Zdravo!

Da li neko može da mi objasni kako da se čujem sa dečkom kada ode u Rusiju? Treba da ide preko Hopexa, pa ako neko zna, da li na njihovim gradilištima ima interneta? Predao je sva dokumenta, ali su ga u petak zvali da mu kažu da će za najkasnije 7 dana biti pozvan u Bg na lekarski pregled, (mada je već uradio jedan lekarski kod nas u ambulanti), i da će nedugo za tim ići za Rusiju. Ne znamo gde ide, i koliko je to ,,nedugo,,

Čitajući ovu temu, stekla sam utisak da ćemo se načekati dok ga ne pošalju, i ako su mu rekli da neće dugo čekati...[/QUOT
Skoro svako gradiliste raspolaze signalom za mobilni.Najbolje da kupi rusku karticu u MESTU GDE JE RASPOREDJEN.Ako ne uspe,telenor kartica funkcionise,ali je skuplje da se cujete.Postoje mesta gde za internet bas i nema signala pa ces znati kad bude znao gde ide.Nema pravila,moze biti da ce ubrzo posle lekarskog da ode.
- - - - - - - - - -
D. dan svima
jel ima neko da je pozvan sutra u Maglajsku 30 kod autokomande na lekarski pregled? Treba da se javim tamo u 17:00 casova. Zanima me sta podrazumeva taj lekarski, sta konkretno pregledaju? Rspoređen sam za Magadan na gradilište Gok Pavlik po najnovijem izvestavanju iz kol centra a do juce Mikica tupio pricu kako idem na NPS 1. Jako su neljubazne one zene sto zovu. nemoguce da niste znali da idete za Magadan. Ne prihvata cinjenicu da neznam i da mi je sve ovo novo u odnosu na ono sto mi je Mikica govorio. Uzas!
Klasican sistematski pregled plus polno prenosive bolesti.