Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj dragi je danas popodne dobio poziv iz Velesstroja..Karta mu je kupljena,putuje u ponedeljak za Krasnodar..Inace 18 dana je proslo od kako je dosao sa Nps1,znaci ne ceka se mesecima....
tyumen,bolje da je Magadan
Metalci,varioci moji

- - - - - - - - - -

Moj dragi je danas popodne dobio poziv iz Velesstroja..Karta mu je kupljena,putuje u ponedeljak za Krasnodar..Inace 18 dana je proslo od kako je dosao sa Nps1,znaci ne ceka se mesecima....

sretan put i sve najbolje

a sad ovo

Sve što si rekao stoji. Znam da si pisao svoje iskustvo jer ga imaš i sa najboljom namerom. I jako mi je drago što je moj crveno-zeleni pritisak upalio pa si se predstavio .šta ću....kad sam umilno žensko :manikir:
Sad znamo ko nam piše i već je lakše.
Razumem ja mnogo toga, a takodje i zašto ovi ljudi odlaze baš tamo. Zar misliš da bih bila ovakva na temi da ne razumem i da nisam odbolovala svaku tugu ovde rečenu sa ovim ljudima? Znam i da imaju nedoumice, da se lome....Nećemo o tome, nisam ja bitna, samo mislim da se ne mora sve reći i prst u ranu gurnuti.
Ovako ćemo, otvoriću novu temu pod naslovom "gradjevinski poslovi u inostranstvu" gde možeš da napišeš sve te informacije i pomogneš našim ljudima i njihovim porodicama. Naravno to mogu učiniti i drugi. tako će ova tema ostati Rusija.
Može?
LJILJO,dobra ideja jer toliko mi je stiglo privatnih poruka da ja zaista ne mogu na sve pojedinačno i odgovorati.Dakle, Majčica nek otvori novu temu i da na jednom mestu to sve sutra u toku dana bude i napisano.

LJILJO,dobra ideja jer toliko mi je stiglo privatnih poruka da ja zaista ne mogu na sve pojedinačno i odgovorati.Dakle, Majčica nek otvori novu temu i da na jednom mestu to sve sutra u toku dana bude i napisano.

Ok......samo da utvrdimo i ovde pravila za tamo koja će nam svima olakšati rad.

1. Nema oglašavanja konkursa od strane firmi niti reklamiranja
2. Samo informacije, šala, prenos iskustva
3. recite, gde potražiti posao, dajte link ili informacije otkucajte
4. nema ličnog dogovaranja.......imate pp za to

Evo da se i ja javim, nisam odavno :) Konačno su pozvali i mog dečka da dođe na taj čuveni lekarski...Zvali su ga juče, a lekarski mu je zakazan za danas. Ne zna se ni kad ni gde ide, ali bitno je da su ga pozvali, jer pretpostavljam da neće dugo čekati da ode za Rusiju :)

Evo da se i ja javim, nisam odavno :) Konačno su pozvali i mog dečka da dođe na taj čuveni lekarski...Zvali su ga juče, a lekarski mu je zakazan za danas. Ne zna se ni kad ni gde ide, ali bitno je da su ga pozvali, jer pretpostavljam da neće dugo čekati da ode za Rusiju :)

Mene su juce zvali da idem turisticki 2 mes,verovatno presek ili ci ali o lekarskom ni reci,hmm:think:

Dragi večeras ide na drugi presek u Kazahstan,držite palčeve. :ok:I povećana mu satnica :super:[/QUO

Molim te reci mi dali jos traze radnike za Kazahstan i koja je to firma, vec duze vremena trazim posao ali se bojim losih firmi i prevaranata. Hvala:bye:

Cela tema je vezana za Velestroj "naviše":D posao je u Rusiji samo se preseci rade za Kazahstan.

- - - - - - - - - -

:think::think:
:think:Znaci tajna je u pletenju tj carapama,ili..ne:dash:

Bez majkinih čarapki nikako :rotf:

Recite mi molim vas kako se najbolje prijaviti za rad u velestroju, jer sam sad zvao agenciju i jedan prijatan mi glas rece 300e od plate i 1500din za proveru znanja, nije li to puno i ima li neki direktan kontakt sa tom firmom. Ako neko zna molim da mi kaze ako treba i ja cu isplesti jedan par vunenih...:hahaha:

Recite mi molim vas kako se najbolje prijaviti za rad u velestroju, jer sam sad zvao agenciju i jedan prijatan mi glas rece 300e od plate i 1500din za proveru znanja, nije li to puno i ima li neki direktan kontakt sa tom firmom. Ako neko zna molim da mi kaze ako treba i ja cu isplesti jedan par vunenih...:hahaha:

:eek: konkurencija :evil:
a jel ti znaš pirinač bod?...m? :rotf:

nešo, čitaj temu.....ima telefona, saveta, objašnjenja, svega

ps....čitaj unazad .......ozbiljno

Dragomire onda cemo zajedno u Tjumen dobro je da imam nekog iz Srbije da idemo zajedno :) Poslao sam ti pp procitaj pa se cujemo
za Tjumen se pricalo da se nece ici vise turisticki , zbog poslednjih racija itd,,, ali eto ponovo salju na taj nacin ,,,pricalo se da ko tamo ne pristane na presek nece vcise biti pozvan , ,, i da tamo su najmanje satnice izgleda ,,,pa su trebali povecavati satnice radnicima da bi ostajali , verovatno nista ni od toga ,,,vreme je do zadnja dva dana bilo ko i ovde ,,,sada je zahladilo i ranije pada mrak ,,,razlika je 4 h napred ,,,tamo su vodili ljude na lekarski pregled ,po principu da im rade radne papire , mada izgleda da je i to mazanje ociju ,,,ali nije lose ,,,nije velika zima ,,hrana i sve ostalo lux ,,,samo napred ,,,grad blizu ,,,srecno

gradiliste je ogromno ,,,zabijanja laktova ima puno ,,,sto rece majka ljudi i cudi ,,, mom muzu je sef neki zamenski narusio privatnost ,,,rekao je satnicu ostalim kolegama iz grupe , to ne smeju raditi ,,,a kako vas gledaju kad imate 1 dolar vecu stanicu , ne moze se ni zamisliti a ne 1,5 ...

za Tjumen se pricalo da se nece ici vise turisticki , zbog poslednjih racija itd,,, ali eto ponovo salju na taj nacin ,,,pricalo se da ko tamo ne pristane na presek nece vcise biti pozvan , ,, i da tamo su najmanje satnice izgleda ,,,pa su trebali povecavati satnice radnicima da bi ostajali , verovatno nista ni od toga ,,,vreme je do zadnja dva dana bilo ko i ovde ,,,sada je zahladilo i ranije pada mrak ,,,razlika je 4 h napred ,,,tamo su vodili ljude na lekarski pregled ,po principu da im rade radne papire , mada izgleda da je i to mazanje ociju ,,,ali nije lose ,,,nije velika zima ,,hrana i sve ostalo lux ,,,samo napred ,,,grad blizu ,,,srecno

Meni su ponudili da odem mesec dana jer se navodno cekaju papiri mesec dana pa da negubim vreme idem prvi mesec kao turista dok papiri nebudu gotovi onda nazad na dva tri dana i opet na posao na 6 meseci sa papirima,danas bio na lekarskom prosao :) cekam da me zovu i jave samo kad letim sledece nedelje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back