Angela Magyar Tarnaji
Početnik
- Poruka
- 14
žensko u Tjumenu?
Nisam ja u Tjumen nego neko ko mi je veoma drag
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
žensko u Tjumenu?
aj, deco, sta je vama! Aj, sebe jos i mogu razumeti - matora sam, zivci mi otisliali sta je vama? kao da ne na istom jeziku razgovarate
Miiir zauveeek! )))
A jesi cudo majke mi moje.Pitanje za moderatora.Jel postoji neki nacin da se ova lepotica postavi za pocasnog clana ove teme?Zasluzila je.Nekako da joj se da neka privilegija koja je odvaja od nas ostalih.
aj, deco, sta je vama! Aj, sebe jos i mogu razumeti - matora sam, zivci mi otisliali sta je vama? kao da ne na istom jeziku razgovarate
Miiir zauveeek! )))
sada te svi vide, samo isključi caps lock![]()
Hvala . Iskljucen caps lock. Slusam ja tebe ime moje
Hvala . Iskljucen caps lock. Slusam ja tebe ime moje
e ismejasmo se......Ljiljana izvini, ali sestro slatka, naišla si u pravi čas![]()
Ma polako uvinklacu i ja ovo i nisam borko.pa ime moje, ti li si Borko?
majkumu......
Ja se povlacim. Znaci lik mi kaze da cu sve skontati i da nisam iskusna pfffff!.Sta ce mi iskustvo, za osecaj i strajh i koji sam pretrpela aj vaziiiiii! Necu vise uopste da pisem i da delim sa vama misljenja niti informacije, posto ovde vladaju par ljudi itd.... i to nisam ja izmislila mnogi su mi pisali u pp vezano za to. Zelim svima naj bolje, i puno srece buducim radnica.
to, jeste, bio ne pravilan potez. Mislim ne treba potcenivati intelekt sagovornika. Cisto sumnjam da ljudima jos fali i spletkarenje u pp o virtuelnima pozznanicima.u kako me zanima koje su to licnosti koje vrbuju nove clanove preko pp,kao fora nerko im ne da dodju do izrazaja.Koje su nto mu.....nje.Kao i agencije,obicne zmije koje pokusavaju da usicare nesto na mala vrata.
Може ли неко да објасни како се са бизнис визом не сме радити?A imam biznis vizu ali snjom nesmem da radim .
Може ли неко да објасни како се са бизнис визом не сме радити?
cekam!центр, мало касније добијаш важан имејл..
Зашто би бизнис виза била проблем? Није то туристички..Brate pa gde si ti.Kaze nas zajednicki prijatelj da ne moze.Treba radna,ja proveravao danas,nije mi bilo jasno.
Зашто би бизнис виза била проблем? Није то туристички..
послаоcekam!
Zato sto to nije dozvola da radis u rusiji vec da si poslovno u rusiji.Ne sekiraj se tebi sad idu regularni papiri.
Имаш неки инфо?.Ne sekiraj se tebi sad idu regularni papiri.
Имам питање.. Ако рецимо ја добијем радну визу на годину дана независно од Велестроја, да ли ће мене Велстрој примити у радни однос, или ћу и даље чекати месецима да ме запосле? мислим.. како је радна виза везана за неку фирму, то ме занима...
Имам питање.. Ако рецимо ја добијем радну визу на годину дана или три године независно од Велестроја, да ли ће мене Велстрој примити у радни однос, или ћу и даље чекати месецима да ме запосле? мислим.. како је радна виза везана за неку фирму, ко кога условљава..
- - - - - - - - - -
Имаш неки инфо?![]()
Кад је бег био циција..Imam ali moras da castis.Kako i sam kazes,no free lunch![]()
послао