draganabp84@gmail.com
Početnik
- Poruka
- 42
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најближи град Ленск, Јакутска област. Има горе мапа написано НПС11, није вирус. Пусти жене, пролупале, дуго без мужева.![]()
Da si rekla majko malo ranije, da sam poneo neke sibirske travuljke...doktore......majka odobrila, svi te vide....nešto me žiga u krsta![]()
Da si rekla majko malo ranije, da sam poneo neke sibirske travuljke...
Nedavno se vratih sa nps2, Novi Urengoj
Jedno pitanje kad se vratis da li opet ides u isto mesto?
Draga Dano, ne mora da znači. Meni su rekli da se vraćam na isto,pa su promenuli. U subotu letimna nps11
Bilo bi dobro da se ne ide u isto mesto.Suprug je u Magadanu i rekao je da ce dobro razmisliti o vracanju.SRECAN PUT![]()
Hvala!
dobra vam sreca svima evo i ja da se javim,ovde se radi,vreme je sareno,hteo sam da pitam DR X ako moza da pita supruga i da napise
kakvo je to stanje u Magadanu,kakvi su uslovi posto nasto planiraju da nas prebace tamo na neku ispomoc inace ja sam na nps -19 pa me interesuje posto ovde sefovi nas ubedjuju da ako odemo tamo imacemo 20 posto na platu kao zbog vremenskih uslova,pa znali on nesto oko tih stimulansa i o cemu se to radi tamo,pozz svima
Samo da javim da mi je suprug stigao u Sochi kaze da je put veoma naporan posto se putuje preko sedamdeset sati u punom autobusu,sa smestajem je prezadovoljan klopa i nije tako losa mada bi porcije mogle da budu malo vece.Grad je veoma prljav posto su gradilista na svakom koraku i skup.A za isplatu cu vas obestavati.To su trenutne informacije za one koji hoce da rade za firmu N Gorod u Sochiu
inace pozdrav za drinajcu,ljilju,tijanu i sve aktivne forumase koji drze ovu temu aktivnu...
Eh,sad sam zvao Velesstroj,mozda pun nade koje sve manje imam.
Glas sa druge strane zice odgovara:Nemamo jos nista nazalost za vas,budite dostupni:koji klise majko moja a ja sve zarad para,vecih mislim trpim.
Pa ovo ubija inteligenciju ako je jos imam,nema posla za jednog jebenog brusaca a ovamo na probi kule gradovi Tjumen.
Doduse predao papire 8og avg,ma ko to vise zna.
Pozdrav svima.
svi mi koji cekamo razmisjmo isto,vajda ce doci red i nas da pozovuEh,sad sam zvao Velesstroj,mozda pun nade koje sve manje imam.
Glas sa druge strane zice odgovara:Nemamo jos nista nazalost za vas,budite dostupni:koji klise majko moja a ja sve zarad para,vecih mislim trpim.
Pa ovo ubija inteligenciju ako je jos imam,nema posla za jednog jebenog brusaca a ovamo na probi kule gradovi Tjumen.
Doduse predao papire 8og avg,ma ko to vise zna.
Pozdrav svima.