Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze on i bez nosa da se vrati tamo kod Eskimki....:zcepanje:

Jojj Jelo nemoj da si takaaaa pa jel znas da je drug Njegos jos davno rekao "Casa zuci isce casu meda" ... pa on se tamo zrtvuje za tebe i porodicu a ti di njemu nosssss .... ccccc ....
Sto si takva breeee .... kakav to primer dajes ostalim damama koje svoga dragog cekaju cccc .... moracemo sa tobom ozbiljno da porazgovaramo ;)

Ko tebe sta pita?! Je l'neko trazio savet od tebe. Ajde setaj. Ti da si neka zena pomagala bi svom muzu a ne cekas njegovu akontaciju,a ovde se pravis mnogo pametna. Prava si dama.

Milane sve si pogodio i sve si u pravu. Pusti ti njig i pusti muske ljugave betice koje se kao fol stavljaju u "zastitu" da se omaste.
Dama? U Srbji? Ima ih ne kazem da nema , celih- 1%.
Zenama su najbolji muzevi koji rintaju daleko ,sto dalje, i salju pare, samo to, za vise im i ne trebaju, pozeljno bi bilo i da crknu tamo...
Kao shatro briga i ostala gluma ,kod koga to vise uopste prolazi???
Naravno od njih se ocekuje vernost dok one uzivaju u paricama i nabijaju rogove od 5m....

Milane sve si pogodio i sve si u pravu. Pusti ti njig i pusti muske ljugave betice koje se kao fol stavljaju u "zastitu" da se omaste.
Zenama su najbolji muzevi koji rintaju daleko ,sto dalje, i salju pare, samo to, za vise im i ne trebaju, pozeljno bi bilo i da crknu tamo...
Naravno od njih se ocekuje vernost dok one uzivaju u paricama i nabijaju rogove od 5m....

Generalizacije, posebno ove vrste, su nešto što je toliko ružno jer govore mnogo o onome ko ih izgovara tj. piše a ne o onima o kojima piše.

Svaka dalja diskusija u ovom pravcu biće sankcionisana.

Jojj Jelo nemoj da si takaaaa pa jel znas da je drug Njegos jos davno rekao "Casa zuci isce casu meda" ... pa on se tamo zrtvuje za tebe i porodicu a ti di njemu nosssss .... ccccc ....
Sto si takva breeee .... kakav to primer dajes ostalim damama koje svoga dragog cekaju cccc .... moracemo sa tobom ozbiljno da porazgovaramo ;)

Mozes i ti sa njim da ostanes bez nosa....e to je vec za primer....:zcepanje::heart::whistling:

Auuu.Brate Milan je nesto mozda i napravio,da li ce se ko sloziti stim ili nece.....Al ti,tebe samo na ignore i pustiti da se davis.Paznju koju nisi imao kao klinac neces ovako nadomestiti.

Znam da je u Sibiru zimi veoma veoma brrrrr hlado a mene ako budem cekao kao vecina forumasa ceka poziv pred kraj godine tamo negde kad mecava zaveje sve puteve. Zanima me dali se i na takvoj hladnoci u Sibiru radi ili se radi od proleca do kasne jeseni? ... Dali i gde se radi u zimskom periodu?

Znam da je u Sibiru zimi veoma veoma brrrrr hlado a mene ako budem cekao kao vecina forumasa ceka poziv pred kraj godine tamo negde kad mecava zaveje sve puteve. Zanima me dali se i na takvoj hladnoci u Sibiru radi ili se radi od proleca do kasne jeseni? ... Dali i gde se radi u zimskom periodu?
Radi se non stop,samo sto je bilo slucajeva da izadju ljudi,ne mogu izdrzati duze od pola sata pa na grejanje.Pa tako sve u krug.

Zdravo!:) Da li neko može da mi objasni kako da se čujem sa dečkom kada ode u Rusiju? Treba da ide preko Hopexa, pa ako neko zna, da li na njihovim gradilištima ima interneta? Predao je sva dokumenta, ali su ga u petak zvali da mu kažu da će za najkasnije 7 dana biti pozvan u Bg na lekarski pregled, (mada je već uradio jedan lekarski kod nas u ambulanti), i da će nedugo za tim ići za Rusiju. Ne znamo gde ide, i koliko je to ,,nedugo,,:neutral: Čitajući ovu temu, stekla sam utisak da ćemo se načekati dok ga ne pošalju, i ako su mu rekli da neće dugo čekati...

Где си Кизо стара гардо. Имаш добру анимацију аватара. Поздрав и теби.

Aga, oznakomlen i soglasen, pozdravjaju i tebja tavarishch.
- hteo sam nesto i da te pitam, jes prodao sajt?
Ah dobio sam i kaznu od moderatorke nizasta ,nista novo :roll: ,meni samo zao onih jadnika tamo, njima je jedinima zaista tesko,najbolje godine zivota protracuju tamo gde ni divlja plemena u ljudskoj praistoriji nisu isla, umesto da zive normalno i da se provode i prozive, da ne govorim da sami skracuju sebi zivotni vek radeci u nehumanim uslovima da bi zadovoljili necije nezasite apetite ,izvuce zima svu energiju, jedna godina tamo je ko dve ovde.toliko.

Имаш написано детаљно о позивима,интернету... 2-3странице пре ове :D да не би опет било критиковања да се пише о непотребним информацијама :per:

Krenula sam od početka teme, stigla sam do 70-e stranice, pa sam se umorila, i bilo mi je lakše da pitam vas direktno :) Izvinjavam se, odoh sad da čitam sa kraja teme:D I samo da se zahvalim svima, ova tema mi je od velike pomoći:heart::worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back