Bojic Daniela
Početnik
- Poruka
- 34
I to sto kazes.Samo ne zivi se vecno.Pozuri.![]()
svi negde zure ja volim sve na tenane,bitno je da sam ja svatila na vreme,zamisli da smo otisli u Zlatiborsku 5

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to sto kazes.Samo ne zivi se vecno.Pozuri.![]()
Слабо перу чаше и тањире.. тако да линекс мораш да пијеш често.Зар у Велесстроју нису наши кувари? Необично! Мада... храна као храна.. руска,српска...ја не видим неку разлику....
Зар у Велесстроју нису наши кувари? Необично! Мада... храна као храна.. руска,српска...ја не видим неку разлику....
Не могу ништа да тврдим али није логично! Бар није тако у неким фирмама које ја знам...
Рецимо знам једног дечка који је добио шећер.. Фирма му све платила.. Болница,лекови.. Одмах по изласку наставио да ради..
Sto se tice Maneta, Maniše zaobidjite, verovatnoca da vam uzme 100e je velika,a da odete je 1%.To vam pricam iz iskustva.Na kraju ovoj temi izgleda treba promeniti ime u Posao u Velestroju, jer se sve izgleda vrti oko toga.Ovaj forum postade ekstra reklama za Velestroj.
Ja sam uspeo da dodjem napokon do Rusije i posla, uskoro cu saznati i da li je bilo vredno cekanja i cimanja (kada stigne plata).Pozdrav iz Sibira
Molim bez pominjanja imena ljudi jer oni nisu tu da kažu išta, osim ovih firmi i vlasnika firmi koji su osvedočeni prevaranti. Još ako je tužba u pitanju, ovo svakako nije mesto za iznošenje detalja.
До краја септембра ништаdva kuvara podnela zahtev za posao i cekaju ,jos malo pa mesec dana nista ni pozviv niti sta...
E sad salu na stranu jel ima neka pouzdana firma sem Velestroja ili ti Hopexa sto salje za Rusiju.Ne mora RUsija moze CG ili SLovenija a da traze tesare
dva kuvara podnela zahtev za posao i cekaju ,jos malo pa mesec dana nista ni pozviv niti sta...
izvini te,cisto radi informacije vas pitam,ja radim u velesstroyu inace ali eto neznam nisam se nikad raspitivao u firmi za to,
recite mi sta je potrebno i sta traze od dokumentacije za taj posao,jeste li to u zlatiborsku isli da predajete ili sta kako?
Hrana je jako loša,ne kvalitetna i nedovoljno kalorična.Jesu nasi kuvari, ali na gradilistima imas i Rusa, Kirgiza, itd. Razlika u hrani je u tome, sto ruska nije zacinjena kao kod nas. Dakle, ja bih rekao bljutava.![]()
Nista,mene su pustili,posto su mi sluzbenici dali fotokopiju pasosa. Sutradan sam nastavio da radim. Ja sam imao biznis vizu i nisam bio odveden u stanicu ali je bilo privedenih koji su imali istu vizu kao i ja,cini mi se da nije bilo nekog pravila. Ja sam odbio lekarski pregled i radnu dozvolu,iskljucivo zbog trajanja iste (6 mes. je za mene previse),tako sam i rekao predpostavljenima. Rekli su mi da verovatno necu biti pozivan vise.I kako je sve na kraju proslo kod njega,sta se izdesavalo?
Tacno. Ja nisam mogao da se javim,jer sam bio u smestaju bez signala za tel. a kamoli internet. Kad sam imao slobodno vreme,cuo sam se sa porodicom,nisam stizao da tracam na forumu. Nosio sam laptop bezveze.narode, mnogi, ko je bio ovde na forumu pre polaska u Rusiju svaki dan, kad otisli za Rusiju, ne poslali ni jednu poruku - verovatno ima razloga za to. Retko ko javlja odande. Uglavnom, jedva mogu komunicirati sa familijom .