Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto tako tuzno, Ivana??? Raduj se!:super:
Zato što se za 6 godina koliko smo zajedno nismo nikad razdvajali na ovoliko dugo, i što se sekiram za njega, da li će dobro proći u putu, kako ćemo se čuti, i td :( Ali u suštini se radujem, dugo smo čekali na ovo, kao i svi ostali. Oboje smo srećni što je uopšte dobio taj posao, s obzirom kolika je klriza u državi, ovo nam je premija! :)
Srećan put i od mene svima koji idu večeras! Sve najbolje, i neka vreme brzo prođe:mrgreen:
:cmok2::zag::heart:

Ja sam danas video oglas i zvao. Rekli su mi da dodjem sutra na razgovor i pitali me da li sam spreman da u narednih par dana odem. Spominjali su sever Rusije i satnicu od 4$ plus 500$ u prvoj nedelji da imam za trosak. Ako neko ima nekog ko duze vremena vec radi za Velestrooj, nek me kontaktira na FB ako moze. Zanima me koliko je firma ozbiljna i koliko su radnici sigurni da ce biti ispostovan svaki dogovor. Nisu mi spominjali inace nikakav pregled vec samo da bi mogao do kraja nedelje vec krenuti na put. Inace sam farbar...

moze li mala pomoc... Dok sam citala celu temu, jednom prilikom sam naisla na neciji link sa mapom skoro svih NPS, gde se koja nalazi. Da li bi iko, ikako mogao da mi pomogne da ponovo dodjem do te mape? Hvala unapred!
Ja sam samo na ovu naisao:
NPS2.jpg

Ja sam danas video oglas i zvao. Rekli su mi da dodjem sutra na razgovor i pitali me da li sam spreman da u narednih par dana odem. Spominjali su sever Rusije i satnicu od 4$ plus 500$ u prvoj nedelji da imam za trosak. Ako neko ima nekog ko duze vremena vec radi za Velestrooj, nek me kontaktira na FB ako moze. Zanima me koliko je firma ozbiljna i koliko su radnici sigurni da ce biti ispostovan svaki dogovor. Nisu mi spominjali inace nikakav pregled vec samo da bi mogao do kraja nedelje vec krenuti na put. Inace sam farbar...
Izgleda da vise firma nije ozbiljna cim su spustili satnicu na 4 dolara ja necu ici sugurno za taj novac daleko im lepa kuca stvarno sramota jedna:worth:

ne, narode, ja cu stvarno jednom da posizim kad procitam takvo pitanje... To je uzas! Neka kurta i murta, koja ima neki ulazic u Velesstroj hoce da se ugradi na muci radnika, koji rade u teskima uslovima daleko od svoje kuce!!! I taj olos, koji lezi kuci na svom kaucu jos hoce da otkine od te nesrecne i onako male ( za tu vrstu posla i u tim okolnostima) satnice !!! Vise ne od dnevnice cak, a od SATNICE!!! Dajte meni pistolj da ja nadjem i upucam ovu keretinu!!!

Zato što se za 6 godina koliko smo zajedno nismo nikad razdvajali na ovoliko dugo, i što se sekiram za njega, da li će dobro proći u putu, kako ćemo se čuti, i td :( Ali u suštini se radujem, dugo smo čekali na ovo, kao i svi ostali. Oboje smo srećni što je uopšte dobio taj posao, s obzirom kolika je klriza u državi, ovo nam je premija! :)
Srećan put i od mene svima koji idu večeras! Sve najbolje, i neka vreme brzo prođe:mrgreen:
:cmok2::zag::heart:

Srecan put i od mene i ne sekiraj se, bice sve ok :) Na koliko ide i jel prvi put? Moj prijatelj ode pre neki dan prvi put. Radi net i mob tako da ne brini :)

4 dolara je pocetna, ali retko ko dobije 4!!! bas lelemudi i oni koji se prijave kao majstori i dobiju drugu kategoriju a ne znaju ni za trecu !!!

I ja sam to pretpostavljao. A mozes li mi reci kolika je realna satnica koju moze da zaradi neko ko zna posao i hoce da radi? I jel ima slobodnog dana ako znas? Voleo bih da prikupim sto vise informacija pre nego sto odlucim dal cu otici, a to je do sutra. Pored ove, imam ponudu i u Nemacku da idem, al mi je tamo posao na crno pa vagam izmedju ove dve opcije. Hvala puno u svakom slucaju.

4 dolara je pocetna, ali retko ko dobije 4!!! bas lelemudi i oni koji se prijave kao majstori i dobiju drugu kategoriju a ne znaju ni za trecu !!!

E tako vec moze da ti koji nemaju pojima imaju taj novac ali majstori koji znaju svoj posao i imaju ucinak da imaju tako malo to stvarno nije uredu mora da se pokaze znanje i ucinak ja sam uvek bio za to mora majstor da bude vreden jel dobar majstor mora da bude vredan odgovoran stabilna licnost da bude jaka karika u tom lancu onda ide posao ko podmazan a valjda ce to ceniti nadam se :D

Evo i mene medju vama.Ja sam isao na razgovor u Hopex 21.08.2013.receno mi je jasno i verujem iskreno o uslovima rada a bilo je reci i o vremenu odnosno klimi,ali jasno je to je strogi sever.jedino sto nisu rekli to je tacno ili priblizno vreme odlaska evo vec mesec dana ja cekam poslao sam sva originalna dokumenta,radnu knizicu ,pasos itd.i sada cekam.javio sam se za posao zidara.mozda neko zna da mi kaze nesto koliko se ceka na odlazak ili to potpisivanje ugovora.nije bilo reci o nikakvom lekarskom pregledu dali su mi samo listing o potrebnoj dokumentaciji koju trebam da dostavim u sto kracem roku.poz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back