tijana.vit
Primećen član
- Poruka
- 527
srecno draga ,,,jel na 6 meseci _dobio ....Dobili smo radnu dozvolu,tj dragi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srecno draga ,,,jel na 6 meseci _dobio ....Dobili smo radnu dozvolu,tj dragi![]()
Hvala na odgovoru!Od provere do sada prošlo je 5 meseci.Prvi put je odputovao u maju i posle mesec dana vratio se kući.Drugi put u julu i sad bi trebao oko 5-6 oktobra da se vrati na "nekoliko"dana pa nazad.
Brate grobare,odlicno receno... tj potpuno se slazemJa sam dobio pozitivan odgovor iz Moskve za posao inženjera geodezije.
Već sam bio u RF, tako da znam manje više šta me čeka.
Interesantno da sam imao probleme samo sa našim ljudima tamo a sa Rusima, Uzbecima, Tadžicima nikad.
pa jel se dolazi kuci za tih 6 meseci ,,,,ahahahaha ja molim boga da moj ne dobije ,,,te papirejesteee![]()
Dobili smo radnu dozvolu,tj dragi![]()
A joj draga Tijana,a zamisli moj dragi otisao na dva meseca,a dolazi tek za devet meseci.....Ali sto smo trazili to smo i dobili....Sto rece drugar Gile hvala ti Velesstroje na ukazanom poverenju....Danas mi bas dragi kaze da im Velestroj svakog dana puni frizider + klopa na gradilistu......pa to stvarno nema ni u jednoj firmi-mislim koliko ja znam....pa jel se dolazi kuci za tih 6 meseci ,,,,ahahahaha ja molim boga da moj ne dobije ,,,te papire![]()
A joj draga Tijana,a zamisli moj dragi otisao na dva meseca,a dolazi tek za devet meseci.....Ali sto smo trazili to smo i dobili....Sto rece drugar Gile hvala ti Velesstroje na ukazanom poverenju....Danas mi bas dragi kaze da im Velestroj svakog dana puni frizider + klopa na gradilistu......pa to stvarno nema ni u jednoj firmi-mislim koliko ja znam....![]()
pa jel se dolazi kuci za tih 6 meseci ,,,,ahahahaha ja molim boga da moj ne dobije ,,,te papire![]()
Draga i tvoj muzic ide u Grusovaja?Meni moj dragi kaze da dobija zeleni karton za taj Krasnodarski okrug,dobio je neku 006 radnu vizu i sad ceka samo lekarski...Uskoro će se družiti![]()
Draga i tvoj muzic ide u Grusovaja?Meni moj dragi kaze da dobija zeleni karton za taj Krasnodarski okrug,dobio je neku 006 radnu vizu i sad ceka samo lekarski...![]()
E onda se ne brini nista imace tamo sve sto god mu zatreba....Moj dragi ima cak i WI-FI u zgradi,tako da preko skajpa moze da se prica bez seckanja i slicnih smetnji...Na gradilistu Grusovaja ima posla najmanje 5 godina,zato im i rade zelene kartone hoce da oforme stalnu ekipu inace tamo se nalazi tek 15-tak Srba.....Ja mislim da su tamo najbolji uslovi od svih gradilista Velesstroja.....a tek Crno more koje je mom dragom udaljeno 10-tak minuta od smestaja....Ne znam još detalje ali definitivno ide tamo![]()
slobodno mozes da se opustis ,,,,hahahahha dug je to period ,,,moj dragi bije tamo treci mesec, a mogu misliti kakva je frka na duze , ali necu misliti jos unapred ...tesim se samaA joj draga Tijana,a zamisli moj dragi otisao na dva meseca,a dolazi tek za devet meseci.....Ali sto smo trazili to smo i dobili....Sto rece drugar Gile hvala ti Velesstroje na ukazanom poverenju....Danas mi bas dragi kaze da im Velestroj svakog dana puni frizider + klopa na gradilistu......pa to stvarno nema ni u jednoj firmi-mislim koliko ja znam....![]()
