Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Остаје вам да се надате да читају људи који раде у Сочију! Ми остали вам не можемо много помоћи.. Знам да има наших посредника море једно... сви би без муке да зараде.. Масу људи су завили у црно...

Ma zato se i plasim posto je prica skroz nepouzdana,ali kad covek nema izbora pa e hvata za slamku

Nije taj,to je firma 7 bozura isto iz kaludjerice.Ovo je neki isto iz Kaludjerice znamo samo ime a dosli smo do njega preko tog Maneta sa Zvezdare

Претпостављам да је то неки од многобројних вајних посредника.... Чуо сам да их је у Сочију било на тоне.. Ако нека госпођа или госпођица не зна како то функционише,могу да објасним..

Претпостављам да је то неки од многобројних вајних посредника.... Чуо сам да их је у Сочију било на тоне.. Ако нека госпођа или госпођица не зна како то функционише,могу да објасним..

Ma znamo kako funkcionise ne ide mi muz prvi put.Pre toga je isao preko Rokija iz Hopexsa ali posto su neki racuni ostali ne dovrseni morali smo preko posrednika ovako.Nego kad prvi put saradjujes sa nekim postoji sumnja pogotovo sta se sve desava.Nek se oni ugrade brine me da ne bude neka gora prica.Zato se i raspitujemo o tom Dragojlovicu iz Kaludjerice i Manetu sa Zvezdare.Vidim da Mane pusta oglase vec 3 godine da salje radnike za Rusiju pa se nadam da je neko saradjivao s njim

Poslednja izmena:
pricaj, da i mi cujemo kako to funkcionise:eek::)

A izvini mozda sam dosadna jesi li cuo za firmu Novi gorod i

Sto se tice Hopeksa korektni su oko placanja ali ako se povredis ili razbolis na onom minusu odmah dobijas sutku posto im vise ne trebas.Imas sajt njihov Hopex Intrenacional pa u kontaktima ces naci kontakt telefon.
Не могу ништа да тврдим али није логично! Бар није тако у неким фирмама које ја знам...
Рецимо знам једног дечка који је добио шећер.. Фирма му све платила.. Болница,лекови.. Одмах по изласку наставио да ради..

Не могу ништа да тврдим али није логично! Бар није тако у неким фирмама које ја знам...
Рецимо знам једног дечка који је добио шећер.. Фирма му све платила.. Болница,лекови.. Одмах по изласку наставио да ради..

Moj muz je dok je radio za hopeks u olekinminsku 2009 od hladnoce imao virusni miokard i tako radio posto su tamo doktori tvrdili da je prehlada.Kad se dosao na odmor situacija sa njegovim zdravljem je bila sve losija.Javili smo u Hopeks kako stoje stvari oni umesto da mu otvore bolovanje falsifikuju potpis na sporazumnom raskidu ugovora i to provalim kad sam isla da produzim knjizicu posto mi je muz zavrsio u bolnici.Platili smo grafologa da uradi analizu njegovog potpisa kada smo dobili izvestaj da je potpis falsifikovan predali smo tuzbu.U sporu smo sa Hopeksom od 2009 i sad je vec slucaj pri kraju posto su svi postojeci strucnjaci dali misljenje da to nije suprugov potpis

Momak je pao sa skele i potpisao da ga je udario auto.I to se desava.ALI NIJE PRAVILO.

naravno, time firma nije kriva....to se dešava u raznim firmama te vrste

- - - - - - - - - -

DRINJACA CESTITAM SVE NJA NAJ TI ZELIM ... nema akontacije povratnicima a i bolje sto mi ne dadose , da je ne potrosim pre vremena ,,,ccc

- - - - - - - - - -

vataj se sto cvrsceeeee

bem ti sunce.....a igle? di ću sa njima? :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back