Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ко иде први пут за Уренгој нека понесе рубље или евриће па нек замени на аероддрому Шереметјево, за један евро 40 Рубљи.. Јер ако то не учини мењаће на градилишту код људи који за евро плаћају мноооого мање. Дакле немојте грешити као ја већ памет у главу.

Једна кратка смс са српске сим ка Србији је 40 дин, а са руске 5 рубљи типа МТС, Мегафон..

jasam uvek bio radnik i u svojoj firmi dok je radila bez obzira sto sam bio vlasnik i znao sam da cenim kao i sad i coveka i radnika i nikad nikom nisam dugovao platu uvek su bili u plusu bar 50-70 e zato sam i propao ,salim se nisam zbog radnika vec raznoraznih investitora hvala bogu dugova nemam nekih a meni nek mi daju polaja sam na konju znam da vam je ovo slusana prica al tako je to u srbiji jos nesto znali neko da mi kaze par reci o habarovskom mislim da je 38 znacilo bi mi
:hvala:

Miki111 koja slucajnost otkrio sam ko si sto posto sam siguran dobar si drug.
Ali naravno da necu otkriti tvoje pravo ime cucemo se u p.p.
Pozdrav svim povratnicima iz Tjumena.

Hvala vam drustvance na info,stvarno ste najbolji!Danas dragom trazili i neki obrazac jedva izvadio i,rekli mu nesto u fazonu ako ne stigne odmah skidamo te sa spiska...mi se slognuli.....ali nema veze sredjeno sve,ali moralo je da bude napeto do zadnjeg trenutka.....:bye:

Јецо, и мени су рекли кад сам потписао уговор, непосредно пред полазак на аеродром, у Златиборској, да идем вероватно на два месеца. Али био сам месец дана. Тако ако ти муж није на бизнис визи верујем да ћеш га видети за месец дана. :) Није то Тјумен да се прелази за КЗ. :)

Poslednja izmena:
ma druze ja sam dosao iz tyumena 14 mene niko nije tukao vodu za pice i imao na gradilistu i mogao si da nosis u smestaj to sto si dobio zabranu jer si se kurcio i svadjao sa policijom ja bi ti dao 20 godina prvo sa rusima nismo spavali nigde u blizini a i ako si imao problem sa njima imao si kad pijes jer su oni takvi kad se ozderu pa se ujutru ljube sta sa njima trazis sto se sati tice samo onaj ko je bolovao i lezao i nije isao na posao je dobio 4 ja vam ni toliko nebi dao LJUDI NIJE BANJA KO JE IMALO BIO NA TERENU ZNA O CEMU PRICAM KO IDE PARE DA ZARADI ZARADICE KO IDE DA LOKA I USIRA SE U GACE OD VOTKE I PIVA OD NJEGA NEMA NISTA NI OVDE NI TAMO POZZZZZZZ EVO ISTINE

Sve si dobro objavio svaka cast ambiciozan si ti nadam se da ces uspeti u ovoj firmi da dobijes rukovodece mesto tada cu ti otkriti moj identitet pa cu da fatam veze preko tebe.
Ja sam upao bez veze kao Milorad u onoj seriji sada sam na drugom neizvesnom cekanju.
Nadam se da me miki111 nece zaboraviti kada postane sef kolko sam video dobar je drug.
Ima iskustva bio je sef u Moskvi ali u drugoj firmi.

Sve si dobro objavio svaka cast ambiciozan si ti nadam se da ces uspeti u ovoj firmi da dobijes rukovodece mesto tada cu ti otkriti moj identitet pa cu da fatam veze preko tebe.
Ja sam upao bez veze kao Milorad u onoj seriji sada sam na drugom neizvesnom cekanju.
Nadam se da me miki111 nece zaboraviti kada postane sef kolko sam video dobar je drug.
Ima iskustva bio je sef u Moskvi ali u drugoj firmi.
:mrgreen:

Ja bih da objavim jednu optimisticnu pricu koju sam cuo iz vise izvora pa postoji mogucnost da je tacna.
Rafinerija u Tjumenu je najvece gradiliste do sada to je opste poznato ali pricalo se u Tjumenu da je ugovoren posao u Volgogradu.
U pitanju je isto rafinerija koja ce biti najveca na svetu i gradice se deset godina a radovi pocinju na jesen ako neko nesto zna neka me ispravi ili potvrdi.

