morpheusxxx
Zainteresovan član
- Poruka
- 165
hahahahahahaha dobro je sto prati ovu temu ali losa je sto nije legalizovao firmu.
Каква црна фирма... класичан муфљуз!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahahaha dobro je sto prati ovu temu ali losa je sto nije legalizovao firmu.
evo i trece jel sad u redu
Pisao sam pre par dana ,pa pogledaj!Ide li neko sutra vece za nps11 i dal neko zna nesto o tom radilistu posto ja idem tamo i prvi put sve informacije su dobrodosle
Prodjose 4 meseca i jos nista. Ima li jos nekoga da ceka toliko?
Pogledajte prilog 302566Pogledajte prilog 302567Pogledajte prilog 302568Pogledajte prilog 302569Pogledajte prilog 302570
- - - - - - - - - -
evo,kao sto sam i obecala...malo slika sa NPS 19...moj muz je zadovoljan....kaze da je bila super ekipa i voleo bi bas tamo da se vrati
Ljiljo, uzmi njemu mikroHvon!![]()
![]()
hahahahahahah umirem pola sata nemogu doci sebihahahahahaahahahahhahahaaha
Bar im smestaj izgleda puno bolje i cistije od onog na nps 11, gde je moj suprug!
Nps 9 ljudi pomagjte..zeza me net pa ne mogu u nazad jedva mi i poslednje poruke objavljuje....Zna li neko nesto o Nps9..makar gde je to... ?[/
mozda ti ova mapa pomogne...obelezena su gradilista...uvelicaj sliku pa potrazi
http://pho.to/3XBl9
Pozdrav svima na forumu.
Ljudi dali je neko bio na gradilistu SABETA oblast JAMALIJA ?
Ako neko nesta zna neka javi: kakvi su uslovi na gradilistu, kakve su internet i mobilne veze, sta konkretno bravari rade, sta poneti od garderobe (mislim da je
tamo jako hladno) i najmanja sitnica moze da pomogne.
Unapred HVALA.![]()
![]()
![]()
Tata mi je otišao na nps 11, nema nikakve mreže za mobilni, reče - mobilni mu služi samo da gleda na sat. Imaju "čet sobu", tv salu, salu za rekreaciju i stoni tenis. Ne znam šta se tačno nalazi u toj "čet sobi", ima li računara, ali on je poneo svoj laptop i mi se čujemo preko skype-a. Hrana je dobra, nije hladno, za sad. Radi od 08:00 do 20:00. Inače, sat im ide 8 h ispred našeg.
molio bi te ako bi mi hteo dati neke podatke o tvome ocu da ga pronadem i da se javim kuci preko njegovog latopa jer ja ne nosm ovaj mi je od cerke a njoj treba unapred HVALAHvala na informacijama posto veceras idem na nps 11 kako kazes telefon slobodno mogu ostaviti kuci posto imam rucni sat
solari hvala za slike mnogo govore o mestu i vremenu gde svi treba da idemo. Od mene ocekujete slike isto cim stignem aktivirao sam preko mog sajta karticu da imam signal na celoj teritoriji RF signal evo i jedna informacija za sve koji to nisu znali a ja malo zaboravio na taj detalj.
Svi koji su kupili MTS karticu u RF imaju i svoj deo sajta gde mogu da upravljaju sa svojim podesavanjima ali i da menjaju tarife i ostale dodatke skupljaju bodove koje mogu da koriste u besplatne minute i jos mnogo toga. evo link.
http://www.bonus.mts.ru/ru/pmsdata.html?target=mts_bonus/index/feedback_html
Ovde se vidi samo jedan deo recimo ja za ovo vreme koje nisam bio u RF imam skupljeno 1159 bailova koji vaze mi i sad mogu da ih menjam za besplaten minute to su vam kao ovi paketi kod nas samo sto u RF imas i mogucnost da sam kreiras svoj paket i upravljas sa svomim telefonom i svim opcijama.
Ja znam da postoji prijatelju ali mozda ima onih koji to neznaju p sam zato i objavio ovo nema ljutis.Kod svih provajdera u RF postoji mogucnost upravljanja... Licni kabinet!
Ja znam da postoji prijatelju ali mozda ima onih koji to neznaju p sam zato i objavio ovo nema ljutis.
Dali ima ko u Tjumenu da je sad ili da je bio tamo???
Ja idem tamo uskoro pa me interesuju uslovi vremenski i sve ostalo sto mi moze koristiti, unapred zahvalan na svim informacijama.
Slazem se.Srpski majstori sa važećim diplomama i sertifikatima (zidari,tesari,armirači,varioci i pre svih argonci), zašto podcenjujete svoje znanje i radite po tako sramno niskim satnicama?Zašto dozvoljavate da sa vama manipulišu po sibirskim tajgama koje kakvi dekretno unapredjeni bivši taxsisti,trgovci,propali muzičari,konobari ili po srpski rečeno "dupeviraši".Čast izuzetcima,mada stručnog i kvalitetnog kadra u Hopexu i da nema.U Velesstroju isto !Većina ovde forumaša reći će da, znamo sve to..., al' mora se jer se udarilo u zid! Situacija jeste teška, ali ko već mora da ide vani neka barem i nešto i zaradi. Verujte mi na reč da radeći po sibirskim tajgama za neto platu od 1800 $ nećete ništa zaraditi osim bolesti. Prividno da, nekih desetak hiljada dolara za tih šest meseci, ali šta posle?!Niko vam ne garantuje da će te se vratiti i kada . Čekate tako mesecima da ponovo odete i da radite, a za to vreme prinudjeni ste da tesko stečenu crkavicu trošite na goli život dok vas "Princeze i Manekeni" na kvačilu drže sa obećavajućim i lažnim datumima za skorašnji odlazak. Zbog takvog, najblaže rečeno zavitlavanja i neizvesnosti i ono malo posla sto iskrsne kući ne možete da uzmete i da uradite. Vreme vam tako nepovratno odlazi a finansijski minus sve veći i veći zbog čega panično grizete da što pre ponovo odete i da radite ne pitajuci za cenu i uslove rada. Poslodavci.., za sve to vreme radosno ruke trljaju.Da li ste se ikada zapitali zasto je u rusiji najniža cena satnice?Ja sam sebe pitao pre nepune dve godine i od tada u zlatiborsku i u dobanovačku vise ne zalazim .Radim i dalje isti posao ali za veči novac,i pre svega duzno poštovanje kojeg u velesstroju i hopexu nije bilo.