Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Најближи град Ленск, Јакутска област. Има горе мапа написано НПС11, није вирус. Пусти жене, пролупале, дуго без мужева.:lol:

:eek::evil:........lele kad te dovatim.....ima samo tastatura da ostane od teb
čitaj ti ovo sa tvog linka .......pozovi ženće da ti pomogne :zcepanje::zcepanje:

ÿØÿà�JFIF������ÿþ�>CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), default quality
ÿÛ�C�

$.' ",#(7),01444'9=82<.342ÿÛ�C

2!!22222222222222222222222222222222222222222222222222ÿÀ�
\Ž"�ÿÄ�����������
ÿÄ�µ���}�!1AQa"q2‘¡#B±ÁRÑð$3br‚
%&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyzƒ„…†‡ˆ‰Š’“”•–—˜™š¢£¤¥¦§¨©ª²³´µ¶·¸¹ºÂÃÄÅÆÇÈÉÊÒÓÔÕÖרÙÚáâãäåæçèéêñòóôõö÷øùúÿÄ��������
ÿÄ�µ��w�!1AQaq"2B‘¡±Á #3RðbrÑ
$4á%ñ&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz‚ƒ„…†‡ˆ‰Š’“”•–—˜™š¢£¤¥¦§¨©ª²³´µ¶·¸¹ºÂÃÄÅÆÇÈÉÊÒÓÔÕÖרÙÚâãäåæçèéêòóôõö÷øùúÿÚ���?�÷
;QGjã6EPER(¢Š`QE�QE
(¢€
(¢€
(¢¤¥4”
Q@˜QE�JSI@ÐQE�QE�RRÒP�i;RšNÔ�RRÒS�¢Š)�RRÒP�i)M%�”´”Æ”´”(¢Š�))i(;QGj((¢Š”´”+6ÎþîîGsmv‹$‘ù†r_åf\íÛŽ«ýêÒ®tÝÇeá‹ée`35ʨ'˜ÊáWñ5QW%»‘ÝA0cѸ_½µÁÅ*Í t‘áHlƒ\³›;y®!mæCª›jnÞÿ�3c¶vñ߁ޣS(žd‚[i^BTÄ…cÝ·Óssǯj§sw˜›¶ï\çn3ßÇåÍ$²Ç
ï–EEþó
åd’ê+Âò<8Ôù,HOøöüú~µgí±ÞjVÿ�oy1y©¿vèÞL!R¤÷ÚX~
G Ô΀ËnÝ"¨Q–ÉÆ>¹ $¶TŠuÊé)‡ÍÀÝ&Ãþè=º}Þ´/o‘-…åýËÛZ¹ÄPÇ÷ä÷§ìú„y§.X«¶oÒW)c¬éW·"K«»IÛ„3QϧSZ¿Ú²Ç›g¶’KÕm»`ö‹�¡SæøÇYJ‡ñU‹×·qÙ[4¯ÏeNîÝ”{šóï\åX³–6ig#‘½Žqø*ö«®ù2%ÅðP ýÜë·ûÍïÿ�ê®XïšN¬îÇ©ä“^î_„týù'šæ

dobra vam sreca svima evo i ja da se javim,ovde se radi,vreme je sareno,hteo sam da pitam DR X ako moza da pita supruga i da napise
kakvo je to stanje u Magadanu,kakvi su uslovi posto nasto planiraju da nas prebace tamo na neku ispomoc inace ja sam na nps -19 pa me interesuje posto ovde sefovi nas ubedjuju da ako odemo tamo imacemo 20 posto na platu kao zbog vremenskih uslova,pa znali on nesto oko tih stimulansa i o cemu se to radi tamo,pozz svima

dobra vam sreca svima evo i ja da se javim,ovde se radi,vreme je sareno,hteo sam da pitam DR X ako moza da pita supruga i da napise
kakvo je to stanje u Magadanu,kakvi su uslovi posto nasto planiraju da nas prebace tamo na neku ispomoc inace ja sam na nps -19 pa me interesuje posto ovde sefovi nas ubedjuju da ako odemo tamo imacemo 20 posto na platu kao zbog vremenskih uslova,pa znali on nesto oko tih stimulansa i o cemu se to radi tamo,pozz svima

To je Danin suprug u Magadanu!

Eh,sad sam zvao Velesstroj,mozda pun nade koje sve manje imam.
Glas sa druge strane zice odgovara:Nemamo jos nista nazalost za vas,budite dostupni:koji klise majko moja a ja sve zarad para,vecih mislim trpim.
Pa ovo ubija inteligenciju ako je jos imam,nema posla za jednog jebenog brusaca a ovamo na probi kule gradovi Tjumen.
Doduse predao papire 8og avg,ma ko to vise zna.
Pozdrav svima.

Samo da javim da mi je suprug stigao u Sochi kaze da je put veoma naporan posto se putuje preko sedamdeset sati u punom autobusu,sa smestajem je prezadovoljan klopa i nije tako losa mada bi porcije mogle da budu malo vece.Grad je veoma prljav posto su gradilista na svakom koraku i skup.A za isplatu cu vas obestavati.To su trenutne informacije za one koji hoce da rade za firmu N Gorod u Sochiu

Samo da javim da mi je suprug stigao u Sochi kaze da je put veoma naporan posto se putuje preko sedamdeset sati u punom autobusu,sa smestajem je prezadovoljan klopa i nije tako losa mada bi porcije mogle da budu malo vece.Grad je veoma prljav posto su gradilista na svakom koraku i skup.A za isplatu cu vas obestavati.To su trenutne informacije za one koji hoce da rade za firmu N Gorod u Sochiu

Pisala sam o tome kako mi je muž bio u rusiji godinu dana...e, pa bio je baš u toj firmi u Sočiju. Nije bio zadovoljan platom (to je bilo 2008/2009god.) e sad, da li se nešto promenilo na bolje, nadam se. Oni su imali dobar smeštaj i hranu, ali samo dva obroka i nedeljom se sami snalaze za hranu tako da mu je puno novca odlazilo na to. Nama je i to nešto značilo jer imali smo dva studenta. Sad pre 01.05. je ponovo otišao neki njegov drugar i stalno ga zove da dođe...kao nije kao pre, satnica je za početak 4.5 dolara....tako da ćemo pratiti tvoje izveštaje, mada muž je rešio da tamo neće ići.
Inače grad je predivan, videće kad bude slobodan i bude šetao, ali i skup.

inace pozdrav za drinajcu,ljilju,tijanu i sve aktivne forumase koji drze ovu temu aktivnu...

:uja: :hvala:
lepo što si se javio :klap:

- - - - - - - - - -

Glas sa druge strane zice odgovara:Nemamo jos nista nazalost za vas,budite dostupni:koji klise majko moja a ja sve zarad para,vecih mislim trpim.
Pa ovo ubija inteligenciju ako je jos imam,nema posla za jednog jebenog brusaca a ovamo na probi kule gradovi Tjumen.
Pozdrav svima.

ajde, glavu gore....:strika:

Pozdrav svima.
svi mi koji cekamo razmisjmo isto,vajda ce doci red i nas da pozovu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back