E onda se ne brini nista imace tamo sve sto god mu zatreba....Moj dragi ima cak i WI-FI u zgradi,tako da preko skajpa moze da se prica bez seckanja i slicnih smetnji...Na gradilistu Grusovaja ima posla najmanje 5 godina,zato im i rade zelene kartone hoce da oforme stalnu ekipu inace tamo se nalazi tek 15-tak Srba.....Ja mislim da su tamo najbolji uslovi od svih gradilista Velesstroja.....a tek Crno more koje je mom dragom udaljeno 10-tak minuta od smestaja....![]()
ma i ja resila da idem ,,,samo necu Magdan ,juce pao sneg ,kazu zima otpadaju usi ,,,ccccc,,,a ostalo moze sve dolazi u obzir ,,,Hoću i ja da idem![]()
ma i ja resila da idem ,,,samo necu Magdan ,juce pao sneg ,kazu zima otpadaju usi ,,,ccccc,,,a ostalo moze sve dolazi u obzir ,,,![]()
imam i ja dva kauboja pa malo dve babe da se angazuju ,,,malo deda ,,,op cup dva meseca i parica ostane ,,,al je lako reciIdemo kod moreta,samo šta ću s detetom![]()
imam i ja dva kauboja pa malo dve babe da se angazuju ,,,malo deda ,,,op cup dva meseca i parica ostane ,,,al je lako reci........
samo mi jos reci koliko je karta pa da umrem odma ahahahahah5 eura kosta smestaj u Grusovaja ako neko hoce da ide..mislim ako neka zena kao na primer ja krene da krizira ili mozemo nasim momcima da se uvalimo na gajbu tamo negde oko Nove Godine...Velesstroje jel moze... ?![]()
ma ko ih sisa ,,,bitno da bi nama bilo super ,,,oni nek se snalaze ,,mora se kriza udarila ,,,jaojNisam sigurna ko bi bio više oduševljen,babe i dede zbog čuvanja potomka ili dragi kad bi me video na vratima![]()
samo mi jos reci koliko je karta pa da umrem odma ahahahahah
- - - - - - - - - -
ma ko ih sisa ,,,bitno da bi nama bilo super ,,,oni nek se snalaze ,,mora se kriza udarila ,,,jaoj![]()
Pozz svima. Vidim ljudi sve vise dobijaju radne dozvole a ja odbio lekarski i dobio status u firmi ''ZABRANJEN''. Posle onog hapsenja u Tyumenu,zvali su sve na lekarski pregled za ubrzani proces dobijanja radne dozvole na 6 meseci,ja sam odbio. Iz razloga sto mislim da ja (licno),ne bih mogao da izdrzim taj period,bez da idem kuci. Tad mi je receno da cu dobiti ''otkaz'' i da vise necu biti pozivan. Ja sam rekao da bih i dalje radio ali na krace KAO I DO SAD STO SE ISLO od,jednog do 3 meseca + prelazi u Kazakstan ko i koliko hoce. Na to mi je direktor da ga ne imenujem rekao da tih ''IGRICA'' vise nema i da tako vise ne moze (A BILO JE IGRICA). Sad tenutno sam na spisku za dobijanje priglasenja ali pored mog imena stoji ''ZABRANJEN''.. Trazio sam svoja dokumenta nazad i ljubazno se zahvalio sluzbenici kraj telefona. Imam ugovor na 6 meseci do 1.12.2013 godine,koji je izgleda mrtvo slovo na papiru. To je moja prica i jedna druga strana medalje. Prosao sam kao najgori neki tamo,a nisam,cak sta vise,radio sam posteno,malo pricao i gledao sta se radi a radi se svasta,bukvalno,mnogo losih ljudi na jednom mestu,mnogo vise nego dobrih i postenih,cast izuzecima. Meni je savest cista i vrata nisam zatvorio zadnjicom a ove ljude iz Velestroja pa i njih boli uvo za jednog obicnog bravara. Na kraju ziveo sam i bez Velestroja,pa zivecu valjda i sad.