darebre
Zainteresovan član
- Poruka
- 249
Smej se smejСаратов valdaTo je veliki grad na Volge.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smej se smejСаратов valdaTo je veliki grad na Volge.
Prmio sam danas poziv za petak na jos jedan dodatan lekarski pregled u Maglajskoj ulici za posebne uslove rada. Kazu da trebam ici u neko mesto SABATA. Nesto se nesecam da je ranije bilo reci o tom mestu koga ne nalazim ni na Google Maps. Dali ima neko ko bi mi znao reci nesto o tom mestu ako nista drugo onda barem gde se nalazi ?!?!
Smej se smejal meni nije do smejanja
to je bre daleko od Soce taj grad kako se vec zove, mada je je dosta velik tako da mora bitiiii iiii
![]()
Haos, tu ne preti hladnoca kao u Sibiru ali ko mora da ide tamo treba se obuci u ronilacko odelo.U Soci poplava.Evo slika. http://teh-nomad.livejournal.com/1877541.html
Samo da vas pozdravim. U firmi uveli i stimulaciju za vredne i radne
Sad mi javio dragi
![]()
Samo da vas pozdravim. U firmi uveli i stimulaciju za vredne i radne
Sad mi javio dragi
![]()
Dali su neku branu uzvodno otvorili ili je od velikih kisa voda naisla u Sociju neznam ali pre 15-tak godina mi se dogodilo da kraj kuce ispod jednog brdasca gde sam stanovao posle jedne dvosatne provale oblaka i ogromne kise da je od jednog potocica koji je leti bio skoro pa presusivao odjednom je izbila silna voda, prava bujuca kao pobesnela reka, voda koja je sa sobom donela i mnogo blata i sto sta jos i sve zivo potopila, kada se voda povukla ostalo je blato do kolena koje su morali buldozeri da uklanjaju zajedno sa mojim autom koji je bio okovan blatom od pola metra. Tako da mislim da je moguce i da je sve ovo nastalo od kisa koje se mozda tamo vidjaju jednom u 30 ili vise godina u tolikoj meri ...Ta recica Soci skroz mala, kad sam ja bila ne bilo i reke, a onako nesto poput izvora nekog..
Imam utisak da opet otvorili шлюзы (ne znam kako na srpskom to nazivaju) i spustili vodu kako pre neku godinu u Krimsku.
Kako pise bloger zavijaju sirene u gradu, obavestavaju o poplavi...
to vazi za sva gradilista ili samo za sibir
treba lo bi da za sav Velesstroj )))
Dali su neku branu uzvodno otvorili ili je od velikih kisa voda naisla u Sociju neznam ali pre 15-tak godina mi se dogodilo da kraj kuce ispod jednog brdasca gde sam stanovao posle jedne dvosatne provale oblaka i ogromne kise da je od jednog potocica koji je leti bio skoro pa presusivao odjednom je izbila silna voda, prava bujuca kao pobesnela reka, voda koja je sa sobom donela i mnogo blata i sto sta jos i sve zivo potopila, kada se voda povukla ostalo je blato do kolena koje su morali buldozeri da uklanjaju zajedno sa mojim autom koji je bio okovan blatom od pola metra. Tako da mislim da je moguce i da je sve ovo nastalo od kisa koje se mozda tamo vidjaju jednom u 30 ili vise godina u tolikoj meri ...
Ma nek lije kisa koliko hoce samo da se sve zavrsi bez ljudskih zrtava!!!Pisu da obilne padavine, da. Sada tam vanredno stanje. Prognoza za sutra ista - padavine i mogucnost dizanja reke do opasnog nivoaMakar sad sam procitala obavestenje da voda spada. al dzaba, ako to dolazi u trenutku. Jos kazu da je bio veliki tornado
Upravo sam saznao da se dodatni pregled vrsi zbog ekstremno teskih uslova rada. Mesto se zove "Sabeta" samim svojim polozajem na karti sve objasnjava.Ako je tako onda je odlicno to je na Volgi kontinentalna klima sto je za naseg coveka dobro sta si ono po zanimanju ja mislim da ce ti lepo biti tamo dal si vec bio na lekarski ili ti ovo prvi put nerazumem kako dodatni lekarski malo mi pojasni ako hoces![]()
Ma nek lije kisa koliko hoce samo da se sve zavrsi bez ljudskih zrtava!!!
Upravo sam saznao da se dodatni pregled vrsi zbog ekstremno teskih uslova rada. Mesto se zove "Sabeta" samim svojim polozajem na karti sve objasnjava.
https://maps.google.com/maps?q=71.257+72.096+(Sabetta)&ll=71.257,72.096&spn=05.0,05.0&t=k&hl=en
Hvala puno, mnogo smo srecni svi! veliki pozdrav!lepa vest! Cestitam i radujem se za vas!![]()
U vidu bodova koji se preračunavaju u dolare,mesečno.Recimo 50 bodova mu dođe oko 165 dolara.