Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj, deco, sta je vama! Aj, sebe jos i mogu razumeti - matora sam, zivci mi otisli:rotf: ali sta je vama? kao da ne na istom jeziku razgovarate:eek::)
:heart::worth::cmok::cmok2: Miiir zauveeek! )))

A jesi cudo majke mi moje.Pitanje za moderatora.Jel postoji neki nacin da se ova lepotica postavi za pocasnog clana ove teme?Zasluzila je.Nekako da joj se da neka privilegija koja je odvaja od nas ostalih.

A jesi cudo majke mi moje.Pitanje za moderatora.Jel postoji neki nacin da se ova lepotica postavi za pocasnog clana ove teme?Zasluzila je.Nekako da joj se da neka privilegija koja je odvaja od nas ostalih.

nema.....ali mislim da njoj to i ne treba....ima ona onu lepu rusku dušu a ovaj post pun poštovanja joj je dovoljan :)

- - - - - - - - - -

aj, deco, sta je vama! Aj, sebe jos i mogu razumeti - matora sam, zivci mi otisli:rotf: ali sta je vama? kao da ne na istom jeziku razgovarate:eek::)
:heart::worth::cmok::cmok2: Miiir zauveeek! )))

ja ću da počnem da pijem živcomirke pre nego dodjem na temu, pa kad krenem da moderišem...drž te se :cepanje:
:heart:

Poslednja izmena:
Ja se povlacim. Znaci lik mi kaze da cu sve skontati i da nisam iskusna pfffff!.Sta ce mi iskustvo, za osecaj i strajh i koji sam pretrpela aj vaziiiiii! Necu vise uopste da pisem i da delim sa vama misljenja niti informacije, posto ovde vladaju par ljudi itd.... i to nisam ja izmislila mnogi su mi pisali u pp vezano za to. Zelim svima naj bolje, i puno srece buducim radnica.

u kako me zanima koje su to licnosti koje vrbuju nove clanove preko pp,kao fora nerko im ne da dodju do izrazaja.Koje su nto mu.....nje.Kao i agencije,obicne zmije koje pokusavaju da usicare nesto na mala vrata.

u kako me zanima koje su to licnosti koje vrbuju nove clanove preko pp,kao fora nerko im ne da dodju do izrazaja.Koje su nto mu.....nje.Kao i agencije,obicne zmije koje pokusavaju da usicare nesto na mala vrata.
to, jeste, bio ne pravilan potez. Mislim ne treba potcenivati intelekt sagovornika. Cisto sumnjam da ljudima jos fali i spletkarenje u pp o virtuelnima pozznanicima.:)
Al nemoj biti prestrog - malo razumi i stanje zene, koja saznala da njenom muzu desilo se nesto ruzno, a pomoci njemu nikako ne moze pa zbog obuzela bura emocija ...

Имам питање.. Ако рецимо ја добијем радну визу на годину дана или три године независно од Велестроја, да ли ће мене Велстрој примити у радни однос, или ћу и даље чекати месецима да ме запосле? мислим.. како је радна виза везана за неку фирму, ко кога условљава..
- - - - - - - - - -

.Ne sekiraj se tebi sad idu regularni papiri.
Имаш неки инфо? :)

Имам питање.. Ако рецимо ја добијем радну визу на годину дана независно од Велестроја, да ли ће мене Велстрој примити у радни однос, или ћу и даље чекати месецима да ме запосле? мислим.. како је радна виза везана за неку фирму, то ме занима...

Radna viza je vezana za firmu injihove garancije.Dali Velestroj moze da izmuva nesto,to ti ne znam reci,vidis da se svasta desava.

- - - - - - - - - -

Имам питање.. Ако рецимо ја добијем радну визу на годину дана или три године независно од Велестроја, да ли ће мене Велстрој примити у радни однос, или ћу и даље чекати месецима да ме запосле? мислим.. како је радна виза везана за неку фирму, ко кога условљава..
- - - - - - - - - -

Имаш неки инфо? :)

Imam ali moras da castis.Kako i sam kazes,no free lunch;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back