ plus 500$ u prvoj nedelji da imam za trosak. Ako neko ima nekog ko duze vremena vec radi za Velestrooj, nek me kontaktira na FB ako moze. Zanima me koliko je firma ozbiljna i koliko su radnici sigurni da ce biti ispostovan svaki dogovor. Nisu mi spominjali inace nikakav pregled vec samo da bi mogao do kraja nedelje vec krenuti na put. Inace sam farbar...
Zato što se za 6 godina koliko smo zajedno nismo nikad razdvajali na ovoliko dugo, i što se sekiram za njega, da li će dobro proći u putu, kako ćemo se čuti, i tdAli u suštini se radujem, dugo smo čekali na ovo, kao i svi ostali. Oboje smo srećni što je uopšte dobio taj posao, s obzirom kolika je klriza u državi, ovo nam je premija!
![]()
Srećan put i od mene svima koji idu večeras! Sve najbolje, i neka vreme brzo prođe
![]()
I moj dečko ide večeras.![]()
![]()
4 dolara je pocetna, ali retko ko dobije 4!!! bas lelemudi i oni koji se prijave kao majstori i dobiju drugu kategoriju a ne znaju ni za trecu !!!
4 dolara je pocetna, ali retko ko dobije 4!!! bas lelemudi i oni koji se prijave kao majstori i dobiju drugu kategoriju a ne znaju ni za trecu !!!