Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krenula sam od početka teme, stigla sam do 70-e stranice, pa sam se umorila, i bilo mi je lakše da pitam vas direktno :) Izvinjavam se, odoh sad da čitam sa kraja teme:D I samo da se zahvalim svima, ova tema mi je od velike pomoći:heart::worth:

Немој да мислиш да нам је тешко да пишемо,мени бар није :lol: ,али кад прочиташ те странице биће ти јасан мој одговор :super: неки су нервозни :evil:
:hahaha:

D. dan svima :)

jel ima neko da je pozvan sutra u Maglajsku 30 kod autokomande na lekarski pregled? Treba da se javim tamo u 17:00 casova. Zanima me sta podrazumeva taj lekarski, sta konkretno pregledaju? Rspoređen sam za Magadan na gradilište Gok Pavlik po najnovijem izvestavanju iz kol centra a do juce Mikica tupio pricu kako idem na NPS 1. Jako su neljubazne one zene sto zovu. nemoguce da niste znali da idete za Magadan. Ne prihvata cinjenicu da neznam i da mi je sve ovo novo u odnosu na ono sto mi je Mikica govorio. Uzas!

Zdravo!:) Da li neko može da mi objasni kako da se čujem sa dečkom kada ode u Rusiju? Treba da ide preko Hopexa, pa ako neko zna, da li na njihovim gradilištima ima interneta? Predao je sva dokumenta, ali su ga u petak zvali da mu kažu da će za najkasnije 7 dana biti pozvan u Bg na lekarski pregled, (mada je već uradio jedan lekarski kod nas u ambulanti), i da će nedugo za tim ići za Rusiju. Ne znamo gde ide, i koliko je to ,,nedugo,,:neutral: Čitajući ovu temu, stekla sam utisak da ćemo se načekati dok ga ne pošalju, i ako su mu rekli da neće dugo čekati...[/QUOT
Skoro svako gradiliste raspolaze signalom za mobilni.Najbolje da kupi rusku karticu u MESTU GDE JE RASPOREDJEN.Ako ne uspe,telenor kartica funkcionise,ali je skuplje da se cujete.Postoje mesta gde za internet bas i nema signala pa ces znati kad bude znao gde ide.Nema pravila,moze biti da ce ubrzo posle lekarskog da ode.

- - - - - - - - - -

D. dan svima :)

jel ima neko da je pozvan sutra u Maglajsku 30 kod autokomande na lekarski pregled? Treba da se javim tamo u 17:00 casova. Zanima me sta podrazumeva taj lekarski, sta konkretno pregledaju? Rspoređen sam za Magadan na gradilište Gok Pavlik po najnovijem izvestavanju iz kol centra a do juce Mikica tupio pricu kako idem na NPS 1. Jako su neljubazne one zene sto zovu. nemoguce da niste znali da idete za Magadan. Ne prihvata cinjenicu da neznam i da mi je sve ovo novo u odnosu na ono sto mi je Mikica govorio. Uzas!

Klasican sistematski pregled plus polno prenosive bolesti.

Aga, oznakomlen i soglasen, pozdravjaju i tebja tavarishch.
- hteo sam nesto i da te pitam, jes prodao sajt?
Ah dobio sam i kaznu od moderatorke nizasta ,nista novo :roll: ,meni samo zao onih jadnika tamo, njima je jedinima zaista tesko,najbolje godine zivota protracuju tamo gde ni divlja plemena u ljudskoj praistoriji nisu isla, umesto da zive normalno i da se provode i prozive, da ne govorim da sami skracuju sebi zivotni vek radeci u nehumanim uslovima da bi zadovoljili necije nezasite apetite ,izvuce zima svu energiju, jedna godina tamo je ko dve ovde.toliko.

Nije to bas tako crno kao sto kazes.

Pozdrav.
Ja sam novi na ovom forumu i pozdravljam sve forumase. Moje pitanje se odnosi na duzinu cekanja zna li ko otprilike kako to ide kolko se ceka od prvog razgovora i kakva je veza izmedu razgovora u Zagrebu i Beogradu da li je to isti Velesstoy.Hvala vam unaprijed i jos jednom pozdrav za sve forumase

meni samo zao onih jadnika tamo, njima je jedinima zaista tesko,najbolje godine zivota protracuju tamo gde ni divlja plemena u ljudskoj praistoriji nisu isla, umesto da zive normalno i da se provode i prozive, da ne govorim da sami skracuju sebi zivotni vek radeci u nehumanim uslovima da bi zadovoljili necije nezasite apetite ,izvuce zima svu energiju, jedna godina tamo je ko dve ovde.toliko.
С обзиром на климу и услове није то неки новац, још не дај Боже да имаш неку жену која само јурца у шопинг:hahaha: и кафенише са комшиницама , онда јао си га теби. Нек се жене са форума не вређају али тога сам се нагледао. Наравно није правило, има и супротних случајева. Но шта сам хтео да кажем.. боље и Русија него опција Србија. Пријатељу мој, овде човек у најбољем случају тапка у месту. Не може се зарадити за пристојан живот. Овако ако упаднем 3 или 6 месеци за почетак, купујем ауто, лова за море, одмор...А замисли неколико година запнем у Русији е тек онда милина.

Бобуљку желим срећан пут, као и наравно свим осталим који ће да наебу од комараца. Купите Аутан ако не желите да изгледате ујутро као франкеншајн. :lol:

С обзиром на климу и услове није то неки новац, још не дај Боже да имаш неку жену која само јурца у шопинг:hahaha: и кафенише са комшиницама , онда јао си га теби. Нек се жене са форума не вређају али тога сам се нагледао. Наравно није правило, има и супротних случајева. Но шта сам хтео да кажем.. боље и Русија него опција Србија. Пријатељу мој, овде човек у најбољем случају тапка у месту. Не може се зарадити за пристојан живот. Овако ако упаднем 3 или 6 месеци за почетак, купујем ауто, лова за море, одмор...А замисли неколико година запнем у Русији е тек онда милина.

Бобуљку желим срећан пут, као и наравно свим осталим који ће да наебу од комараца. Купите Аутан ако не желите да изгледате ујутро као франкеншајн. :lol:

Hvala,spakovan sa sve apoteku :zcepanje:

Пола торбе апотека, пола одећа. :hahaha:
.........
Нека обавезно купи кутију кесица Фервекса мени су много значиле кад ме ухватила прехлада, и неке ориблете за грло, Линекс против дијареје, и пре пута нек попије Пробиотик. Није згорег и неки комплекс мултивитамина..:bye: а литар шљивке се подразумева, без тога колеге не пропуштају у општежитије. :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back