Bojic Daniela
Početnik
- Poruka
- 34
Nije taj,to je firma 7 bozura isto iz kaludjerice.Ovo je neki isto iz Kaludjerice znamo samo ime a dosli smo do njega preko tog Maneta sa Zvezdare
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Остаје вам да се надате да читају људи који раде у Сочију! Ми остали вам не можемо много помоћи.. Знам да има наших посредника море једно... сви би без муке да зараде.. Масу људи су завили у црно...
Ja sam negde procitao u nekim oglasima,ali nisu mi bili pouzdani. Mislim da su obecavali posao na 3 godine,ako se ne varam.
Nije taj,to je firma 7 bozura isto iz kaludjerice.Ovo je neki isto iz Kaludjerice znamo samo ime a dosli smo do njega preko tog Maneta sa Zvezdare
Претпостављам да је то неки од многобројних вајних посредника.... Чуо сам да их је у Сочију било на тоне.. Ако нека госпођа или госпођица не зна како то функционише,могу да објасним..
Претпостављам да је то неки од многобројних вајних посредника.... Чуо сам да их је у Сочију било на тоне.. Ако нека госпођа или госпођица не зна како то функционише,могу да објасним..
nece dati akontaciju povratnicima,znas i sam ono prvi put nam daju pa odbijaju to od prve vece uplate,bedak je znam...Хоће ли дати аконтацију повратницима?
Dali ste mozda bili da radite preko Beogradskog hopeksa , ili mozda znate nekog ko je bio , kakvo je stanje i kako se ubaciti za taj posao .
Pozdrav i hvala .
Sto se tice Hopeksa korektni su oko placanja ali ako se povredis ili razbolis na onom minusu odmah dobijas sutku posto im vise ne trebas.Imas sajt njihov Hopex Intrenacional pa u kontaktima ces naci kontakt telefon.
Не могу ништа да тврдим али није логично! Бар није тако у неким фирмама које ја знам...Sto se tice Hopeksa korektni su oko placanja ali ako se povredis ili razbolis na onom minusu odmah dobijas sutku posto im vise ne trebas.Imas sajt njihov Hopex Intrenacional pa u kontaktima ces naci kontakt telefon.
Mislio sam na srednji deo posta.
Не могу ништа да тврдим али није логично! Бар није тако у неким фирмама које ја знам...
Рецимо знам једног дечка који је добио шећер.. Фирма му све платила.. Болница,лекови.. Одмах по изласку наставио да ради..
Veruj mi istina moj muz je tako prosao,umesto da mu otvore bolovanje falsifikovali su mu potpis na sporazumnom raskidu ugovora
Ma ko kaze da je tema izgubila bilo sta.I dalje su tu dobri ljudi velikog duha.
REKO JA ZATISJE PRED BURU ,,,,
Хоће ли дати аконтацију повратницима?
kakva bura? ......da se uvatimo čvrsto?
![]()
Momak je pao sa skele i potpisao da ga je udario auto.I to se desava.ALI NIJE PRAVILO.
DRINJACA CESTITAM SVE NJA NAJ TI ZELIM ... nema akontacije povratnicima a i bolje sto mi ne dadose , da je ne potrosim pre vremena ,,,ccc
- - - - - - - - - -
vataj se sto cvrsceeeee
priglasenja vize , ovo ono sad ce i karte ,,,carapke spremne , koferi obrisani od prasine ,,,
naravno, time firma nije kriva....to se dešava u raznim firmama te vrste
- - - - - - - - - -
bem ti sunce.....a igle? di ću sa njima?![]()
pazi s te igle molim teeee....a sto ja nemam ove smajlice vise molim te majko da se slatko icepam