Ja bih da objavim jednu optimisticnu pricu koju sam cuo iz vise izvora pa postoji mogucnost da je tacna.
Rafinerija u Tjumenu je najvece gradiliste do sada to je opste poznato ali pricalo se u Tjumenu da je ugovoren posao u Volgogradu.
U pitanju je isto rafinerija koja ce biti najveca na svetu i gradice se deset godina a radovi pocinju na jesen ako neko nesto zna neka me ispravi ili potvrdi.

samo da Velesstroj dobije tender i nema problema

E,ljudi da se javim!Hvala vam svima na podršci :D Ovih dana je bilo mnogo cimanja oko para,pa se nisam ni javljala,samo lupam glavu,ali uspeli smo da skupimo oko 100evra! :D Danas je moj dragi poleteo,bar mislim pošto se nije javljao posle 12h,a rekao je da misli da će imati prostora da se čujemo još jednom,ali malopre sam mu poslala poruku,kad više nije dostupan. :sad2:
Inače,promenili su mu...umesto u Tjumen ide u Jakute.Ide na šest meseci.Zna li neko nešto o tom mestu?Unapred hvala i pozdrav svima!

E,ljudi da se javim!Hvala vam svima na podršci :D Ovih dana je bilo mnogo cimanja oko para,pa se nisam ni javljala,samo lupam glavu,ali uspeli smo da skupimo oko 100evra! :D Danas je moj dragi poleteo,bar mislim pošto se nije javljao posle 12h,a rekao je da misli da će imati prostora da se čujemo još jednom,ali malopre sam mu poslala poruku,kad više nije dostupan. :sad2:
Inače,promenili su mu...umesto u Tjumen ide u Jakute.Ide na šest meseci.Zna li neko nešto o tom mestu?Unapred hvala i pozdrav svima!

Ne znam nista provereno,sve informacije su mi rekla kazala,javljam se samo da pozelim puno srece oboma.I ne brini se nije sigurno nista gore od ostalih gradilista,snaci ce se.Drzi se.:ok:

И мени је драго да је бар део старе екипе на окупу. Ми који смо искусили рад тамо радо ћемо помоћи информацијама које располажемо.

Mudro zboruvavas.;)

- - - - - - - - - - Звали су ме и пасош сам доставио. Наравно позив сам искористио да поставим госпођи неколико питања и на ниједан ми није знала дати одговор. У који град идем, на колико времена, када отприлике и сл..
Колико ја знам колега о којем говориш је рекао да се неће враћати.:think: Да се није предомислио? Било би лепо да се врати јер увек зезанцијама диже расположење на градилишту.:super: Поздрави га ако си у контакту.

Predomislio se,vraca se.Kratak mu bio period od mesec.U kontaktu smo,treba da se okupimo malo na jagnjetini kad nam se rudar vrati.

E,moguće!On je meni u poruci napisao Jakute,a i preko telefona je tako rekao,ali spomenuo je da je to oblast! Hvala puno,sad ću da guglam :D

Pa da, oblast, ili republika. Ne znam koliko trenutno imaju gradilista tamo. Ranije ih je bilo dosta. I sam sam bio na jednom od njih, pre dve godine. Najnizi temperaturni rekord je bas iz te oblasti. :) Ali to ne treba da te brine, s obzirom da je leto pa i tamo zna da przi sa +40 C.

Tačno :D samo nisam sigurna za period,da li je baš 10god

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back