LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znali netko koliko traje procedura od razgovora za posao do same realizacije, odnosno samog odlaska za Rusiju?
Unaprijed hvala
OOOO srecno sve naj naj nek te prati ,,,a za ostalo ces se snaciUff,dobro sam prosaoStrikaj,majka brze,treba mi za cetvrtak.Odo na 19.Nije jos karta stigla ali nek stignu carapci.
OOOO srecno sve naj naj nek te prati ,,,a za ostalo ces se snaci...de ti je drinjaca da ga nisi sto naljutio
OOOO srecno sve naj naj nek te prati ,,,a za ostalo ces se snaci...de ti je drinjaca da ga nisi sto naljutio
Bio na razgovoru i dobio posao. E sad čekanje na vizu i sve ostalo :-)
Uff,dobro sam prosaoStrikaj,majka brze,treba mi za cetvrtak.Odo na 19.Nije jos karta stigla ali nek stignu carapci.
Od mesečke do godinice i po.A postoji i opcija da te zaborave!Zato svaki sedmi dan zovi,svaki petnaesti kumi,a mesečno obavezno kuc kuc,kuc kuc... Princeze obožavaju ladu s jagodicama i tako to....Znali netko koliko traje procedura od razgovora za posao do same realizacije, odnosno samog odlaska za Rusiju?
Unaprijed hvala
Od mesečke do godinice i po.A postoji i opcija da te zaborave!Zato svaki sedmi dan zovi,svaki petnaesti kumi,a mesečno obavezno kuc kuc,kuc kuc... Princeze obožavaju ladu s jagodicama i tako to....
Da li je meko isao u Rusiju preko SIV INVESTA? Imali neko iskustvo sa njima?Sve si pravilno napisao - sve stoji i cekanje i neizvesnost... Ti si u NISu preko Revnosti ili direktno zaposlio se? Ako direktno, onda dobro, a ako preko Revnosti, onda plata ce biti smesna.. Al bitno da se nesto radi i to je pravilna odluka, mislim. Ako ne tajna, na koju si platu primljen u nisu?
A sad za ove sto posmatraju sa strane.Ajmo sad svi polako napolje.BRZOO
Svaka informacija za 19 donosi cvece i cokoladu.
Svaka cast ti si najbrzi koji ce da ode putem RusijeHvala Zex_Zr na broju telefona nazvao sam dans Velesstroj i bio danas odma u BG prosao sve one ispitivace i prosao, najverovtnije idem krajem nedelje za RF Jakutsk je gradiliste ali neznam tacno jos to su spominjali. Ako ima ko da radi tamo voleo bih da cujem kako je i da mi da kakav savet.
Zex_Zr Hvala jos jednom
moj muz je tamo...hladno je BAS...non stop su kise...sef je EXTRA....ima ih oko 500 na gradilistu su kontejneri...hrana kada se naviknes nije losa...30 km je prva varosica....nedeljom se radi do 13 i onda ides u nabavku za licne potrebe.ako nosis lap top ponesi i pojacivac bez toga nista.Putujes do moskve oko 3 sata pa odatle jos 7...ako te jos nesto zanima pitaj![]()
Da ako sve to bude kako su rekli izgleda da cu da budem jedan od 1000 koji je otisao za 5 dana od dana prijaveSvaka cast ti si najbrzi koji ce da ode putem Rusije![]()
Da ako sve to bude kako su rekli izgleda da cu da budem jedan od 1000 koji je otisao za 5 dana od dana prijave![]()